Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 10 -Тема 82

• 17 706
  • 399
  •   1
Отговори
# 45
никъде не виждам кодове за подаръците за поръчки на ст-ст 200 лв от к 9 и 10

# 46

Трябва да си получила листовка в кашона с поръчката от 9-та кампания.Там пише всичко.

# 47
получила съм да, ако е удобно да припомните. Явно листовката я нямам вече, съжалявам ще съм по прилежна другия път. Благодаря предварително  bouquet

# 48
  • у нас
При мен тази компания се очертава слаба и за сега няма да пускам.

# 49

Трябва да си получила листовка в кашона с поръчката от 9-та кампания.Там пише всичко.

Подаръците ще се поръчват с код в к.11/2011 с минимална поръчка от 50 лв. при покрито условие в к.9 и к.10

# 50
  • Русе
Момичета, моля ако имате под ръка козм. чантичка Salutios от к-кта на стр.136-137 да ми дадете разлни р-ри, че една клиентка ме пита, но неможах нищо да открия  Crazy

# 51
Тази сутрин ми донесоха кашона. Всичко си беше вътре, само единия крем аню от промоцията с козметичния несесер го няма, ама пък опаковките.......измачкани...а несесера от половината немога да се затваря, пружината изплюва  Close

# 52
Сутринта пуснах поръчка и вече имам фактура. Всичко е налице, само за панорамата за К12 пише, че не е налична и да не поръчваме. В сайта обаче я има - има показани 3 неща от новата лого колекция, които не са лоши, обаче и цените им са доста високи. Ще има мотивационна за боите, както и 3 нови парфюма, спирала и др.
Приятни почивни дни  Laughing

# 53
Ето и моите нови продукти от кампания 9 - http://xyzxyzxyz.snimka.bg/daily/avon.571158.24175855

# 54
По повод панорамата и аз е разгледах в сайта. И при мен ,няма да дойде в печатна версия. Обаче друго ми направи хубаво впечатление. В официалния сайт на ейвън, още от сега има качена подробна информация за боите. Как да избираме цвят  .Как да четем номерата на боите. Как се използва боята -аз все се чудих, този крем преди боята, който се нанася измива ли се или върху него се слага боята .  EmbarassedВъобще ,всичко каквото се сетите. Има и клипчета, но не са преведени .Но текстовете превеждат клиповете .Та така... Надявам се, преди да пуснат боите и една хубава реклама по ТV. И ще чакаме много поръчки. Голяма надежда възлагам на боите, пък да видим.

# 55
Това за панорамата за к 12 ли да не я поръчваме? Аз вече посъбрах 60 лв и нещо за първа поръчка. Ама май този месец ще е само 1. Иначе боята и на мен ми вдъхва доверие. Сигурно ще си я поръчам Simple Smile

# 56
  • Бургас
тези бои при мен май няма да имат много успех

# 57
Здравейте и от мен. Честита тема! Кате,  bouquet
При мен също доста слабо. Дори и към слънцезащитните няма кой знае какъв интерес. Една колежка само ме пита дали са хубави. Главно се интересуваше от този с 50 фактор. Този ли беше, който цапаше? Вие ползвате ли ги и доволни ли сте от тях?

Успешна кампания на всички! Hug

# 58
  • о`майна лунна нощ е
Имам питане за комисионната програма за обща стойност 200 лв. от кампания 9 и 10.
Тези 200 лв. брутни ли са /би трябвало да е така/ и изключва ли се нещо от тях /обичайните заподозрени СИП и нетна/ - ей тук се колебая  newsm78.

# 59
Имам питане за комисионната програма за обща стойност 200 лв. от кампания 9 и 10.
Тези 200 лв. брутни ли са /би трябвало да е така/ и изключва ли се нещо от тях /обичайните заподозрени СИП и нетна/ - ей тук се колебая  newsm78.

Аз само чух за тази програма и питах, ама никой не ми отговори  Confused Вие къде я видяхте? Аз прерових целия сайт и нищо. Ако координаторката не ми беше казала, нямаше изобщо да разбера за нея...

Общи условия

Активация на акаунт