Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 10 -Тема 82

• 17 813
  • 399
  •   1
Отговори
# 180
Аз в предната кампания изпаднах в голяма чуденка, защо не ми приема кодовете на продукти от нетната оферта, чак после и оттук разбрах, че са изчерпани и затова системата не ми позволява да ги поръчам. Обаче компютъра ми заби няколко пъти, докато се оправя.

Ако е така, както казваш, значи са направили голяма тъпня. Винаги се случва да се сбърка при изписването на кода, после се връщаш и си го оправяш. А сега вместо да си повери човек изписването, ще се чуди има ли го този продукт, няма ли го....
да, много е тъпо,изписва Този продукт не може да бъде поръчан в тази кампания и аз си мислех, че нещо съм се объркала, а то проблемът бил в тях.

# 181
мисля че тази кампания 11 ще бъде по-успешна,доста намалени неща има Simple Smile

# 182
мисля че тази кампания 11 ще бъде по-успешна,доста намалени неща има Simple Smile

Дано, дано. Засега имам около 50 лв. от 11 к, но е още рано за прогнози.
Момичета някоя знае ли първата дата за експресна К11, че ще ходя на море до 31.07?

# 183

Дано, дано. Засега имам около 50 лв. от 11 к, но е още рано за прогнози.
Момичета някоя знае ли първата дата за експресна К11, че ще ходя на море до 31.07?

Кампания 11 започва от 28.07., така че това е и първата дата, на която може да се пуска поръчка.

# 184

Кампания 11 започва от 28.07., така че това е и първата дата, на която може да се пуска поръчка.

Мерси. Значи на 1-2 пускам.  Hug

# 185
Здравейте момичета,
Много отдавна не съм писала(нямах интернет около 2-3 месеца).
Издирвам да си купя червилото UCR mousse Delicate Pink, до едно време го мярках в нетните, но тогава смятах, че повече няма да си поръчвам такова червило(беше ми омръзнало). Сега обаче по закона на Мърфи взех пак много да си го харесвам и си го искам. Молбата ми е, ако някой му се намира да пише на ЛС.

# 186
Момичета имате ли представа в кой каталог ще има новите продукти свързани с кампанията за защита на жените от домашно насилие.

# 187
  • о`майна лунна нощ е
Аз лично не знам ... и леко се срамувам от това, защото гледам да съм в час с прИмоциите, обаче за такава благородна кауза един ред информация не мога да дам, което е жалко  Confused

ПП - от "нямане" на поръчка връзвам малко над 100 лв. за втора дата вече.Защо не се обадиха по-рано, че да мина на 25% още с първата поръчка Crossing Arms

# 188
Туиг ,много често ми се случва тая история... неприятно е и затова уж гледам да пускам в последните дни,ама понякога няма начин.

# 189
инавам набързо само да се оплача. Днес ме обраха - откраднаха ми портмонето от офиса и го намерихме в една кофа за боклук няколко метра по надолу. Без личните ми документи и естествено част от парите за сегашната поръчка. Това, защото самият факт, че са ми откраднали документите явно не е достатъчно гаден. Резултата е безброй сълзи и стрес и загубен половин ден в районното. Е сега ще отида да си почистя портфейлчето от миризмата, ама не мога да го изхвърля - любимо ми е.
Инструмента за крака и пиличката ключодържател са много хубави. ДОволна съм и от пазарската торба за опазване на природата.

# 190
  • о`майна лунна нощ е
Сънита, много съжалявам за стреса ... Съветът ми е да намериш форуми или мейли на основните банки, кредитни институции и мобилни оператори и разпратиш съобщения/писма, че л.к. № ... е открадната на ... 2011 г. и е обявена за невалидна /което все още не е факт, но скоро ще стане/. Разпечатай всички мейли, които изпратиш, защото на по-късен етап биха ти дали възможност за защита, ако някой злоупотреби с личните ти данни и те набърка в изплащания или заеми.
Дано не се стига до такова развитие, но се хващам за главата какви проблеми си имат хората с това. Вземи си и номер на преписката, която е образувана за кражбата.

# 191
Абе аз засега разбрах че нямам договори към операторите, а картата ми блокираха намомента в бюрото за лични документи. Само за фирмите за малки кредити все още не можах да разбера.
Благодаря за съчувствието!  bouquet

# 192
  • на североизток от Рая
 Съни, съжалявам за случилото се. Жалко, че не мога да те прегърна. Но Весито много правилно те е посъветвала как да постъпиш. Аз съм минала през този ад. Преди 6-7 години откраднаха моето портмоне от бебешката количчка на сина ми. Ужасно се чувствах. Дотогава никой не беше посягал върху личните ми вещи. Но, циганите, нашите негри, са навсякъде. Вече съзнателно се пазя. А за районното... ooooh! Губих време и нерви и там после.

Гушвам те силно!  Hug

# 193
Ох и ние изгоряхме преди месец,разбиха ни колата,ключалката отиде по дяволите,откраднаха сд-то, флашката и един парфюм на милото от Ейвън -Just play Stuck Out Tongue  понеже от бременноста ми ставаше зле когато се пръска в стаята за първа смяна и му казах навън да се пръска и той си оставяше направо парфюма в колата,сега се чувствам виновна,че заради мен го откраднаха и него,а беше съвсем нов. Сега му давам каталога да си избере от промоционалните парфюми и той си избра Wundscape,каза че с Just play  не му върви Stuck Out Tongue
Много зачестиха кражбите,поне тук в Монтана мн познати изпатиха даже с разбити жилища Sad
   И по темата, аз си прехвърлих поръчките от миналата кампания за тази, не за друго, а изпуснах датата и за експресна даже  Embarassed   за щастие повечето продукти сега са на по-малка цена.
  Аз много съм навита за сешоара моя  и без друго издъхва,но се чудя дали и една боя ще продам, струват ми се много скъпи за моите клиенти,но ще се моля някой да прояви интерес  Praynig

# 194
Wundscape много ми харесват- и мъжкия,и дамския.Много съжалявам за случващото се с кражбите. Confused
 А аз самата съм толкова небрежна с чанти,портмонета и ключалки...все си зарязвам чантата някъде ,без да я наглеждам Embarassedдаже детето ми ми закопчава циповете  на чантата и ми се кара.

Общи условия

Активация на акаунт