Рисуване за начинаещи и не само - 4

• 82 557
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Нина отново ти благодаря много за добрите коментари.Има много грешки в мишока, но с времето ще изчезват постепенно с всяка изминала картина Wink . Наистина ще започна много по-често да рисувам с моливи. Кой знае с времето пък може и с бои  да рисувам хубаво. Очаквайте скоро нови щури анимационни герои от мен...  Hug Hug Hug

# 106
  Чудесен мишок, Сянка! Любимия ми Джери  Heart Eyes
Ако мога да бъда полезна със съвет-просто не спирай да рисуваш. Всяко ново нещо е по-добро, научаваш нови неща и ръката е по-уверена.

# 107
Радвам се, че ти харесва  Hug. Ти рисуваш неописуемо прекрасно, както още много хора от тази тема така, че мисля, че всички са тръгнали по този път- с много търпение и малко опит, който с времето пораства. Ще се опитвам да ви радвам отново, както вие ме радвате с непрекъснатите творби и милите коментари   bouquet

# 108
   Sqnka  Hug
Някой път ме провокират странни неща да бъдат нарисувани. В случая една камара нацепени дърва. Гущерчето не беше върху тях-изфантазирах си го  Laughing
Кръстих си я "Лято, в очакване на зимата"

# 109
Ели, прекрасна рисунка! А гущера-невероятен!   bouquet  bouquet    bouquet
Ех, че хубави дърва! Нацепени, наместени  Heart Eyes!

# 110
Днемнах два часа и хоп, в темата нова рисунка.   bouquetКак да не ти завидичовек ,Ели, като намираш вдъхновението навсякъде. При мен е почти обратното,много трудно намирам нещо ,което да  ми хване окото, а дори и след това мога с дни да го гледам преди да започна. Като сценична треска, и аз не знам как да го опиша.
Тая нощ обаче голямо мацане с въглен падна, останаха вече лесните уж детайли и съм готова.

# 111
# 112
 Shocked Shocked Shocked Нина...Великолепно е !!!   bouquet

# 113
  Нина, не знам как да го изразя, но ти рисуваш такива женски портрети, че някак се гордея, че съм от същия пол! Невероятна си, картината също!

# 114
Елинор,как ти идват такива интересни идеи Simple Smile ?Много е впечатляваща картината с гущерчето!
Нина,сътворила си още един прекрасен портрет!
Сянка,много е сладурско мишлето!Чакам нови включвания от теб Simple Smile

# 115
"Погледни нагоре"

Мидичка, нали си имам слабост към гущери и тям подобни, та беше логично вмъкването му  Laughing Признавам, че аз не си одобрих особено картината, следващия път ще се постарая повече. Много са ми "дървени" дървата..

# 116
Толкова хубав поглед нагоре не съм виждала! Удивителен е!!! Много ми хареса - чудесна рисунка!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 117
  • Варна
Elinor, чрез тази ти картина и аз "погледнах нагоре" - станало е много добре!!

# 118
   Много ви благодаря!   bouquet

# 119
Елинор,от новата ти картина лъха много спокойствие и хармония,чудесна е  Hug !

Общи условия

Активация на акаунт