Дискова херния - 3

• 220 452
  • 740
  •   2
Отговори
# 225
Q: sstambii

A нещо да споделиш за положителен ефект или някаква промяна ? Или е рано да се каже още при първия курс ?

Ами в момента се чувствам перфектно,е имам болки от време на време ,но много поносими ,но се надявам че със следващите два курса съвсем ще изчезнат! Praynig

# 226
  • Русе
Здравейте,
успях да се консултирам с проф. Бусарски, както и с друг лекар д-р Георгиев (благодаря на aha за напътствията и телефоните) от същата болница и двамата са категорични че съм за операция и то в най скоро време. Толкова ме е страх.

# 227
violet,ами прецени си,ако искаш отиди и при някой друг.Жоро Георгиев е печен и обяснява.
Не е чак толкова страшно Hug

# 228
  • Русе
Така е, да обяснява подробно и предразполага да му задаваш въпроси. То е ясно, че без операция няма да се размине, досега при 4 различни лекари ходих всички за на едно мнение

# 229
Събираш кураж ..и малко багаж baby_neutral.Казваш си ,че всичко ще е наред.
Три години след операцията съм възстановена да не кажа на 100%,но на 98 Wink

# 230
  • София /Абсурдистан
В болницата съм. Седя и откачам ... Confused За сега нищо ново.

# 231
Здравейте ,
подробности не зная какви повече да ви дам за операцията.
Всичко е по договорка и не бих го написала тук.
Всеки който смята, че е узрял за операция трябва сам да си прецени при кого ще отиде.
Аз направих само една консултация с неврохирург и просто го усетих , че това е човека.
Четох отделно в нета кого препоръчват хората , но най - вече ми беше важно дали аз ще му повярвам.  Simple Smile
Имах препоръка за операция от трима лекари но невролози, та не е било само неговото мнение.

Вчера ми махнаха скобичките, които придържат раната.
В петък ми казаха , че мога вече да мокря раната.
Взела съм си от специалните лепенки за рани , така раната остава суха докато се къпеш или поне така пише.
Отпразнувахме го в ресторант , издържах два часа седнала.  Laughing
С всеки ден времето в което мога да стоя права , седнала или да вървя се увеличава.

Поръчах ензимите и още една добавка , която е по скоро за кожата , но пише че помага и за гръбнака. MSM powder
От митницата уведомяват ли ви като ви дойде поръчката ?!

# 232
  • Казанлък
Nepukistka,много се радвам,че бързо се възстановяваш. Пази се!   bouquet
Ще ти дойде известие от митницата,не се притеснявай. Ще го донесат вкъщи или ще те поканят да си го вземеш в пощата(срещу подпис е). И не забравяй да си носиш копие от поръчката за митницата(поне в София го искат със сигурност).
Успех!

# 233
Здравейте, има ли някой инфо за упражненията от първа страница ? Сега е само празен лист(втори по ред, след на Тишо)). Не знам кой ги беше качил, от физиотерапията на Александровска болница, бяха много добри.

# 234
Та чаках до днес ми бяха обещали да ми доставят Discus compositum N mit Kalmia Ampullen обаче само дет чаках на празно... И явно ще се прежалвам и ще поръчвам по нета. Мисълта ми е от този сайт се поръчват ? http://www.apo24.de/apotheke-medikament/4031138--discus-composit … -kalmia--amp.html

Някакво допълнително инфо какво се иска и до кога ще дойдат ?По поща или?

Последна редакция: пт, 19 авг 2011, 08:58 от Stonext

# 235
Та чаках до днес ми бяха обещали да ми доставят Discus compositum N mit Kalmia Ampullen обаче само дет чаках на празно... И явно ще се прежалвам и ще поръчвам по нета. Мисълта ми е от този сайт се поръчват ? Discus compositum N mit Kalmia Ampullen
Някакво допълнително инфо какво се иска и до кога ще дойдат ?По поща или?

По-нагоре ти бях писала,че моите дойдоха за няма и седмица на вратата!

# 236
Абе чета го това и ми се струва че минимума на самата поръчка трябва да е 40 евро... Има ли нещо такова ?

Die Versandkostenpauschale für Lieferungen in folgende Länder beträgt 22€. Nachnahme: 25€. Bitte beachten Sie den Mindestbestellwert von 40€.

Парите предполагам трябва да минат през карта ? Най-добре е ако на някой му се занимава да ми каже точно какво е направил стъпка по стъпка. Ще съм много благодарен!

Ето това ми дава в момента при две опаковки...

Zwischensumme inkl. MwSt.31,96 €   
Lieferkosten inkl. MwSt. +22,00 €   
Zu zahlender Betrag inkl. MwSt.53,96 €   

Bitte beachten Sie, dass der Mindestbestellwert von 40,00 nicht erreicht ist.

Което значи че минимума не е достигнат какво ще рече това? Няма да ми ги доставят или ще ме таксуват повече..

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=604382.0

Последна редакция: пт, 19 авг 2011, 21:18 от Stonext

# 237
  • София /Абсурдистан
Здравейте. Изписаха ме от болницата горе долу пак в същото състояние  Confused Нищо не можело да се направи и т.н. и да си търся неврохирург. Добрата новина е, че няма данни за Бехтерев, което наистина ме зарадва много.
Едни приятели ми донесоха Discus compositum и в понеделник ще си го взема. Да видим дали ще има промяна. Нещо не съм навита точно сега за операция ...

# 238
Здравейте. Изписаха ме от болницата горе долу пак в същото състояние  Confused Нищо не можело да се направи и т.н. и да си търся неврохирург. Добрата новина е, че няма данни за Бехтерев, което наистина ме зарадва много.
Едни приятели ми донесоха Discus compositum и в понеделник ще си го взема. Да видим дали ще има промяна. Нещо не съм навита точно сега за операция ...

Здравей , днес влезнах точно, за да ти пиша ... понеже вчера се отнесох, а звучеше зле.
Мисля, че много сериозно трябва да си помислиш и ако всички ти казват, че си за операция да действаш.
Аз съжалявам , че чаках толкова време.
Два месеца ми се схващаше кракът, парези и т.н. и аз чаках чудото.

До сега да съм забравила.

Има го страхът дали всичко ще е успешно, но в един момент се доверяваш на човека , който си избрала и се молиш. Praynig

Аз се възстановявам с всеки ден.
Вчера седях почти двойно на времето, което издържах до сега.
Къпах се за първи път цялата, д о преди това на части.
Заприличах на човек.
Върнала съм 2 кг, та и цветът на лицето ми се оправи.
Отделно и аз се постарах  ... маски и т.н. жените  ще ме разберат. Mr. Green
Всеки ден почнах да излизам на близки разстояния ... винаги с придружител, защото ме  е страх.
Вървя бавно, много внимавам, не си представяйте , че тичам.

# 239
  • София
Привет на всички!  Hug

Iзвинявам се , че нахлувам в темата Ви, но то е единствено с цел да споделя нашия опит и с любезното разрешение на авторката Sophia L.     bouquet

Майка ми има от години проблеми с гръбнака, няма да изброявам всички неща, нито д-рите на които е ходила, а те са почти всички за които сме чули или прочели,.. Още преди 15-20 години й предлагаха операция в Горна баня по стандартния и единствено познат тогава метод,..
Тя отказваше категорично предвид евентуалния неуспех на една такава интервенция,..

Преди 4 години една нейна позната й разказа, че се е подложила на дисколиза в клиника Св.София при Д-р Калин Михов
Прерових целия интернет за да науча нещо повече за тези озонови инжекции, но - нищо,..
Д-ра й каза, че може да няма траен ефект, но трябва да се започне от най-леката интервенция, а не направo с операция.
Направи процедурата в клиниката - с пълна упойка , около 40 мин. На другия ден си беше у дома. Имаше следи на гърба  само от убожданията на иглите и толкова! При нея тази процедура има много добър ефект! Вкарали са озон на три места между прешлените и това значително облекчи болите й!   Praynig

Прочетох на сайта на клиниката, че от 1-ви Юли прилагат и нов метод

Разбира се, че всичко е строго индивидуално и това, което помага на едни, на други - не ,..
Но исках да споделя с Вас за този метод!  Peace
Това не е магическа пръчка да помага за всяка диагноза, но форумите са за да споделяме мнение и да черпим информация  Peace

Пожелавам на всички успешно лечение и бързо възстановяване!     bouquet  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт