"Черешката на тортата" търси най-чаровния готвач - 2

• 36 936
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
хапнаха набързо и се направиха на мотики  ooooh!

# 571
Изненадата беше като за тийн парти, някак неуместна. Другото вече сте коментирали, покривката, хем единствена (а след инцидента с виното, можеше да я смени, ако имаше втора), хем измачкана, липса на каквато и да е читава посуда, достатъчна за 5 човека и никакви салфетки. Гост по потник, гост с куче, гостенка, която си боцка от чуждата чинийка, защото не ще основно в същата чиния (разбирам донякъде), излагация си беше, какво като е на 22 или там някъде.

# 572
OOOO в Катето уютно ми се стори .Хубава кухня , добре подредена маса .
Въпреки , че не ми е любимка мисля , че ще ми хареса най много нейното представяне.
Купонджийка и чревоугодница ми изглежда да е тя , което за мен предполага че ще е и добра кулинарка.

# 573
Аз ако трябваше да посрещам непознати хора, при това вечерята да се гледа от не знам колко зрители, щях посуда да събера сто пъти, все пак тя си дава сметка с какво разполага, какъв алкохол ще сервира и какво меню е избрала, не е като да не е имала време за размисъл и подготовка.

# 574
Според мен това е една от най- слабите вечери и да премине 30 точки е много. Дори Любо и другите по- слабо представили се досега, според мен бяха по на ниво!!! ooooh!

# 575
  • София
Много ми хареса обаче и много се смях Катето като си извади салфетчица от чантата...  hahaha hahaha hahaha и аз си нося винаги такива, та няма да имам проблеми...

Не ми хареса Сантра като домакиня... тая сьомга и марулка просто... и бри за капак, което беше разнообразие, ама хич не го виждам в комбинация с марулката. Суфлето.... добре де, от толкова рецепти за сладкиши и десерти защо го прави като даже не знае как се разтапя на водна баня  Rolling Eyes За лятото една плодова салатка с малко бисквити и бита сметана+настърган шоколад... ето го десерта за 10 мин.

# 576
Ива е абсолютна лигня. Не и отива.

# 577
Имам чувството, че Ива играе някаква роля, която абсолютно не й отива. Катето дори да се лигави, пак е умерено някак, докато Екимова писка само, и после с изцяло променен тон мрънка ли мрънка.
Аз друго се замислям, имам усещането, че екипът нарочно насърчава разни несъвършени нещица, все пак не може всички да са перфектни.
А кучът какво въобще правеше там? 

# 578
Забравихте вие киселото мляко Laughing

# 579
Сантра - безнадеждно тъпа, никакъв речник, поведение на тийнейджър, а като се напие - още по-зле ... Mr. Green  
Ивето след някоя и друга годинка като поизветрее още малко по горните етажи ще стане точно копие на Лили Иванова - същото поведение, чупки, муцки  и фръцни ...     Laughing

# 580
  • София
 Гледам с удоволствие повечето серии от ''Черешката на тортата''. Тази вечер Ива като гост  ми направи много по- лошо впечетление   от Сантра като домакиня  ooooh!

# 581
Сантра че не  е домакиня не е - тя си го признава . Ива много се лигави и е много дразнеща .  .

# 582
Имам чувството, че Ива играе някаква роля, която абсолютно не й отива. Катето дори да се лигави, пак е умерено някак, докато Екимова писка само, и после с изцяло променен тон мрънка ли мрънка.
Да, някакъв ужасен хибрид между инфантил, примадона и гуру го раздава.

# 583
Имам чувството, че Ива играе някаква роля...
хм, тя винаги играе роля.
И говорителят добре я мерна с книгата, която не изпуска. Тъпо!
Сантричка само да беше оправила посудата, непростимо е и без да те дават по ТВ.

# 584
  • София
Забравихте вие киселото мляко Laughing

по - дибре всяка вечер кисело мляко, отколкото зле направено калорично кексче тип суфле  Flutter

:  
Ивето след някоя и друга годинка като поизветрее още малко по горните етажи ще стане точно копие на Лили Иванова - същото поведение, чупки, муцки  и фръцни ...     Laughing

Лили Иванова има талант и глас, а тази - не.

Общи условия

Активация на акаунт