И замирисва на море! Йе-Йе-Йееей!!! 133-та Американска лятна лудница!

• 26 151
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
  • The QC to be!!!
Ianajar честита бременност. Лека и и безпроблемна.  Praynig

Аз Солей я усетих в др. тема, от рано, рано, но тя отрече  Wink Niki1 пък те 1 по 1 ще си признаят.
Мойта снаха кърми дете на 2+ год вече, и той като гледам никога не забравя, даже сам дига дрехите и сваля вратара. Голямо недоумение беше до като го разбрах какво искал Crazy Май ще си откарат поне до 3 год.

Анет и защо така няма др. желаещи  newsm78

# 451
Яна,в Кълъмбъс има доста народ,че и клуб даже,младежът е много надъхан и читав (стори ми се от 3мин контакт)
http://www.ohiounion.com/get_involved/student_organizations/directory?org_id=3552
*
обещавам да ви представя официално снимков материал  "анна тропа хоро което набързо е научила от ю-тюб" Mr. Green

# 452
......

Едииии, шофьорче наше, похвали се де Wink
Ха-ха несъм, Наде...Ето хваля се. Вчера след седене един час и половина с речник на теста (поради моето незнаене на английски) си го взех все пак...вече съм легален шофьор с пермит да карам в присъствие на друг шофьор, до датата на практическия изпит  Joy
Бех очарована от отношението на служителките в DMV между другото. Бяха мнго усмихнати, казаха ми да не се притеснявам и че нямам ограничения във времето и ми честитиха много сърдечно, когато го взех, отбелязвайки, че не ми е било лесно   Grinning
Похвалих се!  Laughing
Сега следва същата процедура за книжка за мотор...

# 453

2012 май се очертава да е с много бебета. Heart Eyes
Кой още?  Flutter

И дай тая рецепта за лемън барс.  Hug И небременните са хора.  Mr. Green

Яна- Януари
4baby-Февруари
за друг не знам, ама и е още рано.

Заповядай Lemon Bars. Дано ти харесат.
---
И без да съм бременна съм заядлива.
Кой спомена за ПМС- чай от листа от малини, много добре влияе както и при болки по време на цикъл. Последният път не пих никакви хапчета, а принципно с ибопрофеин и майдол с шепи се наливам.

Ван, Ники, съжалявам, че имате такива преживявания. Честно не знам как бих реагирала, хора всякакви.

Анет, много интересно, ако бяхме по-близо с удоволствие бих участвала.  

А, да - куфара намерен, след седмица от полета ще е у дома. Party

# 454
Янажар, честито, само положителни емоции ти желая, няма да се пУашиш  Hug !

Ники, потресена съм от твоята случка, нямам думи просто...все съм виждала и чувала изцепки, но това надминава всякакви граници  ooooh! .

Аз преди месеци бях сънувала, че Хиър е бременна с момиченце, а Зора с момченце  Flutter , май съм споделяла и преди  Wink .

# 455
Клер ти ли ме беше сънувала преди че съм бременна?

# 456

Аз преди месеци бях сънувала, че Хиър е бременна с момиченце

Ми то е ясно накъде вървят нещата.  Grinning Освен това една колежка преди няколко месеца като обяви, че е бременна, дойде първо при мен и ме пипна по главата, да прихвана, та няма измъкване.

Ники
, падна ми ченето. Ма сериозно ли непознат те пипна по гърдата?!

# 457
Не напълно непозната, но не и близка. Жената мислеше, че ми прави добро. Хич не го мисля вече Simple Smile

Мимето*, момченце ли чакаш?

Последна редакция: чт, 21 юли 2011, 17:11 от Niki1

# 458
  • Чикаго / София
Хитруша разсмя ме с този плаж  Joy Представих си каква гледка сте били. Laughing

Еди, честит ти пермит. Хайде скоро да се похвалиш и за пермита за мотор и за практическия изпит.

Бенс, ще взема да пробвам този чай от листа от малини. Не ми е попадал пред погледа.

Winx направо ме срази с реакцията на твоята колежка по време на бременността ти. Confused Ванх, не му се връзвай и ти на твоя колега, много му разбира главата на него.А и какви са тези хора да ви се бъркат не мога да разбера! Всеки да си гледа детето както намери за добре.
Ники, думи нямам, направо! Уф! ooooh!

Ние климатик още нямаме. Вътрешния термометър показва 90 градуса, а външния 110, направо не се диша, главата вече ме боли, а съм си в нас само от 2 часа. Добре че цяла сутрин си имах задачи за вършене и то на климатик. Успокояващото е, че момчетата работят в момента /горките на тази жега, изстудих им шишета с вода и след малко ще им занеса, че ми е жал като ги гледам/, лошата новина е, че няма да проработи поне до полунощ.  Казаха, че ще работят докато отстранят проблема, а проблема се оказа издухал мотор, сменял се трудно. Ох, какво ли ви занимавам с моя климатик. Simple Smile

Ми то е ясно накъде вървят нещата.  Grinning Освен това една колежка преди няколко месеца като обяви, че е бременна, дойде първо при мен и ме пипна по главата, да прихвана, та няма измъкване.

Ами Хиър така е, пада ти се и ти е ред, както се казва. Laughing

# 459
Мимето*, момченце ли чакаш?
ами видеозона каза момиченце, но според моя мъж като се роди ще е момче Joy

# 460
  • Boston, MA
Яна, честито! Здрава да си, спокойна и щастлива бременност!

Благодаря за съчувствието за мама! Утре я изписват. Имаше двойна бронхопневмония плюс алергичен пристъп, овладяно е положението, закрепена е де, още не 100% оздравяла, но пак малък дявол.

... А други като мен, пишат хапливи постинги и без да са бременни.  Joy
...

И аз така, трето няма да имам.  Laughing

По въпроса за наема, възможно е наемодателите да се правят на луди, ако не им е безоловна-боя-сертифициран апартамента. Това е много голям разход, особено за стари апартаменти, където 100% някой от пластовете отдолу има олово, а по закон деца не бива да живеят в такива жилища.

Ники, такъв бих го посрещнала със шамар, сериозно. Този на Ван с реплика.

Вчера в една пицария една баба кресна на децата ми "Quiet!". Направо им се изкрещя (те не бяха тихи де, ама...). Мъжът ми се обърна и й каза "Watch your language. In this country we respect people" (профилира я, че е източноевропейка, май  Grinning). Изобщо при нас е пълно с хора, които ти се бъркат в работата, много странно (за Америка де). Но пък ние сме с тренинг от България и си обменяме "мнения".  Grinning

# 461
Ха Ха Бубка хареса ми как мъжа ти и е отговорил, браво на него Mr. Green

# 462
Хаха, браво на мъжа ти Бубка  Laughing
Яна, честито и от мен! Лека и прекрасна бременност ти желая  Hug
Съчувствия и от мен за всички болни - бързо възтановяване им желая  Hug

Аз гледам да не съм остра във форумното пространство, въпреки, че на живо е различно...
Но е нормално бременната жена да е по-мнителна ... хормони все пак.
Стилисима, аз съм привърженик на приказката "всяко зло, за добро" вярвам, че ще откиете вашата къща и тя ще е точно това, което искате  Hug

irka Благодаря ти  Hug На мен ми е смешно знаейки тукашния курс, колко по лесен е от нашия...а колко повече усилия ми костваше... Mr. Green Много ме беше яд, че никога не съм учила Ен в БГ и искрено завиждам на всички, които са ок с езика. Казах си болката  Mr. Green

# 463
Еди поздравления и тук за пермита  Hug Учудваш ме, че до сега си чакала  Wink Хайде сега и за мотора действай  Peace Аз имам всички други категории, но за мотор нямам  Blush

Сигурна съм, че ще това което ни се случва е за добро, просто не се е освободило нашето хубаво местенце  Laughing

# 464
Момичета, благодаря ви за разбирането и топлите думи!
Професорът педиатър, който се занимаваше с проблема на детето е казал, че му е много тежко, че не може да се справи да спрат главоболието и температурата, но засега това е положението - не може нищо да се направи и просто да се спрат за известно време дори и болкоуспокояващия/температуропонижаващия сироп и меренето на температурата. Абе с две думи организмът сам да се справя и после ще се решава. Да, ама това не е като да те боли глава от вроеме на време... Детето го боли главата всеки ден в продължение на година, а когато главоболието е силно и температурата е налице веднага...  Confused
В събота имат час при един доктор от София - уши, нос, гърло специалист - да видим той какво мисли за синусните проблеми и пр.
Борбата ще продължи като се върне при нас тука и съм решила - акупунктура ли, хомеопатия ли, що ли, но да победим "змея". Жалко е, че няма категорична диагноза до сега...

Ianajar, честита бременност и много кураж и оптимизъм!   bouquet

Bens
, браво за куфара! Радвам се, че се е намерил, иначе е голяма разправия и загуба на нерви и време. На мен дори се опитваха да ми разясняват откачените им "реп"-ове на Делта(те тогава бяха още Нортуест де), че бълг. авиокомпания няма дори компютри и затова не може нищо да се проследи. Просто си чешат езиците някой мърливи служители, ама нейсе.

И накрая да кажа "Евала!" на всички майки кърмачки ветеранки.  Hug Това е толкоква достойно да си кърмиш детето като имаш кърма, че въобще не подлежи на дискусии.
А някой нахална "другарка" да ти дърпа гърдата, когато детето ти суче - ами сори, но времето на "дружинните ръководителки" отмина преди повече от 22 години.  Wink

До скоро дружина!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт