Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 10 -Тема 82

• 17 705
  • 399
  •   1
Отговори
# 375
  • о`майна лунна нощ е
Кодовете от програмата с целувките са изписани на предпоследната страница от брошура 11 /на полулистчето от вътрешната страна/.
За серума е - 57992

От нямане на поръчка си самонатворих една за 95,50 лв., от които само 17 са на клиенти.  Като се прибера ще си стегна куфарите и ще ви помахам виртуално за чао. После ще разчитам на русото да ме храни.

# 376
 Confusedтази кампания поръчката ще бъде само от мен/с изключение на общо15 лв. от 2 клиентки/,така че-ТуиГ,с тия твоите 17 лв. си по-добре от моите 15 лв Crazy Grinning

ioioto0 ,
пиша ти тук,защото ти е запълнен лимитът за ЛС.
Виж в самата БРОШУРА/Каталог за кампания11-ХАРТИЕНАТА-на съвсем последната ПОЛУстраница
 КОДЪТ Е  57992

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 12:10 от ФЕЯТА

# 377
Момичета боята+парфюм като комплект се поръчват в к11 след като сме си изпълнили условията за к9+к10, нали. Не в к10?  bouquet

Точно така, условието е за двете кампании, освен това в К11 също трябва да имаш поръчка за 50 лева. Нели, изпревари ме Simple Smile

За протокола, от подаръците аз се спрях на червения серум на Аню - не съм го ползвала засега, ще видим как е, и боята средно русо (8.0) - като че ли е малко по-тъмен цветът от този, който обикновено ми се получава, но ми се иска да експериментирам Simple Smile

a da popitam ako q pusna dnes sled obed ekspresnata,koga shte doide,ima li shans da e v petak  Praynig

Има шанс, ако пуснеш преди 10.00 часа днес - аз съм получавала така. Но има и вероятност да не пристигне. Ако заминаваш някъде в БГ можеш да си пуснеш експресната до пощенския клон, където си на почивка и така да си вземеш слънцезащитния спрей.
И една малка препоръка от мен - не е лошо да се пише от време на време на кирилица - ей на, всички пишем, пък нищо не ни се е случило досега - все така умни и красиви сме.

Благодаря ти за препоръката,но аз още на по-предната страница писах,че си изключих ленгуидж бар-а и немога да го пусна, иначе винаги си пиша на кирилица!
Благодаря инае за отговорите на въпроса ми. В крайна сметка сега ще пусна поръчката пък ако не дойде в петък, понеделник като тръгваме за балкана ще минем през пощата сутринта,все до тогава ще дойде се надявам.... Wink

# 378
  • София
Ох, аз си чакам кашончетоооо. За мен пак има една добра сумичка.  Blush Ама се радвам, че ще се заредя пак с ТТА Diamond. Супер траен е при мен, а и ухае страхотно!

# 379
Идвам да искам прошка за забавеното обещание  Embarassed newsm20, но в събота се успах и успях само половината да снимам, а трябваше да се глася за сватба. Тия дни гостита у нас, пътувания, задачки-закачки...
Направете си по един разхлаждащ следобеден коктейл и нека гледането да е по-сладко след дългото чакане!

http://www.album.bg/dimislava/images/28140689/

ПС:Обещавам да не давам предварителни обещания, ченещата се объркват и дразня народа  Heart Eyes

# 380
Благодаря за каталога,  а ето и новите ми придобивки от кашончето, което получих преди малко: http://xyzxyzxyz.snimka.bg/daily/avon.571158.24393494

# 381
Благодаря за каталога,  а ето и новите ми придобивки от кашончето, което получих преди малко: http://xyzxyzxyz.snimka.bg/daily/avon.571158.24393494

Няма да съжеляваш за кремчето Foot Works. Много бързо попива и много добре овлажнява. Има малко странен аромат, но се свиква много е хубаво.

jhony Мерси за каталога.

Гледам Рийс пуска нов парфюм. Тя сигурно отдавна го е пуснала, но чак сега идва при нас. Laugh often  newsm78

# 382
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Джооонасанче, никого не дразниш, мило мое, който не е снимал, той не знае!Аз се пошегувах, но се радвам, че го пускаш ден преди да пусна темата, така ше го добавя и него на първа страница  Peace Hug Hug Hug  bouquet

# 383
  • София
Благодаря ти за препоръката,но аз още на по-предната страница писах,че си изключих ленгуидж бар-а и немога да го пусна, иначе винаги си пиша на кирилица!

Отваряш си контрол панела, отиваш на Regional and Language Options, после цъкаш на Language, после на Details, долу имаш Language Bar, отиваш на него и в отвореното прозорче слагаш човка на Show the Language Bar on the desktop.

# 384

Отваряш си контрол панела, отиваш на Regional and Language Options, после цъкаш на Language, после на Details, долу имаш Language Bar, отиваш на него и в отвореното прозорче слагаш човка на Show the Language Bar on the desktop.
Благодаря ти много! Златна си  Hug Аз съм с виста и малко по-различно е,но добре,че беше ти да намеря къде да ровичкам и го оправих  ooooh!
Благодаря много и за каталога  Peace

# 385
jhony много ти благодарим, че отново първа ни предоставяш новия каталог....ние нали сме си нетърпеливички  Mr. Green  .... Hug Hug Hug

Между другото от бързане и вълнение да отворя линка с каталога, по рязко хванах мишката и бутнах чашата с кока кола че малко се разля върху цигарите ми...ама м*йната му  Mr. Green

# 386
А ще бъде ли нагло, ако помолим евентуално и някой да качи брошурата с продукти от новата лого колекция, която предстои?  Flutter Praynig

# 387
  • София
jhony    bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

# 388
  • на североизток от Рая
  Дими, благодарско!  Hug Много се грижиш за любопитните души.  Laughing

Петя, ползва ли вече този шампоан?

От серията, която не харесвам е, но все пак дай мнение, ако може. Hug

ПП Попрегледах най-най-новия каталог, но абсолютно нищо не ми хвана окото. Капризна ли съм, или просто пренаситена от ейвънски матРиал?!

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 16:40 от neli mar4

# 389
А ще бъде ли нагло, ако помолим евентуално и някой да качи брошурата с продукти от новата лого колекция, която предстои?  Flutter Praynig
Заповядай линк към панорама 12, виж стр.17
http://www.avon.bg/REPSuite/static/campaign/C10/panorama_12.pdf

Общи условия

Активация на акаунт