И замирисва на море! Йе-Йе-Йееей!!! 133-та Американска лятна лудница!

• 26 383
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
Честито Янажар!!! Лека бременност. Laughing

# 391
Честито Янажар  bouquet Лека бременност. Онзи ден те питаха, ама се направи на разсеяна.

Забялелязали ли сте нещо. Ако някоя забремене ( отдавам го на хормоните), веднага постовете и стават по-резки и нетипични за определения стил на писане. Така бях готова да се закълна, че Солей е бременна след едни прехвърчания на искри ( Солей даже се изкушавах да ти звънна и да те питам в прав текст, мъжът ми едва ме удържа- нали го учи как да слага инжекции  Mr. Green и ти има респект)

# 392
Глупости. Laughing Просто човекът не може да търпи неправди и откровени неистини. И отгоре на всичко му се занимава да обяснява на отсрещната страна къде точно греши в мисленето и изказванията си. Laughing

# 393
  • Чикаго / София
Честито ianajar! Супер новина! Лека и безпроблемна да е.  Hug

Честито, Янажар! Лека бременност ти желая! Кога ти е терминът?

Хиър, да не се засечете с нея?  Whistling

Забялелязали ли сте нещо. Ако някоя забремене ( отдавам го на хормоните), веднага постовете и стават по-резки и нетипични за определения стил на писане.

И аз мисля, че има нещо свързано. Simple Smile  Нормално е, хормони бушуват, лека изнервеност и напрежение и пр. Ама няма лошо, търпи се щом каузата е такава! newsm32

# 394
Честито janajar!!! Никакви притеснения от тук нататък - да ти е спокойно и щастливо!

# 395
  • WA, USA
Ianajar, честито! Да е лека и прекрасна  bouquet

# 396
ianajar, много лека и безпроблемна!

Etkafingerscrossed  Hug

# 397
Янажар  Hug Hug Hug лека, прохладна и сладко емоционална! На сладко ли те кара или как, да попитам и аз като една разбирачна на бабини деветини!
Това ми показа пола в 10 седмица, пък и има само 50% грешка, като се замислиш  Mr. Green

Етка, силно се надявам диагнозата да не е мигрена (30 год ме мъчи, никому не го пожелавам)! Споделяй как е детето!

Бубе, бързо възстановяване на мама!

# 398
Мерси за пожеланията, момичета!  Grinning

Хиър, имам пет термина, пръснати върху две седмици. На всеки преглед ми определят нов. Със сигурност - втората половина на януари. Дотам сме я докарали...  Joy

Въпроса аз съвсем нарочно и целенасочено го подминах миналата седмица, защото си чаках скрийнинга. Голямо вълнение, голямо нещо. Станала съм суеверна като бабичка, а не бях такъв човек уж.

Агенте, влече ме на лимони. По две кила на седмица. Бабите какво казват по въпроса, или и там са 50:50?  Laughing

# 399
ianajar, честито   bouquet, да е лека и мека.

# 400
При мен, при все, че го бяха видяли пола на бебето и доктора беше на 100% сигурен, та го и огражда на снимката, все си мислех, че ще е момиче. Даже отидох и розови бодита купих  Mr. Green

И ми се ядеше всичко ( само кафе не можех да понасям). Ти си много съмнителна с тези лимони Mr. Green

# 401
Яна, чудесна новина, лека бременност и здраво бебе!  bouquet

Етка, дано имате скоро диагноза и не е нещо сериозно!   bouquet

Бенс, много неприятно с това губене на багажа, дано го доставят скоро! Приятно гостуване на баща ти!   bouquet

# 402
  • USA
ianajar, страхотна новина! Лека и безпроблемна бременност!

Етка, стискам палци да откриете причината и да не е нещо сериозно!

# 403
Лека и безпоблемна ianajar много се радвам  Hug. Ти тъкмо отби момата и  Heart Eyes

# 404
Ianajar, честито! Пожелавам ти лека и приятна бременност.
Бубката, не си разбрала поста ми, нито за хепатита, нито за пестицидите. Смятам, обаче да оставя темата затворена. Иначе се радвам за майка ти, че всичко при нея е минало добре. Радвам се, когато има промени в положителна посока.
Етка, чакаме да пишеш как е детенце.

Общи условия

Активация на акаунт