Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 10 -Тема 82

• 17 710
  • 399
  •   1
Отговори
# 360
Валя Станкова,отговорих ти с  ЛС.

Ларисс,явно никой не е снимал и качил нетна 11,иначе щеше да има линк към нея.
А от утре сутрин ще я има в сайта на представителя.

# 361
Здравейте,момичета!
Защо не мога да избера ЕКСПРЕСНА ПОРЪЧКА?
При вас как е?При мен е само Редовна. newsm78

# 362
Здравейте,момичета!
Защо не мога да избера ЕКСПРЕСНА ПОРЪЧКА?
При вас как е?При мен е само Редовна. newsm78

Погледна ли на коя кампания си отгоре защото вече автоматично отива на К11, а трябва да си на К10  Party

# 363
И редовна,и експресна може при мен,пробвах,но за К10,
заК11-не става нито ред.,нито експр.

# 364
Na men mi izliza k11 redovna samo. Misleh da puskam ekspresna, no edna priqtelka,koqto e predstavitelka kaza,che mojelo ekspresna samo kato minat datite za redovna. Sega neznam shte moga li da pusna za k11 ekspresna.... newsm78 shte vidim na 28 dali shte mi dade,ako ne...zdrave da e nqma da si porachvam slancezashtiten sprei ami shte tarsq neshto iz magazinite tuk Simple Smile

# 365
Na men mi izliza k11 redovna samo. Misleh da puskam ekspresna, no edna priqtelka,koqto e predstavitelka kaza,che mojelo ekspresna samo kato minat datite za redovna. Sega neznam shte moga li da pusna za k11 ekspresna.... newsm78 shte vidim na 28 dali shte mi dade,ako ne...zdrave da e nqma da si porachvam slancezashtiten sprei ami shte tarsq neshto iz magazinite tuk Simple Smile
Още утре следобед ще можеш да пуснеш експресна за К11.

# 366
  • Варна
Момичета боята+парфюм като комплект се поръчват в к11 след като сме си изпълнили условията за к9+к10, нали. Не в к10?  bouquet

# 367
  • на североизток от Рая
Момичета боята+парфюм като комплект се поръчват в к11 след като сме си изпълнили условията за к9+к10, нали. Не в к10?  bouquet

Да, в К11 се поръчват.  Peace Но трябва да направиш в К11 поне 50 левова поръчка.

# 368
a da popitam ako q pusna dnes sled obed ekspresnata,koga shte doide,ima li shans da e v petak  Praynig

# 369
  • София

Точно така, условието е за двете кампании, освен това в К11 също трябва да имаш поръчка за 50 лева. Нели, изпревари ме Simple Smile

За протокола, от подаръците аз се спрях на червения серум на Аню - не съм го ползвала засега, ще видим как е, и боята средно русо (8.0) - като че ли е малко по-тъмен цветът от този, който обикновено ми се получава, но ми се иска да експериментирам Simple Smile

a da popitam ako q pusna dnes sled obed ekspresnata,koga shte doide,ima li shans da e v petak  Praynig

Има шанс, ако пуснеш преди 10.00 часа днес - аз съм получавала така. Но има и вероятност да не пристигне. Ако заминаваш някъде в БГ можеш да си пуснеш експресната до пощенския клон, където си на почивка и така да си вземеш слънцезащитния спрей.
И една малка препоръка от мен - не е лошо да се пише от време на време на кирилица - ей на, всички пишем, пък нищо не ни се е случило досега - все така умни и красиви сме.

# 370
  • Варна
Благодаря. Аз пробвах за всеки случай номерата на боята и парфюм, че нещо помня координаторката ми викаше, че нещо се пуска от сега, ама не помня какво. Crazy И в крайна сметка парфюма ми даде, че не мога, а боята я прие с 0 лв. Shocked И не знам, пусках я така ще видим каква съм я накъдрила.

# 371
a da popitam ako q pusna dnes sled obed ekspresnata,koga shte doide,ima li shans da e v petak  Praynig

Валя, най-отгоре на страницата вдясно има бутон, с който може да пишеш на кирилица.  Peace

# 372
  • о`майна лунна нощ е
Момичета, някой виждал ли е комплектите бижута - обици, колие и гривни Aquatica, които могат да се вземат за 6,90 лв. с новата серия Аню през следващата кампания 11? Интересуваме дали златистото циганее и дали изобщо си заслужават дори тези 7 лева. ЕФтини са, но ако простеят и са като дрънкулки от магазин за 1 лев, не ми се дават пари .... пък на картинка ми харесаха  Crazy

# 373
Момичета, в последния момент събрах поръчка. И тази кампания запазвам високия процент. newsm44 От подаръците, ще поръчам 1 серум за сухи краища и Jet Femme. От другите подаръци, ще подаря на милото   мъжкия парфюм, а боята ще е пепляво русо. Ехе, сега като се боядисам ,като  стана една красива ... Joy Туиг,  аз имам поръчани 2 к-та от тези бижута. Дано да стават за пред хората, че клиентката заради тях, поръча к-та кремове. И сега ,ще чакам далечния понеделник, да си получа кашончето . Whistling

# 374
може ли да ми кажете кода на серума за сухи краища от програмата ''целувки''. Сещам се че някъде ги гледах, но нз къде ?

Общи условия

Активация на акаунт