И замирисва на море! Йе-Йе-Йееей!!! 133-та Американска лятна лудница!

• 26 156
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
  • САЩ
Ван само това мога да кажа  ooooh! Не им се връзвай и просто ги отбягвай колкото можеш   bouquet

Моят новия шеф пък е гей. Нямам нищо против и не ме вълнува с кой спи и си хортува, нооо мноооо досаден бе! Мине се не мине идва да ме види и да ме пита какво правя. Ми ко, чета форума  Mr. Green И едни такива маниери и начин на изразяване падам понякога. И не ми стига той цяла седмица ами в събота отиваме на плаж и попадаме на гейски такъв  hahaha Ами не го знаехме, а е с много удобен паркинг. Та настанихме се и по едно време като се огледахме малее ми то направо имах чувството че се набиваме на очи. А мъжа ми и брат ми веднъж бяха ходили на същия този плаж само двамата с Алекс. Направо са се вписали в обстановката и най вероятно са оставили впечатление на щастлива двойка с осиновено детенце  Mr. Green

# 436
Хиър, аз понякога подозирам друго, много по- дълбок проблем и тази реакция е като вид оправдание за тях самите и защита. Не остава друго, освен да им съчувствам!

А, за това как реагира на това дъщеря ми: когато бяхме със стомашен вирус и вече бяхме почти здрави- малкия продължаваше да няма апетит, но бубис не отказваше. Видя ме да му предлагам залче и каза: "Мамо, той има нужда само от твоето мляко сега, не го насилвай"  Heart Eyes ето това ме зарадва много!!!

Хитрушке, в Америка сме Wink, а пък гейовете са толкоз добри приятелчета и състрадателни и... нямам нищо против тях, нищичко. Всъщност не знаем дали нашите деца не са, та.....

# 437
Hitrusha, човека гледа да си убие времето в приказки, ама де да знае ти какво четеш.  Mr. Green

Ние ходим да си пием кафето в такъв квартал, много готино и спокойно е.
Във връзка с гейовете, четохте ли, че хормоните в пилешкото месо се сочат като една от причините за смяната на сексуалната ориентация при момчетата?

# 438
Атти, карам наред  Laughing

Последна редакция: чт, 21 юли 2011, 17:11 от Niki1

# 439
  • САЩ
Ма моля ви се то и аз не съм против тях, ама на мен просто ми се падна досадник. Даже на плажа изплакнах окото в красиви тела  Mr. Green Дето се вика язък! Таквиз красиви момчета пък на ... То не че иначе нещо щеше да се случи ама така и приказката  Mr. Green

# 440
опит да се извади гърдата ми от устата на детето докато суче  Shocked .

Ники, разбирам, че не се шегуваш (за съжаление).  Tired Ти как реагира?

# 441
Последното, което ме изкара извън равновесие и ме остави безмълвна беше опит да се извади гърдата ми от устата на детето докато суче  Shocked . Това, че й се подиграват, че вече е голяма го обръщам на шега.

Shocked Twisted Evil защо не плясна през ръката..., а това, че вече е голям ме докарва до лудост.

# 442
я колко сте писали,само,казвам си някой роди или си призна бременност Grinning Яна-честито,много се радвам за вас!Хиър я следим отблизо и няма да се измъне от радара и аз явно съм от перманентно "резките",9 ме никой не ни разпозна със Самуело Mr. Green
*
Бубка и Етка-имате стиснати палци; болен близък надалеч е едно от много много малкото неща които по настоящем могат да ми бръкнат в здравето
*
ние този уикенд сме  на къмпинг-40 сем американци осиновили деца от БГ се събират,нашето сем ще носи таратор и ще учи децата на хоро. и кирилица...интересното е че от сигурно 700 бг тук никой друг не прояви интерес,само лудите с кърмачето ще идат да разказват за Хитър Петър на 105 Ф

# 443
Ван, сменяй фирмата  Hug  Heart Eyes
Ники, аз  съм на " не пип, че пляс" в такава ситуация  Mr. Green

# 444
ние този уикенд сме  на къмпинг-40 сем американци осиновили деца от БГ се събират,нашето сем ще носи таратор и ще учи децата на хоро. и кирилица...интересното е че от сигурно 700 бг тук никой друг не прояви интерес,само лудите с кърмачето ще идат да разказват за Хитър Петър на 105 Ф

аууу, това звучи страхотно. Анет, да разказваш после, моля  Heart Eyes

Едииии, шофьорче наше, похвали се де Wink

Последна редакция: ср, 20 юли 2011, 19:24 от vanhorne

# 445
  • USA
Niki,  Joy

Анет, страхотно ми звучи! Да разкажеш после. Защо такава слаба активност у сънародниците?  Wink (риторичен въпрос)

# 446
Анет, да разказваш после. Звучи интересно.

Последна редакция: чт, 21 юли 2011, 17:12 от Niki1

# 447
Бре къде ги намирате всичките тези българи?
Аз явно верно съм голям темерут. Досега живите контакти с българи ми се броят на пръстите на едната ръка.  Thinking

Анет, много интересно звучи за къмпинга, надяваме се на разкази после!

# 448
Колко пъти теб ще те каня да ми дойдеш на гости? А?

# 449
Ми трябва, да. Ама явно съм изпуснала най-сеир момента, да доведа двегодишно и кусур кърмаче да им обясни някои неща.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт