Звездни компромати-105

• 65 094
  • 758
  •   1
Отговори
# 345
  • In The Middle Of Nowhere
Четох в един форум Тялото.бг тема за силиконовите гърди, където си спомням че се обсъждаше това, че хирургът издава някава бележка, с която се удостверява, че имаш импланти и следователно може д акараш без колан  Peace/

# 346
Angeles, това и аз съм го срещала, но не беше ли конкретно за жени скоро след операция. Един вид да не се позволява колана да притиска гърдите причинявайки болка,  до зарастването на шевовете, но не си спомням дали може да се кара без колан после. newsm78

http://media10.onsugar.com/files/2011/07/28/1/192/1922398/37793f … ging-Pictures.jpg  Орландо Блум и Кейт Борсуорт

# 347
  • In The Middle Of Nowhere
Dannielle, aми не останах с такова впечатление да е само първоначално... знам ли  Thinking

# 348
  • София
Честита дъщеричка на сем.Бекъм. Най-накрая сбъдната мечта. А дали не е Seven, защото таткото обикновено носи този номер в отборите, за които играе  Rolling Eyes newsm78
Да,в новините тази вечер обявиха точно тази причина Peace.

# 349
Сара Джесика Паркър със съпруга си и сина си на премиерата на "Хари Потър" в Ню Йорк
Ема Уотсън и Даниел Радклиф на премиерата на "Хари Потър" в Ню Йорк
Ема Уотсън на Летърман шоу
Пенелопе Круз се снима в новия филм на Уди Алън
http://www.johnnytim.com/temat/celebrity/photo.html

# 350
# 351
  • ...край Дунава
Песента на Мария, като запис:

И в клипа е с "гадни" сандали Mr. Green, а пък там дето е с бежавия бански е мнооого секси Heart Eyes

Последна редакция: вт, 12 юли 2011, 11:50 от Sisley83

# 352
Пенелопе ми харесваше много повече с по-тъмната коса. Simple Smile

# 353
Браво за клипа на Мария, хареса ми много. Някой знае ли къде е сниман?

# 354
В Сен Тропе е сниман.

# 355
В Сен Тропе е сниман.

Благодаря!
Ми какво да кажа- невероятно място. Искам и аз в Сен Тропе  Mr. Green

# 356
Eто още малко да му се порадваш и да видиш какви купони стават там - Welcome to Saint  Tropez .

# 357
  • София
Песента не я слушах, но клипа е хубав  Flutter

# 358
Катрин Зита Джоунс
Janice Dickinson  Незнам коя е, но бях изненадана, че е на 56год. и изглежда по този начин  Simple Smile

# 359
Janice Dickinson   Незнам коя е, но бях изненадана, че е на 56год. и изглежда по този начин  Simple Smile
Джанис Дикинсън e първият супермодел в света. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт