И замирисва на море! Йе-Йе-Йееей!!! 133-та Американска лятна лудница!

• 26 393
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Осигуряват се да но аз не искам общежитие защото с това малко дете ще  е много трудно в общежитие. Въпреки че най-вероятно докато си намеря жилище ще остана в общежитието

# 346
Осигуряват се да но аз не искам общежитие защото с това малко дете ще  е много трудно в общежитие. Въпреки че най-вероятно докато си намеря жилище ще остана в общежитието
Въпрос от мен: как така се навиваш да тръгнеш с малко дете сама в чужда държава да учиш? Браво на теб за куража Peace

# 347
Не искам да изпусна този  шанс и  за себе си и за детето си да расте в друга култура ще е голям + за нея. . Живота и и без това е разрушен заради един мой грешен избор за който знам че ще ме обвинява след време и не искам да изпуска още един плюс в живота си.

# 348
Ясно, малко по-ниски са цените на горивата в Тексас.
Другите цени как са? И те ли са по-ниски?

# 349
Тук пък е някаква страшна жега. В момента е 32Ц, feels like 38,  а следобед ще стигне 35 feels like 43, с 65% влажност. Бляк.
Не знам как издържат хората на юг, аз получавам главоболие само докато изтичам до магазина.

# 350
Не искам да изпусна този  шанс и  за себе си и за детето си да расте в друга култура ще е голям + за нея. . Живота и и без това е разрушен заради един мой грешен избор за който знам че ще ме обвинява след време и не искам да изпуска още един плюс в живота си.

Съни, провери какви са точно условията в общежитието. Аз съм живала в общежитие, което си беше като апартамент - 2 спални, кухня, дневна, баня за двама души. Ако си с дете, няма да ти сложат съквартирант, ако въобще има съквартиранти за студенти на твоето ниво.

Провери дали има детска градина в кампуса на университета. Много университети имат.

Приятелка ще идва за малко в САЩ по работа и си търси временна здравна застраховка от американска компания. Някой има ли идеи?

# 351

А кой ще ти я гледа докато си на лекции.  Видях, че е на година и нещо - за тази възраст цената е около $1000/ месец като храна и др не са вкл в цената.

Що се отнася до др цени: цените на хранителните продукти са на същото ниво като в Денвър, СО, по-ниски са от цените в Кантон, ОХ и по-високи от Калгари, АВ.

# 352
*Sunny.Day*, успех от мен Simple Smile

Атти, да не си в Чикаго? На ви сега лято.... 91 днес, сутринта в 7.30 беше 80, а до края на седмицата 94. Хич не знам колко ще се чувства щом не мога да дишам от влага  Crossing Arms

# 353
Hera Again - В Кампуса има безплатна детска градина като обаче се прави график кой когато  няма лекции и се помага. А за общежитието ако има апартаменти ще е прекрасно.

# 354
А как стой въпроса със здравните осигуровки?

# 355
  • The QC to be!!!
За студентите по медицина има здр. застраховки към университета, или поне така е/беше при някой случай. По принцип се разрешава и работа към болниците където се води стажа, и към болниците също има детски градини на мн. ниски цени. Някой болници даже имат отделни детски градини за болни деца на служители само.

*Sunny.Day* успех и стиснати палци и от мен  Praynig

# 356
Я, колко сте писали Simple Smile, после ще ви чета.

Ван, мернах твоя въпрос-Юнивърсити ъф Тексас е в Остин, Тх. Има Тексас Стейт Юнивърсити в Сан Маркос.

Въпрос- загубили са багажа на баща ми. Делта казаха, че Бг еър не са им го дали на тях. Писаха имайл да го  искат. Обадих се тук на Бг еър, госпожицата на английски ми каза, че те с изгубен багаж не се занимавали, ако искам да съм звъняла в България. Shocked Пак се обадихме на Делта, нашите линии още не са им отговорили на запитването. Някой бил ли е в подобна ситуация, в България ли да звъня? Съвети всякакви приемам, плийз.

# 357
 benson10 , клейма си го правиш на гишето на Делта за липсващ багаж. Те си имат процедури, ще намерят багажа и ще ти го докарат на посочен от теб адрес.

# 358
Ole, Bens, голяма разправия... дано се уреди по- бързо, а съвет не бих могла да дам!

Съни Дей, стискам палци и съм сигурна, че ще се справиш  Hug, а за грешния избор- никой не е застархован и не си мисли, че ще те вини дъщеря ти- напротив!
А, за този ти избор те подкрепям с две ръце и ти желая успех!!!

Етка, как е малкия?

# 359
Bens, да аз бих звъняла на летищата, през които е минавал баща ти. Аз така преди години си намерих един куфар, за който вече ми бяха казали че не може да се намери. Клейм предполагам баща ти е направил директно на летището при пристигане тук, нали?

Общи условия

Активация на акаунт