Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 10 -Тема 82

• 17 711
  • 399
  •   1
Отговори
# 60
Преди малко се опитах да въведа номера на панорамата в поръчката и не ми го приема, при Вас как е  newsm78

# 61
  • София
Преди малко се опитах да въведа номера на панорамата в поръчката и не ми го приема, при Вас как е  newsm78

Аз го въведох оня ден и ми стои в поръчката. Но и това нищо не значи, може вече да не е активен.

# 62
  • о`майна лунна нощ е
Имам питане за комисионната програма за обща стойност 200 лв. от кампания 9 и 10.
Тези 200 лв. брутни ли са /би трябвало да е така/ и изключва ли се нещо от тях /обичайните заподозрени СИП и нетна/ - ей тук се колебая  newsm78.

Аз само чух за тази програма и питах, ама никой не ми отговори  Confused Вие къде я видяхте? Аз прерових целия сайт и нищо. Ако координаторката не ми беше казала, нямаше изобщо да разбера за нея...

Ако имаш поръчани продукти на стойност 200 лв. през к.9 и 10, през к.11 /при минимална поръчка от 50 лв./ имаш право по избор да получиш Бонд гърл, Патрик Демпси или червения серум Аню + 1 цвят боя от новите за 1,90 лв.

Линкът е банерът на началната страница в профила ти в сайта на представителите - този с целувката. Отстрани вдясно има червен надпис с линк и се отваря брошурка в общо страници /лице-гръб/ Там са обяснени и двете програми - с целувките и тази с натрупване на 200 лв.

Последна редакция: пт, 08 юли 2011, 22:58 от `ТуиГ

# 63
при мен също се очертава слаба кампания  Sad
СПА серията е на добри цени, жалко че напоследък никой не иска да се глези

# 64
Мисля,че при мен с тази поръчка ще станат 200, остава другия път да направя 50 и ще взема една боя и парфюм.Помирисах този Патрик Демси,но нито на мен м хареаса,нито на мъжо. А този Бондгърл хубав ли е  Rolling Eyes Аз парфюмии немога да ползвам,от бременна ми прилошаваше от тях и сега си остана така,само 2-3 има дето не ми дразнят много  Sunglasses

# 65
Пуснах си една поръчица за 175 лв. И на мен не ми прие кода за панорамат. Изписа ми че не може да бъде поръчвано през тази кампания. Пуснах си за мен новите "морски обеци", че след 2 седмици отивам на моренце   grinning039
Успешна кампания на всички  Hug

# 66
Мисля,че при мен с тази поръчка ще станат 200, остава другия път да направя 50 и ще взема една боя и парфюм.Помирисах този Патрик Демси,но нито на мен м хареаса,нито на мъжо. А този Бондгърл хубав ли е  Rolling Eyes Аз парфюмии немога да ползвам,от бременна ми прилошаваше от тях и сега си остана така,само 2-3 има дето не ми дразнят много  Sunglasses
Бонд-ът е много хубав, но за мен е тежък аромат и мисля, че е по-подходящ за по-студено време, но това е мое лично мнение. Обаче от трите предложения, също мисля да се спря на него.

# 67
  • Бургас
и според мен бонда е най-добър

# 68
извинете , какъв беше номерт на малките торбички Simple Smile

# 69
  • о`майна лунна нощ е
А парфюмът на Патрик Демпси толкова ли е зле като аромат? Не мога да видя кога за последно е бил с ароматна страница в каталога, че мостри нямам навика да купувам, а се бях спряла на него като подарък. Някой ще помогне ли от кой каталог мога да го душна или поне да ме ориентирате на какво мирише като близък аромат. Мъжът ми ползва основно Фуул спийда, Блак суит тач /ама че идиотско изглежда написано на бг  Crazy /

# 70
Туиг, ароматна страница на Patrick Dempsey 2 ,може да видиш в К10 ,стр.29 .И аз се чудих за този парфюм. Съпругът ми харесва другите 2 ,но за този нещо се дърпа .Чудя се в офиса ще имат ли, да го пробвам на живо- както се казва. Искаше ми се да го подаря на половинката ,а пък той се мръщи... Joy

# 71
Патрик Демпси при мен много се харесва. Тези, които харесват Фул Спийд, харесват и този. Патрик е малко по-силен като че ли, но пък е доста по-траен. От начало мирише много тежко, после става чуден Heart Eyes
Аз също май ще се спра на Бонд-а. Усещам, че ще има недостизи... Дано да не се окажа права Rolling Eyes

# 72
Комплектът INСАNDЕSSЕNСЕ от СИП свети в сиво.За редовна К10 има още 2 дни,а вече няма част от нещата.Същият комплект от брошурата обаче си свети в зелено.  newsm78

Последна редакция: сб, 09 юли 2011, 21:13 от Sunlivkaaa

# 73
  • о`майна лунна нощ е
Може ли да съм толкова зле? Душнах го - ще се поръчва. Нали в крайна сметка е важно да се хареса на жената? За какво иначе мъжът ще се парфюмира с него, а?
Отивам да се червя горе вдясно.

# 74
На мен ми е много трапчив и на мъжо не му хареса,аз му имам мострата....отпада като вариянт. Значи ще е бонд гърл.За боите имам надежди да се поръчват,зависи и от цената де  Mr. Green За сега 2 приятелки чакат да си я поръчам и да дам отзиви.Вчера ми се случи нещо много смешно.Стоя си с 2-3 майки и дойде една жена да ни уведоми,че е представител на орифлейм и имало бебешка козметика.В този момент видя каталога на масата и като започна едва ли не да вика,как козметиката на ейвън била по-скъпаа...нямала качество,"техните" продукти били по-качествени. Ама чак щеше да ме набие.... Mr. Green а едното момиче я излъга,че е представител на орифлейм и вече сме си поръчали от нея,та си замина  ooooh! Mr. Green Много грозно впечатление ми остави.Аз не им харесвам продуктите,но никога не започвам ад говоря такива неща пред приятелки и познати, някой хора приемат всичко едва ли не супер на сериозно

Общи условия

Активация на акаунт