Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 10 -Тема 82

• 17 731
  • 399
  •   1
Отговори
# 75
Вчера си получих кашона за К10.Прилично нахвърляни ми бяха продуктите,жертви няма Grinning.Имам Treselle Mystique.Мъничко напомня на ТТА Tomorrow.Съвсем мъничко. По-сладък е и по-лек.За трайност още нищо не мога да кажа.Харесва ми засега, макар че малко и на ароматизатор за кола намирисва Thinking ooooh!.Дано не объркам някого, имайте впредвид, че и вчера и днес го душа през деня ,а това е вечерен аромат.От крем-депилатора (за чувствителна кожа) съм много доволна(макар, че ми се вижда маалко скъпичък newsm78).За няколко минутки действа,шпатулката е много удобна и най-вече мирише добре.И антицелулитна терапия на solutions си взех,да видим с леека диетка и повечко движение дали ще има резултат.Поста ми стана за другата темичка, но и без друго клиентките хвърлят по едно оче и насам, надявам се на някого да съм полезна. Hug         `Туиг , абсолютно вярно, на жената трябва да се хареса.Ако на любимите ни половинки, не им допада нашия парфюм, също имат законното право да минат през някоя парфюмерия и да се развихрят. Joy

# 76
Аз намерих купувач на крема ,та ще поръчам него от подаръците  Wink.А боята мисля да я дам на свеки,ще поръчам цвят за нея  ,пък ще споделя резултата после Mr. Green

# 77
Пуснах си една поръчица за 175 лв. И на мен не ми прие кода за панорамат. Изписа ми че не може да бъде поръчвано през тази кампания. Пуснах си за мен новите "морски обеци", че след 2 седмици отивам на моренце   grinning039
Успешна кампания на всички  Hug
Тези обечки и аз мисля да си ги поръчам, хайде като ги получиш да дадеш отзиви. Благодаря предварително   bouquet

# 78
Здравейте!
На мен ми прие кода за Панорамата,но когато видях фактурата ми пишеше,че няма в наличност не поръчвай!
Дано някой да я има,за да я публикува и да можем и ние да я разгледаме.......
Успешна кампания и приятна почивка на тази,които ще почиват-ние ще почиваме едва август! Simple Smile

# 79
  • Бургас
Панорамата никой я няма май, но затова пък си я има в сайта и може свободно да се свали и разгледа Peace

# 80
  • София
Панорамата никой я няма май, но затова пък си я има в сайта и може свободно да се свали и разгледа Peace

При мен я няма, има инфо само за К10

# 81

При мен я няма, има инфо само за К10

и при мен

# 82
  • Бургас
Странно - и 11 и 12 си имам на обичайната страница newsm78 Ето ви линкче http://www.avon.bg/REPSuite/static/campaign/C10/panorama_12.pdf Peace

# 83
  • о`майна лунна нощ е
Ох, сешоар, сешоар  Hug Една боя за мама, една боя за свеки, една боя за приятелка и още една от мен от сърце за някой.  smile3508
Брадата - тенк Ю много за панорамата. При мен също не излиза все още.

От кога искам да си почина една/две кампании. Ей така, да не пускам през моя профил, но ето че тъкмо мине едната програма и пуснат друга, а аз нали съм си ТуиГ-промоцията, на такива по-народни оферти хич не им прощавам.  smile3537

Последна редакция: пн, 11 юли 2011, 09:11 от `ТуиГ

# 84
Пуснах си една поръчица за 175 лв. И на мен не ми прие кода за панорамат. Изписа ми че не може да бъде поръчвано през тази кампания. Пуснах си за мен новите "морски обеци", че след 2 седмици отивам на моренце   grinning039
Успешна кампания на всички  Hug
Тези обечки и аз мисля да си ги поръчам, хайде като ги получиш да дадеш отзиви. Благодаря предварително   bouquet
В сряда трябва да ми дойде поръчката. Ще пиша като ги взема. Скарана съм с качването на снимки, но може да пробвам да добавя снимчица.  Peace

# 85
Имам фактура но като искам да я отворя и ми дава някаква грешка и ми пише брой кашони 0  newsm78 някой с подобна случка  newsm78 newsm78

# 86
Имам фактура но като искам да я отворя и ми дава някаква грешка и ми пише брой кашони 0  newsm78 някой с подобна случка  newsm78 newsm78
Изчакай поне 30 мин,ще се отвори фактурата,винаги става така в началото.

# 87
Аз пък пуснах поръчка в събота в 13 часа и все още нямам фактура. Какво става незнам  Crossing Arms Thinking

# 88
  • Бургас
Когато броя на кашоните стане различен от нула, тогава можеш да си видиш фактурата Peace

Туигъл  bowuu Hug

# 89
момичета предполагам че е питано и отговаряно по темата но ми е трудно да ровя назад за инфо.

моля кажете ми ако искам да платя поръчката на каса на Easypay с какво става регистрацията за плащане към ейвън, с номер на представител ли?

И другото, което ми е доста мътно , ако искам да платя сумата през Изипей плащам сумата по фактура или плюс един лев както в платежното към банката изпечатано към фактурата в кашона ?

Предварително много благодаря
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт