Рисуване за начинаещи и не само - 4

• 82 553
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Ели, замириса ми на дюли  да знаеш. Толкова е богата  рисунката ти. Задобряваш видимо. Hug

Pls1, златната ти есен ме грабна, пейзажите ти се отдават.

От мен  нещо незавършено тоя път, търпението не ми достигна, но не ми е за сефте.

въглен и креда

Невероятна е   bouquet браво
аз сега се упражнявам с портрети и имам напредък но по - малко не ми достига все само с молив рисувам в тетрадки а скоро ще пробвам и на платно с маслени Идеята ми е да нарисувам дъщеря ми с рокля в градина сред цветя. КАртината с есента е копие. Гледах я от нета. Има ли някой тук, който се занимава професионално ?   Simple Smile Елинор натюрморта е прекрасен сякаш мога да се пресегна и да си взема , но аз теб те следя във ФБ и много ти се радвам  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 10:29 от pls1

# 91
  Нина, както винаги си силно самокритична. Има толкова сила в портретите ти. Този дори недовършен говори  Heart Eyes
 Плс1, детската стая е чудесна, искам и аз такава  Grinning Всъщност иоскам да съм дете Simple Smile
 Благодаря ви момичета, опитвам се да рисувам възможно най-реалистично. Вероятно ако бях уверен в себе си художник това щеше да ми се види излишно, но с рисуване на всяка гънка и точка може би си мисля, че се получава по-истинско  Grinning

# 92
Елинор,нямаш причина да не си уверен в себе си художник-все по-добра и по-добра си с всяка следваща картина.Не помня кой,но някой от учителите казваше,че първо трябва да се научим да рисуваме реалистично,а после може да експериментираме Simple Smile Като стана дума за учители,имате ли представа колко вървят уроците по живопис?Просто за усъвършенстване,не за кандидатстване.Много ми е мерак да направя 4-5 посещения,но малко ме ограничават финансите и свободното време.

# 93
  Благодаря, Мидичка  Hug Нямам представа за цени, не съм ходила на нито един урок...А ми се ще. Новата ми картина Simple Smile
Звезди над варненската опера

# 94
 Чудесно се е получила нощната ти картина,Ели. Хубаво е да има разнообразие. Наистина задобряваш с аквалела , упоритостта ти се възнаграждава след всяки нов опит.
 Аз просто съм нетърпелива, мен също ме влече реализма, но липсата на анатомичните познания  ме спъва и оттам идва тая пуста самокритичност. Тя пък донякъде е двигател, така че..
Pls1, ако ще ти е  първи опит с масло по- добре опитай първо нещо по- простичко,да опознаеш материала, идеята ти е чудесна, но малко сложна според мен.От друга страна от опит глава не боли , така че ако ентусиазмът ти е голям давай смело. Ние сме тук за подкрепа.
пп Няма значение ,че е копие есента,това не и пречи да  е прекрасна. Heart Eyes

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 14:38 от Нина...

# 95
акварел и сух пастел

Последна редакция: нд, 07 авг 2011, 17:53 от Нина...

# 96
Нина,ПРИКАЗЕН е портрета!!!

# 97
  Невероятна е!! Нина, направо не знам как ги правиш тези портрети, но те изскачат от листа с емоциите си!

Нещо много мъничко и скромно от мен, размер на картичка е:

# 98
Елинор,много е чаровно перото!

# 99
Нина, Ели прекрасни са творбите ви. Heart Eyes  Де да можех и аз да рисувам като вас.

# 100
Елинце, перцето е едно малко бижу. Hug

Сянка, пътят към това е само един.,докато не опиташ, въоръжен/а разбира се с търпение  ,никога няма да разбереш дали можеш. Аз знаеш ли колко години въздишах по портретите, не вярвах, че някога ще успея и на една десета, от това което правя сега. Почетох малко и желанието си свърши останалата работа. Още си помня първият портрет, такова вълнение беше,че Crazy...

# 101
Елинор, перото е прекрасно - върху ръчна хартия е рисувано нали Simple Smile ееех     bouquet  bouquet  bouquet

# 102
Нина мерси, че ме вдъхновяваш по този начин  Hug . И аз бях решена да започна скоро да рисувам. Исках да покажа една моя драскотина, но се чудех.И докато прочетох това, което написа реших да я покажа   bouquet.

# 103
# 104
Идеята на тази тема е точно за да споделяме и да се заразяваме взаимно в рисуването, така че се радвам да видя твоя весел мишок. Давай смело с моливите, ще чакаме още рисунчици. Hug

Общи условия

Активация на акаунт