И замирисва на море! Йе-Йе-Йееей!!! 133-та Американска лятна лудница!

• 26 154
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
ianajar, честито! Лека и с успешен финал!
Имам много хубава рецепта за лемън барс, свиркай, ако ти се приядат.

2012 май се очертава да е с много бебета. Heart Eyes

Хиър, внимавай с въпросите. Laughing

Бубка, дано не е нищо сериозно с майка ти.

Стела, мерси.

# 406
Очаквам добри новини от Етка...

Честита радост на Яна!!!

# 407
Ianajar, честита бременност. Да бъде лека и прекрасна.   bouquet

# 408
Яна, честито пак!   bouquet Да ти е леко и усмихнато до края.  Hug

2012 май се очертава да е с много бебета. Heart Eyes

Кой още?  Flutter
И дай тая рецепта за лемън барс.  Hug И небременните са хора.  Mr. Green

Титина, да. И аз смятам, че хормоните "хапят". При някои жени прави много силно впечатление.  Peace А други като мен, пишат хапливи постинги и без да са бременни.  Joy

Етка, мисля ви!

# 409
Благодаря на всички за пожеланията!  Grinning

Ако си мислите, че съм заядлива, когато съм бременна, чакате да ме видите, когато започна работа....  Whistling

# 410
Яна честита бременност лека и безпроблемна да е!  bouquet
Ех радвам се че вече не съм сама в отбора на качващите килца Joy
Кое бебе да чакаме още  Wink през 2012?

# 411
Здравейте  Party

Супер, най-хубавата новина винаги е очакването на бебенце  Party Party Party Пожелавам ви лека бременност и леко раждане   bouquet

Не знам кой кога е нервен по време на бременност или през работно време, но аз съм звяр винаги преди цикъл   #Crazy ей, тогава да не ми се противоречи, готова съм с парцалите да ям  #Cussing out

Дай да питам нещо ... пак  Blush Останах с впечатление, че тук трудно дават жилище под наем на семейства с малко дете  newsm78 От толкова години сме тук и уж няма дискриминация, но ако ви кажа, че съм попълнила куп апликейшъни за жилище и всеки път си плащам като поп и само като чуят малко дете и начинаещ пубер се почва шикалкавене и се чудят по кой параграф да ни шитнат зад борда  Thinking Вие как мислите аз ли си внушавам или има нещо такова  newsm78

# 412
Stilisima, ако имаш такива съмнения звънни на Attorney General  на твоя щат - имат си специален офис, който се занимава с landlord-tenant проблеми. Те ще те посъветват какви са ти правата и как можеш да си ги защитиш. Аз лично не съм имала такива проблеми до сега, но то никога не знаеш.

# 413
Там е проблема, че те директно не казват, че проблема са децата, почват да искат какви ли не документи възможни и не до там и накрая се обаждат да ни кажат, че са предпочели други  Rolling Eyes Сигурна съм, че с другите нужни за това документи нямаме проблем защото не ни е за първи път да наемаме жилище, просто като споменем, че имаме 2 деца едното на 13 другото на 2 и ни казват, че ще ни е обадят ... скоро  Thinking

# 414
  • САЩ
Яна честита бременност! Да е лека и приятна   bouquet

Етка дано скоро разберете диагнозата и детенцето се оправи  Praynig Ужасно е когато детето ти страда, а ти си в неведение и никой не ти дава ясен отговор на проблема  Confused

# 415
Забялелязали ли сте нещо. Ако някоя забремене ( отдавам го на хормоните), веднага постовете и стават по-резки и нетипични за определения стил на писане.

По тая логика аз цял живот съм бременна. Simple Smile

# 416
Там е проблема, че те директно не казват, че проблема са децата, почват да искат какви ли не документи възможни и не до там и накрая се обаждат да ни кажат, че са предпочели други  Rolling Eyes Сигурна съм, че с другите нужни за това документи нямаме проблем защото не ни е за първи път да наемаме жилище, просто като споменем, че имаме 2 деца едното на 13 другото на 2 и ни казват, че ще ни е обадят ... скоро  Thinking

Аз не мисля, че в днешно време някой ще ти каже направо няма да ти дадем жилище, защото имаш деца. Всички знаят, че е незаконно. Но това не значи, че няма дискриминация.

Има още едно място, където могат да ти помогат, но не знам дали го имате в твоя щат - при нас е  Department of Human Rights и те могат доста повече да направят, за да ви защитят правата, не само съвет. Тук според местния закон сте защитена група, казва се  familial status и се нарежда заедно с раса, пол и т.н.

Последна редакция: ср, 20 юли 2011, 16:44 от Atti

# 417
Hear Again, спокойно и аз така  Mr. Green

Имах предвид че постовете ( все пак тук общуваме само виртуално) стават по-резки от нормално публикуваните от същия потребител. Пак ще дам пример със Солей ( за което и се извинявам   bouquet). Само в случая, в който реших, че е бременна( и се оказа вярно) постовете и бяха меко казано "заяждащи се". - става дума за др тема, не за тема от този подфорум.

Майка ми водила Калин на лекар, че се е пообринал. Забрани ли са всякакъв плаж. Май ще се ходи само на лунен такъв. А мен такова отпускарско настроение ме е обзело. Как се събуждам за работа не знам newsm78

styllisima, като живеехме в Канада имаше блокове или комплекси където не приемаха хора с деца. Дори да си купиш жилище в такъв комплекс имаше такава клауза в договора. Няма как да ги хванеш освен ако не са посочили това като причина за отказа, нещо което те никога не правят

# 418
Много странен проблем, Стилисима  Thinking
Аз досега не съм живяла в сграда, в която да не е имало много деца. Може би има такива тенденции за "подбор" в сгради, в които по принцип няма много наематели с деца?

# 419
Няма как да ги хванеш освен ако не са посочили това като причина за отказа, нещо което те никога не правят

Титина, от опит ли говориш? Защото това не е вярно. Ако беше вярно все още щеше да има квартали, които са само с негри, с евреи и т.н. Има начин за защита и недейте да я отчайвате преди даже да е проверила какво може да се направи,

Общи условия

Активация на акаунт