Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 10 -Тема 82

• 17 752
  • 399
  •   1
Отговори
# 90
Аз отидох с платежното, но ми искаха и номер на представител. Плаща се и левчето Simple Smile

# 91
Благодаря за панорамата, аз междо другото сега си гледах фактурата, пуснали са ми в кашона и панорама к12  Mr. Green

# 92
Deni_val
много благодаря

# 93
  • София
Момичета, моята кутия с четки дойде без четки вътре. Без нищичко! Само кутия! А трябва да има и нокторезачка и т.н. Сега се чудя дали ми се разкарва до офиса и дали ще ми я сменят.  Crossing Arms

# 94
Момичета имам си фактура. Интересното е че гъбата за баня, нокторез. и пилата ключодържател са ми с 15 % отст., а "морските обеци" с 20%. Обеците не са ли бижута? А бижутата не са ли с 10% отст.? То по-добре за мен де, но все пак ми е интересно защо  Peace
ПС: И аз имам приложение К12 във фактурата. Ще видим дали ще доийде, та да разгледаме на живо   bouquet

# 95
Бижутата ползват достигнатия процент на поръчката .На 15 процента са чанти, портмонета, четки и други подобни. На твърди 10 процента, са продуктите обвързани с покупката на друг продукт от брошурата. Без отстъпка са  продуктите подкрепящи различни благородни идеи / против рака на гърдата, срещу насилието и сега последно за зелена природа/. PeaceПП Lilko86, имай предвид, че бижутата и часовниците НЕ участват при определянето на процента, но се ползват от достигнатия.

# 96
Бижутата ползват достигнатия процент на поръчката .На 15 процента са чанти, портмонета, четки и други подобни. На твърди 10 процента, са продуктите обвързани с покупката на друг продукт от брошурата. Без отстъпка са  продуктите подкрепящи различни благородни идеи / против рака на гърдата, срещу насилието и сега последно за зелена природа/. PeaceПП Lilko86, имай предвид, че бижутата и часовниците НЕ участват при определянето на процента, но се ползват от достигнатия.
Мерси за уточнението  Hug

# 97
  • София
Момичета, моята кутия с четки дойде без четки вътре. Без нищичко! Само кутия! А трябва да има и нокторезачка и т.н. Сега се чудя дали ми се разкарва до офиса и дали ще ми я сменят.  Crossing Arms

Опа, аз пък даже не съм ги проверила. Само ги складирах в ъгъла  Joy
Отивам...........

# 98
  • о`майна лунна нощ е

Опа, аз пък даже не съм ги проверила. Само ги складирах в ъгъла  Joy
Отивам...........

... и като се върна какво откри и ще докладваш?
Посъбрах поръчката. Довечера по хладничкото пускам. Сега да поотлежи, да си почине малко и тогава ще я пратя. Този път е наистина слабо и със засилено туигълско присъствие, за да направя подаръци, които вече втора кампания отлагам, а имения ден идва. То и на ТуиГ честванията по случай окръглянето му предстоят, ама .... пари нЕма, та за него от тази кампания нищо не е поръчано.  Crossing Arms

# 99
  • София
Докладвам: Има пълнеж  Laughing
Сега вече кутиите са 2, с пълнеж и то.

# 100
Сега да ви разкажа , моите днешни преживявания с ейвън.  Whistling Отивам да си взема кашончетата -2 бр. и се чудя защо са 2 newsm78 Прибирам се в къщи, отварям малкото кашонче /което беше толкова леко ,че го носеше детето/ и вътре се търкаля 1 ЕДНА мостра, на нов продукт за коса. Отварям големия и гледам -НАТЪПКАН до горе. #Crazy  Обичайните смачкани опаковки. Изкарвам полека нещата ,почти стигам до дъното и усещам как нещо лепи. Малките брошури не стига,че смачкани ами и от едната страна мокри. Разлял се един шампоан. Добре ,че е било малко разлятото и парфюмите ми бяха най-отгоре хвърлени, че иначе не ми се мислеше .  smile3511Честно ви казвам, ако нещата не бяха спешни на клиентите и ако офиса не ми беше толкова далече, щях да им занеса кашона в офиса, да видят за какво става въпрос .Помислих малко, реших ,че ще изгубя 2 часа  за път, 2 лв. за билети, че на малката може да и стане лошо от жегата и се отказах да се тътря до офиса. Зоналната е супер- ще ми преме всичко за връщане, ще се извини /като че ли тя има вина /, но само ще си губя времето. Та така - избърсах си продуктити, добре че бяха пострадали само с пластмасовите опаковки , написах едно гневно писмо на ейвънци и пих една студена вода ,да се успокоя .Та вече като чакам кашоните и ме е страх да ги отворя. #Cussing out

# 101
  • София
Та вече като чакам кашоните и ме е страх да ги отворя. #Cussing out

Това ми е много познато. А и не само на мен, предполагам.

Имам поръчни 4 неща са около 60лв. Чудя се, да чакам ли , да пускам ли??? За мен - нищо не ми се поръчва, от финансова гл.т.

# 102
Здравейте,
сега си гледах фактурата и нямам недостиг от нищо, а вчера като я пуснах комплекта летен романс светеше червен, и на мен не ми даде да си поръчам My AVON Magazine, но го има  във фактурата,
Утре като си взема кашончето ще видим и съдържанието.
Пожелавам Ви големи поръчки

# 103
  • о`майна лунна нощ е
Вече четири часа не мога да изпратя поръчката си?!?! Що за малоумие се развихря пак в сайта. Натискам "продължи", то ме хвърля пак да набирам продукти - НЕ ЩА, БЕ! Искам да си изпратя заявката, не да я тъпча с още и още.
При някой има ли подобен проблем? Утре ми е краен срок за нормална поръчка, а тази ми трябва за четвъртЪк, когато ми е редовната дата за доставка и ми трябват продуктите.

Последна редакция: пн, 11 юли 2011, 21:48 от `ТуиГ

# 104
Аз пък все още чакам да ми занулят баланса. Минаха 3 дни, какво чакат още? Tired
На моите клиенти също им трябват продуктите. Много са смотани тези от Авон-а!

Общи условия

Активация на акаунт