Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 10 -Тема 82

• 17 764
  • 399
  •   1
Отговори
# 105
Аз снощи пуснах поръчката и ще си чакам кашончето чааак в сряда  Wink Минавам само да ви почерпя виртуално,днес ставам на 22  Mr. Green

# 106
valia.stankova
Бъди здрава  и щастлива Simple Smile
Весел празник!

# 107
valia.stankova честит рожден ден. Желая ти много здраве, щастие, много късмет и любов в живота. Усмивката да не слиза от лицето ти /дори когато са объркали някоя поръчка от avon или има разлято нещо в кашона  Mr. Green/

# 108
  • Пловдив
За новия парфюм на Herve Leger Ete само от него ли могат да се вземат два броя с отстъпка или може да се комбинира 1 ЕTE r+1 Femme?

# 109
valia.stankova честит рожден ден. Желая ти много здраве, щастие, много късмет и любов в живота. Усмивката да не слиза от лицето ти /дори когато са объркали някоя поръчка от avon или има разлято нещо в кашона  Mr. Green/

хи-хи, дано не ми се случва  Mr. Green Благодаря ви за пожеланията.

# 110
  • о`майна лунна нощ е
Излезна им фактурата. Потвърждавам - гелообразният блестящ го няма, няма и да дойде.
Честит РД на колежката! И аз някога бях на 22 г. Отдавна беше  Mr. Green

ПП - няма ли някой да смете предния ми пост? Как може да ме оставите да напиша четвъртАк?!?!

# 111
Хайде и аз да се запиша.Тая кампания нещо съвсем оредяха клиентите. Ама и моите неща са доста и няма да направя 25 %. Ама не ми се напъва повече. Поръчала съм си най нужните неща. Пиличките, уреда за петички, шампоанчета и тн.
А някой поръча ли шапката?Никой не пиш за нея. Аз съм много любопитна и подозирам, че свеки ще иска да ми я отнеме, ама ся няма да се набутам за втора, я!

# 112
  • София
Привет-мривет, морската дружина се завърна. За съжаление отпуската свърши.

Да споделя полеви впечатления от стоката: джапанките са отврат, цветовете се изтъркаха от пясъка, огънаха се от слънцето и от бели станаха сиви, там, където ляга стъпалото. Каишките са в отлично състояние, малко се поотпуснаха и станаха добре за крака.
Слънцезащитният спрей - детският с тюркоазен цвят, 30-и фактор е много добър, пръскахме се цялото семейство, но за съжаление опаковката е малка за четирима (двама от които много кльощави), та последния ден не остана и изгоряхме геройски.
Пареото не го използвах, само го разходих до плажа, та ако го иска някой, да ми се обади.

За настоящата кампания имам около 100-тина лева, май няма да имам време да събера повече, дали не съм си пропуснала и датите, нямам представа  newsm78

as-g , и аз веднъж така получих 2 кашона, като вторият беше само с няколко мостри вътре. Не стига това, ами служителката не видяла, че съм с два кашона, добре че ме загложди мен съмнението и я помолих да погледне дали нямам повече от един.

Добре дошли на новите попълнения, дерзайте!

# 113
  • БУРГАС
Момичета,някой дали е виждал комплекта Salamanca с коле и обеци на стр.65.Дали го бива,потърсих реални снимки ,но не намерих.Клиентка иска да го поръча за подарък,а аз и казах,че ще се опитам да и намеря реални снимки.

Последна редакция: пн, 11 юли 2011, 23:55 от vevetka

# 114
  • на североизток от Рая
  Здравейте!

И аз отсъствах доста време, но бяхме на рали и снощи късно се прибрахме.
 Включвам се в новата тема, но за съжаление, не мога да се похваля с добра поръчка.
 Имам поръчан само един ексфолиант, а първата ми дата вече мина. Не знам дали изобщо ще пусна поръчка този път. Ако не успея, ще ми е за първи път, откакто се занимавам с Ейвън. Чак ме е яд, но..., така е понякога.

Имам да вземам от две клиентки 30 лв. от предишни поръчки. Сега се сетих и за това. Ей, много нахални хора има по този свят, бре.  ooooh!

Хубав ден ви пожелавам!  Hug

# 115
 ConfusedНе съм пуснала все още.Клентите ги няма-в отпуск,нямам и срещи с тях....Та освен мен няма кой да си поръчва.Имам питане за рогозката от СИП-заслужава ли си купуването,издържлива ли е или си е тънка китайска рехава чергичка?

# 116
Аз приключих с 10-та ,скромно - 101 лева ,ама повече няма ,хванах мотивационната програма поне .Почвам да събирам кремове за 11-та ,че ми се ще и за мен да си взема от този новия,но само ако хвана процента  Money.

# 117
извинете , какъв беше номерт на малките торбички Simple Smile
46599,ако не е късно, винаги ги пише в приложенията!
Аз понеже имам интернет от дъжд на вятър и като гледам колко сте изписали, не мога да си кажа за всичко , но да си поплача и аз при вас, че багажът ми е почти винаги в лошо състояние, смачкан-задължително, разпилян по-рядко, но е непростимо да доставят продуктите в такъв вид, защото някои продукти са доста скъпи.
 На мен мъжкият парфюм за подарък на П.Демпси, също много ми харесва, но подаръкът си е за мен, така че мъжете ще почакат! За мотивационната програма за новия парфюм, важи само за новия, мисля, че не може да се комбинират стар и нов!

# 118
Моя клиентка, иска да върне чантата за покупки / в подкрепа на природата/. Останала разочарована. По нейните думи - просто зашито парче плат .  WhistlingСега трябва да я връщам -ясна ви е процедурата.. .Чантата няма  хастар ,плата бил тънък. Като я взема да я връщам, ще я видя. Ех, момичета -не ни е лесно. Здраве да е. Някои,  поне си починахте- кой на моренце, кой на рали ... Hug ПП На пощата  /като отговор на моето гневно писмо, от  вчера/ съм получила съобщение ,че Теменужка Георгиева ще е извън офиса от 11.07. до 23.07.  на английски език. Та да си знаете, хората са в отпуска.Ама те май ,са целогодишно в отпуска като ги гледам...

Последна редакция: вт, 12 юли 2011, 13:42 от as-g

# 119
  • о`майна лунна нощ е
Ася какъв хастар е очаквала клиентката ти като това си е пазарска платняна торба?! За дебелината на плата и здравината нищо не мога да кажа, но като я е поръчвала с какви "екстри" всъщност си е мислила, че ще дойде - джоб за телефон, отделение за портмоне, хастар?!

Общи условия

Активация на акаунт