Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 10 -Тема 82

• 17 756
  • 399
  •   1
Отговори
# 120
Аз приключих с 10-та ,скромно - 101 лева ,ама повече няма ,хванах мотивационната програма поне .Почвам да събирам кремове за 11-та ,че ми се ще и за мен да си взема от този новия,но само ако хвана процента  Money.

коя мотивационна  нали парфюма или серум плюс боя се поръчват в 11 ?!

# 121
да в 11 кампания ще поръчваме подаръците от двете  програми

# 122
Аз да попитам.Поръчката ми е фактурирана днес. Гледам по проследяването,че в 9 часа е приета в пощата в София, имам слизане до пощата и се чудя дали има някакъв шанс да е дошъл кашона,утре да не слизам пак  Rolling Eyes Предния път пуснах поръчката в понеделник и в сряда 8ч ми донесоха кашона вкъщи,този път съм дала до пощата  Wink И силно се надявам да е пристигнал,понеже ще слизам сама без малката да не я разхождам по жегите  Tired

# 123

коя мотивационна  нали парфюма или серум плюс боя се поръчват в 11 ?!

Да,нея имах впредвид.

Аз да попитам.Поръчката ми е фактурирана днес. Гледам по проследяването,че в 9 часа е приета в пощата в София, имам слизане до пощата и се чудя дали има някакъв шанс да е дошъл кашона,утре да не слизам пак  Rolling Eyes Предния път пуснах поръчката в понеделник и в сряда 8ч ми донесоха кашона вкъщи,този път съм дала до пощата  Wink И силно се надявам да е пристигнал,понеже ще слизам сама без малката да не я разхождам по жегите  Tired

При положение ,че е фактурирана днес не виждам как ще стигне до теб пак днес.
При проследяване на поръчката трябва да пише че е дошла в твоя град и твоята поща ,не се разкарвай в тези жеги ,безсмислено е .
Провери си телефона на пощенския клон и се обаждай предварително ,те ще ти кажат дали е там.

Това са всички стъпки ,докато стигне до теб пратката :

7/9/2011 1:07:15 AM 1900 РСЦ СОФИЯ Създаване Нормално

7/9/2011 10:09:03 AM 1900 РСЦ СОФИЯ Приемане Нормално

7/11/2011 7:46:55 AM 5820 ОВ ПЛЕВЕН Извадена Нормално

7/11/2011 1:22:41 PM 5806 ПЛЕВЕН Извадена Нормално

Последна редакция: вт, 12 юли 2011, 15:43 от Тони.

# 124
Аз понеже имах работа до пощата за това,фактурирана е вчера поръчката.Не съм проверявала,че имаше много хора,така,че утре ще слеза  Wink

# 125
Момичета, ако пропусна тази кампания ще мога ли да си взема подаръка от целувките в следващата newsm78
Днес в Лидъл една баба ме обвини че съм нахална, та да си оправдя определението и да попитам  - капките за блясък с върбина  важат ли за интимните гелове ?

# 126
Еххх ... този ЕйвЪн ....
Ако кажа ,че няма да повярвате какво ми се случи преди малко ,ще бъде доста наивно ,защото от Ейвън всичко може да се очаква ....
В к09 имам обща стоиност на поръчката 122.49лв
в к10 имам 75,20лв и реших да не пускам никакви каталози (като не бях смятала нищо)...
... и познаите колко не ми стига за мотивационната в к11 ... 2,31лв ...  newsm78 да се чуди човек от каде му е дошло ...  #Crazy

И сега пуснах най-малката поръчка от както съм представител  Joy - за 3,90 лв  Joy

# 127
  • о`майна лунна нощ е
Момичета, ако пропусна тази кампания ще мога ли да си взема подаръка от целувките в следващата newsm78
Днес в Лидъл една баба ме обвини че съм нахална, та да си оправдя определението и да попитам  - капките за блясък с върбина  важат ли за интимните гелове ?

Програмата е за клиенти - т.е те могата да поръчат в к.9 и/или к.10 продукти, които да им донесат целувки. От нея се възползваме и ние представителите. Според мен можеш да си вземеш подаръка за целувките дори да си направила бройката им само в една от двете кампании.

# 128
Еххх ... този ЕйвЪн ....
Ако кажа ,че няма да повярвате какво ми се случи преди малко ,ще бъде доста наивно ,защото от Ейвън всичко може да се очаква ....
В к09 имам обща стоиност на поръчката 122.49лв
в к10 имам 75,20лв и реших да не пускам никакви каталози (като не бях смятала нищо)...
... и познаите колко не ми стига за мотивационната в к11 ... 2,31лв ...  newsm78 да се чуди човек от каде му е дошло ...  #Crazy

И сега пуснах най-малката поръчка от както съм представител  Joy - за 3,90 лв  Joy
 Thinking а защо не сметна общата стойност на поръчките си в К9 и К10? Ние тук винаги си смятаме по 100 пъти,щото историята помни всякакви случаи и неслучайно `ТуиГ в подписа си е цитирала:...Аритметиката му е майката, не козметиката!...

Не че никога не е късно да сгафиш,аз сгафих миналата кампания,не прочетох ситните буквички под офертните продукти,та сега издувам поръчка ,за да поправя недоглеждането си.

# 129
И аз така преди да пусна поръчката смятах...,че дадох 2-3 продукта на една позната за да й станат 200 лв. Сега обаче всички са на някъде, и незнам как ще събера 50 лв. Аз ще пусна един комплект за 8,90 за подарък имам към 10 лв вече.Да видим дано да се позавърнат познатите и да ги направя  Mr. Green

# 130
Имам питане за комисионната програма за обща стойност 200 лв. от кампания 9 и 10.
Тези 200 лв. брутни ли са /би трябвало да е така/ и изключва ли се нещо от тях /обичайните заподозрени СИП и нетна/ - ей тук се колебая  newsm78.

Аз само чух за тази програма и питах, ама никой не ми отговори  Confused Вие къде я видяхте? Аз прерових целия сайт и нищо. Ако координаторката не ми беше казала, нямаше изобщо да разбера за нея...

Ако имаш поръчани продукти на стойност 200 лв. през к.9 и 10, през к.11 /при минимална поръчка от 50 лв./ имаш право по избор да получиш Бонд гърл, Патрик Демпси или червения серум Аню + 1 цвят боя от новите за 1,90 лв.

Линкът е банерът на началната страница в профила ти в сайта на представителите - този с целувката. Отстрани вдясно има червен надпис с линк и се отваря брошурка в общо страници /лице-гръб/ Там са обяснени и двете програми - с целувките и тази с натрупване на 200 лв.

Много благодаря   bouquet Ама каква съм патка само  ooooh! Този линк го отворих, но изобщо не съм се сетила, че може да има втора страница. Вече поне ми е ясно  Simple Smile

# 131
Рускините са качили 13-ти каталог. Има много нови неща  Crazy 

# 132
  • Стара Загора
Рускините са качили 13-ти каталог. Има много нови неща  Crazy 
Може ли линк Simple Smile

# 133
# 134
нали и очната линия е включена в програмата с целувки?

Общи условия

Активация на акаунт