Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 10 -Тема 82

• 17 805
  • 399
  •   1
Отговори
# 165
Да добавя взех и очила berry за мен, едната рамка стой по разтворена от другата, падат при първо навеждане Sick, но в тези жеги не ми се ходи до офиса да ги връщам, а панорамата не я получих и аз но я разгледах в сайта и съм много навита за сешоара, а едната боя със сигурност ще е за мен Laughing. И още нещо относно боята окислителя е 70мл, а не стандартните 50мл и ръкавиците са много хубави, стават за  многократно ползване и почистване Wink

Панорамата я има в сайта на представителя на обичайното място Simple Smile
може ли да ми пуснеш линк към панорамата Simple Smile

newsm78 нещо не мога да я намеря Simple Smile

# 166
Да добавя взех и очила berry за мен, едната рамка стой по разтворена от другата, падат при първо навеждане Sick, но в тези жеги не ми се ходи до офиса да ги връщам, а панорамата не я получих и аз но я разгледах в сайта и съм много навита за сешоара, а едната боя със сигурност ще е за мен Laughing. И още нещо относно боята окислителя е 70мл, а не стандартните 50мл и ръкавиците са много хубави, стават за  многократно ползване и почистване Wink

Панорамата я има в сайта на представителя на обичайното място Simple Smile
може ли да ми пуснеш линк към панорамата Simple Smile

newsm78 нещо не мога да я намеря Simple Smile

намерих я ! Май трябва да ви взема от русата боя Sad

# 167
  • на североизток от Рая
   Здравейте!

Аз все още не съм събрала поръчка, но май се очертава някаква мижава сума. Та искам да питам тези, които вече пускаха поръчки, дали комплекта от стр.136 със синята чантичка е в наличност?
 Май имам две мераклийки за него.  Laughing

А целувките ми са само 3.  Sunglasses Не целуват хората и туй то.

# 168
Нели,наличен е , аз утре ще си получа кашона , но във фактурата ми е отразен. А в момента в сайта свети в жълто.
Този комплект си заслужава, аз имам всички от включените 5 продукта,поотделно взимани,но пак си поръчах-заради чантата и душ-гела най-вече.

Дайте линк към 13 каталог руски,аз не се справих с търсенето му.

# 169
  • на североизток от Рая
 Феичка, благодаря ти!

Аз ще пусна поръчка на втора дата, която е вторник. Дотогава може и да е изчерпан комплекта. Все пак ще опитам.  Simple Smile

# 170
  • Стара Загора

Дайте линк към 13 каталог руски,аз не се справих с търсенето му.

http://www.avon-forum.ru/4images/details.php?image_id=18481  Peace

# 171
Пак не мога да разбера с какъв код ще си поръчам подаръка парфюм бонд гърл 007 и боята за коса за 1,90 .Къде са тези кодове пуснали ми една бланка с кодове на боите ами кой парфюм искам как да отбележа изобщо това ли е или ще има други кодове ooooh!

# 172
  • о`майна лунна нощ е
Кодовете на Бонда - 57844, боята - /кодовете са на корицата на миниброшурата-банер/, серума - 57836 и Патрик Демпси - 57851 ги има в банера с целувките.
Нелка, потвърждавам за комплекта - идва си без проблем.

Последна редакция: чт, 14 юли 2011, 18:14 от `ТуиГ

# 173
Какво става с това топство, някой случайно да знае?  newsm78
Миналата кампания брошурите ми бяха на пълна цена, сега са ми на половин цена  Shocked
Някой да има бланката за топ-продукти, че вече не я качват на сайта?

Бланката я има в сайта в "Новини" - "Специална бланка за поръчка на Топ Представители К09"

# 174
Миналата кампания брошурите ми бяха на пълна цена, сега са ми на половин цена  Shocked

Бланката я има в сайта в "Новини" - "Специална бланка за поръчка на Топ Представители К09"
Трябва да е за кампания 10, обаче лятос много-много не се грижат за сайта, така че не се и надявайте, щом кампанията е преполовена!

# 175
Прецаквацияяяя  doh doh Banghead

За най-редовната ми клиентка поръчах експресна само с 2 слънцезащтни крема за 15.90, че заминава в събота на море и сега ще трябва да се бръкна да платя 5 лева за удоволствието да доставя ейвън за утре.
Сигурно сте коментирали, но мен ме нямаше, мислех, че ще има 15% отстъпка, а то не само няма, ами отгоре още почти 5 лева ... хммм-мххх...

Сега вече ще си знам!

# 176

Трябва да е за кампания 10, обаче лятос много-много не се грижат за сайта, така че не се и надявайте, щом кампанията е преполовена!

Не само от Ейвън ги е напекло,а и на мен ми се е отразило силното слънце - изобщо не съм обърнала внимание, че бланката е за К09  Embarassed

# 177
  • Бургас
Аз да се включа в списъка на само прецакалите се.
Поръчката ми-нюню,имам обаче редовна клиента на парфюма Инканденс и реших да се изхитря и да го взема от специалните като комплект.Но не ми го отрази,три пъти го щраках,накрая се притесних,че нещо не го показва,защото е от сип и се спрях,да не се преобзаведа. За късмет след 5 мин и фактура имах-липсваше. Сега ще си платя такса обработка,че не се презастраховах за 7лв нещо да взема.Но ми омръзна,все допълвам с нещо ,което не ми е най-нужното,само да ловя процент. Сега добре се улових сама.

# 178
Ааа, и аз съм слънчасала, в другата тема съм писала за рАцете си. Embarassed Joy
Винаги се презастраховам, с поне 10лв. отгоре и винаги проверявам, кое е до изчерпване на количествата, да не ме прецакат, че и % си пазя. Но гадни номерца винаги има, само гледам аз да не се вкарам в грешка.
Аз в предната кампания изпаднах в голяма чуденка, защо не ми приема кодовете на продукти от нетната оферта, чак после и оттук разбрах, че са изчерпани и затова системата не ми позволява да ги поръчам. Обаче компютъра ми заби няколко пъти, докато се оправя.

# 179
  • София
Аз в предната кампания изпаднах в голяма чуденка, защо не ми приема кодовете на продукти от нетната оферта, чак после и оттук разбрах, че са изчерпани и затова системата не ми позволява да ги поръчам. Обаче компютъра ми заби няколко пъти, докато се оправя.

Ако е така, както казваш, значи са направили голяма тъпня. Винаги се случва да се сбърка при изписването на кода, после се връщаш и си го оправяш. А сега вместо да си повери човек изписването, ще се чуди има ли го този продукт, няма ли го....

Общи условия

Активация на акаунт