Дискова херния - 3

• 220 442
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
  • Русе
Здравейте ,
много благодаря за пожеланията !
Възстановявам се много бързо, днес е 11 ден - вчера за първи път отидох на кафе.  Laughing
Е имах си придружител за всеки случай до кафето, но важното е, че вървя и то доста добре.
Нищо не ме боли ... пу пу да не стане нещо !
Всички около мен ахкат и не могат да повярват колко бързо се оправих.
Единственият проблем сега го оправям ... ахахах, свалила съм общо 8 кг , толкова слаба не съм била през живота си и сега гледам да загладя косъм, защото съм под минимума за моят ръст.  Rolling Eyes
И от мен пожелания за бързо и леко възстановяване

# 211
Извинявам се, че пиша накъсано, но съм легнала в момента и не ми е много удобно.

Оперира ме доц . Габровски - младши ... когато отидох при него знаех, че искам той да ме оперира и никой друг. В момента съм изкл. доволна от избора си.
За мен той е бог в неговата сфера !!!
Разреза е 4 см за тези, като мен които козметичната страна ги вълнува.
Няколко процедури с лазер ще видят сметката на този белег мисля. Simple Smile

Имам леко изтръпване на кутрето на десният крак , където беше прищипан нерва.
Доцента каза , че може да се възстанови напълно, но не може да е сигурен предвид моето чакане до последно за операцията. НО това да ми е проблема.  Party

# 212
Nepukistka,бързо възстановяване!
Как се реши на таз стъпка?За килограмите не бери грижа,ще ги наваксаш,че може и отгоре да качиш....

# 213
  • Другата България
 newsm10 newsm74  За избора на Габровски!

# 214
Здравейте ,
много благодаря за пожеланията !
Възстановявам се много бързо, днес е 11 ден - вчера за първи път отидох на кафе.  Laughing
Е имах си придружител за всеки случай до кафето, но важното е, че вървя и то доста добре.
Нищо не ме боли ... пу пу да не стане нещо !
Всички около мен ахкат и не могат да повярват колко бързо се оправих.
Единственият проблем сега го оправям ... ахахах, свалила съм общо 8 кг , толкова слаба не съм била през живота си и сега гледам да загладя косъм, защото съм под минимума за моят ръст.  Rolling Eyes

Връщаш ме две години и половина назад... и аз като теб не вярвах, че мога да отида някъде без болка, оковите ги нямаше и беше фантастично...много се радвам за теб! Сега е важно да промениш и нагласата на мисълта, вече всичко е зад гърба ти и идва новото начало-живота с "още едно наум" - лесно се постига, когато е перживял човек мъката след това е лесно, само се пази и мисли поитивно! И внимавай с движенията, все още раната е прясна и тов, че няма болка не означава, че трябва да бягаш, нали?
И аз бях свалила 10 кила и бях много щастлива, но...след два месеца ги наваксах и даже отгоре  Embarassed , така, че не бързай да напълняваш.

# 215
Извинявам се, че пиша накъсано, но съм легнала в момента и не ми е много удобно.

Оперира ме доц . Габровски - младши ... когато отидох при него знаех, че искам той да ме оперира и никой друг. В момента съм изкл. доволна от избора си.
За мен той е бог в неговата сфера !!!
Разреза е 4 см за тези, като мен които козметичната страна ги вълнува.
Няколко процедури с лазер ще видят сметката на този белег мисля. Simple Smile

Имам леко изтръпване на кутрето на десният крак , където беше прищипан нерва.
Доцента каза , че може да се възстанови напълно, но не може да е сигурен предвид моето чакане до последно за операцията. НО това да ми е проблема.  Party

Много добре ми действат думите ти и се обнадеждавам че операцията не е нещо супер ужасно действие,което може да те осакати повече от колкото си в момента!Може ли когато имаш възможност да разкажеш по подробно колко струва операцията и такива други подробности,а всъщност в коя болница беше операцията?Лека на всички!  bouquet

# 216
  • София /Абсурдистан
Може ли когато имаш възможност да разкажеш по подробно колко струва операцията и такива други подробности,а всъщност в коя болница беше операцията?Лека на всички!  bouquet
И аз се интересувам от същото. Може и на лични.
Бързо възстановяване ти желая! Hug

# 217
Здравейте, моля ви тези които си имат на идея да ми кажат каква е цената в момента на Discus Compositum за един курс на лечение (10бр). От седмица някъде ме боли ужасно десния крак и ме хваща нервата като съм така безсилна да сторя каквото и да е. На операция категорично няма да се положа, така че ми остава алтернативата. Все пак ми е любопитно да науча цената на лекарството преди да тръгна да търся познати в Германия и да поръчвам.
Това лекарство дали няма да го има във Франция примерно и трябва ли рецепта, за да се закупи? Благодаря ви предварително.  Hug

# 218
agnesana ,на първа страница има информация за инжекциите,както и за други важни неща....

# 219
agnesana ,на първа страница има информация за инжекциите,както и за други важни неща....

уж гледах, но не видях. Сега и очила ли да слагам?  Joy

# 220
agnesana

http://www.apo24.de/apotheke-medikament/4031138--discus-composit … -kalmia--amp.html

Това е линк от Тишо, на страница 13
Цената е 16Е а доставката е 22Е.
Не съм сигурен, но ако няма проблем за съхраняване , ако не се изисква да седят в хладилник, в което съм почти убеден, все пак е на растителна основа , а не на животинска. Може да си купиш направо за два или за три курса с една доставка. Но ако не успееш да устискаш зъби при първоначалното засилване на болката ..... опаковките които са в повече може да ти натежат финансово.

# 221
Благодаря за отговора zoomi . Обаче аз друго се змислих  newsm78 гледам, че в Амереика са 41,60 долара 5 инжекции, а това, което ти си ми пуснал е 15,98 евро  за 10бр. Има ли някаква разлика между тези инжекции, понеже в Германия ми е слаба връзката, а сега една приятелка ще се прибира от Америка и мислех нея да помоля да ми купи.
Аз по принцип съм упорито магаре и държа много на болка и почти никога не се оплаквам от болка, но напоследък направо ме отрязват краката. Никога не съм чувствала такова нещо. Супер ми е странно и неестествено дори, но снощи късно вечерта едвам станах от канапето, че да си легна. Краката ми все едно не са моите, а стъпвам на кокили. Не че не се оправям и така, но при положение, че има някаква алтернатива, аз съм длъжна да преценя + и - и да се пробвам.

# 222
agnesana

http://www.apo24.de/apotheke-medikament/4031138--discus-composit … -kalmia--amp.html

Това е линк от Тишо, на страница 13
Цената е 16Е а доставката е 22Е.
Не съм сигурен, но ако няма проблем за съхраняване , ако не се изисква да седят в хладилник, в което съм почти убеден, все пак е на растителна основа , а не на животинска. Може да си купиш направо за два или за три курса с една доставка. Но ако не успееш да устискаш зъби при първоначалното засилване на болката ..... опаковките които са в повече може да ти натежат финансово.

Добро утро!Аз вече сложих един курс от Дискус и съм нямала никаква болка при слагането!Май Тишо беше писал че жена му също ги е слагала а е нямала болка!Така че не е задължително да те боли!Аз си поръчах и трите курса и ми излязаха 110лв всичко!От Септември живот и здраве започвам втори курс!

# 223
Q: sstambii

A нещо да споделиш за положителен ефект или някаква промяна ? Или е рано да се каже още при първия курс ?

# 224
agnesana
Различен е състава.

Общи условия

Активация на акаунт