И замирисва на море! Йе-Йе-Йееей!!! 133-та Американска лятна лудница!

• 26 437
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Аталанта,
не се излагай  Laughing разбира се, че ходи по всички къщи, чужди, наши...

# 241
  • САЩ
Аталанта разсмя ме рано сутринта с твоята история  Laughing Главно защото и при нас е на дневен ред. Преди няколко седмици водих Алекс на зъболекар и тя каза че предните му два долни зъба изглеждали "loose". Не, не се клатят още и нямат хабер да падат, ноооо настана голяма радост у нас. На всички го разказа с голяма гордост и сега всеки ден ги проверява дали не са се разклатили. Не знам що така иска да му паднат зъбите, но е супер въодушевен. И ние имахме дълга дискусия по въпроса за туут ферито, от къде влиза, кога, колко пари оставя на зъб, ама подарък има ли, абе все важни неща  Grinning

# 242

Мили майки,

Аз и моят син Антъни ви молим за вашите гласове, разбира се и компенсация ще има. На избори като на избори.

Моето бебче е на 8 мес., живеем в Америка и в момента тече конкурс във Facebook за Gerber Baby и понеже моето гардже е най-хубаво  Joy и ние участваме.

За съжаление, може да се гласува само в Щатите за това се обръщаме с молба към вас живеещи там

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА АНТЪНИ №9210 http://apps.facebook.com/gerberphotosearch/entry/9210/anthony.aspx

Наградата от конкурса е Apple ipod 2, която с удоволствие ще дарим.

И така си мисля, че ще можем да направим добро дело без никакви усилия.

Искрени благодарности   bouquet

Fani Nikolova
nikolova_f@yahoo.com

# 243
  • Boston, MA
Не знам дали подлежи или не въпросът на обществено обсъждане (и, честно казано, не разбирам това решение 100%), но Капитал и Дневник са единствените български медии, които са сериозни и свестни, аз често чета и коментирам там, и смятам, че има много разумни и умни хора.

Затова се влудявам, като виждам, как са полазени коментарите от полуграмотни, но за сметка на това гръмогласни "мамчета", които във вярванията си варират от "ваксините разболяват" до "вируси не съществуват". И с главните хомеопати плюс пропонентът на германската нова медицина Кристиян. А във темата (САМО) за вредата от ваксините се организират. Ами, тръпки ме побиват.

# 244
Бубс, скачаш по мазоли.  Mr. Green  Hug

# 245
Бубка, и други типове коментари има. Аз следих дискусията първите два-три дни, докато започна да се повтаря едно и също (както винаги), но сега вече нямам нерви да влизам там.

Пак имам въпрос - някой да си е правил тук first trimester screening (нухална транслуценция и прочие)? Ако може да ми се обадите на лични, имам питане по технически въпрос. Мерси!

# 246
Бубка, нищо добро не може да излезне от такива дискусии. Нито едната страна ще убеди другата, нито ще се постигнат законодателни промени по този начин. Замисли се само за обществения дебат тук за правото на аборт или правото на гейовете да се женят. Сега се замисли, ако оставим мнозинството да решава събдата на малцинството. Основните права на човека на подлежат на такова обсъждане, те са фундаментални и всички ние трябва да се грижим за тяхното спазване, защото не се знае кога и нашите права може да бъдат нарушени.
Замисли се ти как щеше да се чувстваш, ако нямаш право на избор за ваксините тук? А за грипната ваксина, а по време на бременност, а HPV ваксината, а за свинския грип?

Janajar, ти да нямаш новина?  Hug

# 247
Janajar, ти да нямаш новина?  Hug
A? Ние правихме,пиши ако искаш мейл
*
Феите са малко като Санта,разни табиети имат по разните къщи,та е индивидуално Mr. GreenНашата лична е малко слабоумна,2 нощи наред забрави,3та взе цялата кутия вместо само зъба,не си е работа ooooh!

# 248
Новини не чета/гледам, само най-важните ми се предават и ги обсъждаме около масата докато вечеряме.
Погледнах статиите за емигрантите...много ми е смешно с тази глобализация да има още хора, които да чешат езици и чак разбори да правят на някой, само щото живее някъде си.

Добре дошли на новите дами в темата!

Честити 6м на Крис! Порасъл, сладък...прекрасен! Heart Eyes

Климатика ни е счупен от 3 дни, ако не го оправи хазайчето днес, отивам да спя у тях довечера. Crossing Arms

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 00:26 от benson10

# 249
Има някои, които по-малко боледуват, но аз лично не съм намерила корелация между това и кърмене, "хубава храна", седене вкъщи до по-късна възраст етц.
според мен има някакво значение, но разбира се, най-вече опира до гените на детето.

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 23:55 от Лeни

# 250
Момичета, тъй като сте захванали темата за детските боледувания и аз се включвам с въпрос.
Някой имал ли е проблеми с детско ежедневно главоболие, което е пряко свързано с покачването на телесната температура над нормалните 37 градуса ( т.е. от 37.4 до 37.8 ) ?
Това състояние е вече от година при моето дете (сега е на 8 и половина години).
Всякакви идеи и съвети ще са ми от полза.
Само да уточня, че засега сме ходили на УНГ специалисти поради фактът, че главобилието започна след прекаран синузит.
Още сме посетили алерголог и няма установени алергии.
Посетили сме и невролог и след Ядрено Магнитен Резонанс и изследване на кръвта за определен хормон на хипофизната жлеза стана ясно, че слава богу всичко си е наред.
От стоматологична и очна гледна точка - всичко е ОК също.
Не знам как ще се справиме с това главоболие след като не знам кой е правилният специалист вече и аз....
Надявам се някой по-вещ от мен в медицинските среди да изкаже мнение.
Благодаря ви!

# 251
  • Чикаго / София
Бубка, нищо добро не може да излезне от такива дискусии. Нито едната страна ще убеди другата, нито ще се постигнат законодателни промени по този начин. Замисли се само за обществения дебат тук за правото на аборт или правото на гейовете да се женят. Сега се замисли, ако оставим мнозинството да решава събдата на малцинството. Основните права на човека на подлежат на такова обсъждане, те са фундаментални и всички ние трябва да се грижим за тяхното спазване, защото не се знае кога и нашите права може да бъдат нарушени.
Замисли се ти как щеше да се чувстваш, ако нямаш право на избор за ваксините тук? А за грипната ваксина, а по време на бременност, а HPV ваксината, а за свинския грип?

Много съм съгласна с написаното от теб Ати.

Бубка Солей е права, че стъпваш по тънък лед. Mr. Green

Някак си разбирам хората които не искат ваксини. От друга страна, не ги разбирам, но не искам и да ми обясняват, че ме хваща нервата.  Нека всеки си прави каквото го учи акъла, но без да се опитва фанатично да ме убеди в правотата си.

Etka имало ли е твоето дете някакви кръвни или хирургични интервенции известно време преди да се появи главоболието, или в по-ранна детска възраст?

На Дени й падна второто зъбче преди 2 дни в Бг, но тя е убедена, че феи там няма и ще го пази докато се прибере тук, да го сложи под възглавницата. Феята малко позъкасняла с един месец, но все пак ще дойде. Wink

Анет как я кара Ния?

# 252
  • usa
не познавам дете посещавало редовно и  не боледувало изобщо [/b]

аз познавам пет - аз, брат ми и моите три деца. е, поизсилих се малко, изобщо не бих казала, случвало се, но не повече от средно веднъж на година и то леко.

съни, аз затова съм наложила моратирум върху шофьорските книжки преди завършване на гимназия. стигат ни разходите по моите катастрофи...

редактирам, за да изкажа завистта си за вашите горещини - тук грейна и се стопли за около десетина дни и нещата пак се `нормализираха` - дъждове, макс температури около 16-17 градуса и необходимост от дълги ръкави... писна ми от глобалното запопляне тази година е изключително меко определение на мнението ми по темата за времето, климата, техните промени и научното обяснение за тези процеси...

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 03:45 от миз

# 253
не познавам дете посещавало редовно и  не боледувало изобщо [/b]

аз познавам пет

Миз, а ти на какво го отдаваш, освен гени?

Лени, знам, че обикновено става така с градините, когато писах първото си мнение по въпроса изобщо не ми дойде на ум за тях, нали не ползваме услугите им. В нашия случай, мисля Дара ще е достатъчно голяма, за да започне да се разболява често в К следващата есен, дано е така!

За ваксините- слагаме само задължителните, противогрипни и избираеми други-не.

# 254
  • usa
не познавам дете посещавало редовно и  не боледувало изобщо [/b]

аз познавам пет

Миз, а ти на какво го отдаваш, освен гени?

отдавам го най-вече на гени. давам и няколко процента принос на цялостното ми отношение към популярните `болести` като настинки, кашлици и прочие - не им се връзвам изобщо и дори не ми хрумва да ги лекувам, оставям организмът сам да се справя с тях, както и никога не съм навличала и треперила за изпотяване и намокряне и изцапване. майка ми процедираше по същия начин(ей, поне за нещо да си приличаме с нея...). но както вече споменах, децата ми по една или друга причина боледуват леко(чук-чук на дървената ми глава!!!). ако бяха болнави, сигурно щях да имам друго мнение по въпроса. просто исках да изпротивореча на анет Wink.

Общи условия

Активация на акаунт