La Redoute.fr - 201 - Трета седмица от намалението! 07.07.2011 - 14.07.2011

• 44 370
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
И аз поръчах пак, за втори път от намаленията, много постно нещо. Издебнах пореден памучно- ленен панталон на мъжо- ЕДЕИС, имаме 2 вече, много са добри за цената си, намалих ги от каталога с кода за бялата чанта. Поръчах коментираната пола, но в черно, че имам бяла вече- подобна. Също полата на Рене Дерхи, както и тениски, детски дрешлета и очилата на Найк за татко, мъжо вече намаза.

Може ли референтен на панталона   bouquet .
9685669  Wink

# 106
Бихте ли ми препоръчали бебешко спално чувалче за зимата?

# 107
  • Бургас
COMMENT CONFIGURER MON NAVIGATEUR POUR AUTORISER LES COOKIES ?

D'abord sélectionnez votre type de navigateur puis suivez les instructions données :

ох,моми4ета...не мога да си вляза в профила,само това ми изписва..как ли не пробвах....какви са тези cookies... #Crazy

# 108
  • София
COMMENT CONFIGURER MON NAVIGATEUR POUR AUTORISER LES COOKIES ?

D'abord sélectionnez votre type de navigateur puis suivez les instructions données :

ох,моми4ета...не мога да си вляза в профила,само това ми изписва..как ли не пробвах....какви са тези cookies... #Crazy

Пробвай с това Ctrl+Shift+Del .Дано се получи . Peace

А през друг браузър пробва ли ?

# 109
Днес следобяд нямам опция за плащане с Пейпал в сайта. До снощи не съм имала проблем. Адресът ми за доставка е френски, на превозвач. Дали при друг има същия проблем?

# 110
Днес следобяд нямам опция за плащане с Пейпал в сайта. До снощи не съм имала проблем. Адресът ми за доставка е френски, на превозвач. Дали при друг има същия проблем?
Сайта се бъгва. Аз 2 дни се мъчих, а днес пък нямам никакви проблеми  Mr. Green
Ще се оправи пробвай пак по-късно или утре  Peace

# 111
Сайта се бъгва. Аз 2 дни се мъчих, а днес пък нямам никакви проблеми  Mr. Green
Ще се оправи пробвай пак по-късно или утре  Peace

При мен проблеми няма - ползвам ИЕ и хром  Peace

# 112
Здравейте ,някой има ли представа за размерана това :
http://www.laredoute.fr/vente-poire-bachette-pur-coton.aspx?prod … =1&pos=23_n_n
че нали над 100см се таксува по-друг начин..да си сметна има ли сметка от ларедут да поръчвам или да си търся тук?
благодаря предварително

# 113
  • Варна
Здравейте ,някой има ли представа за размерана това :
http://www.laredoute.fr/vente-poire-bachette-pur-coton.aspx?prod … =1&pos=23_n_n
че нали над 100см се таксува по-друг начин..да си сметна има ли сметка от ларедут да поръчвам или да си търся тук?
благодаря предварително

DIMENSIONS :
- Hauteur 120 cm. - височина
- Diamètre 80 cm.   - диаметър

# 114
  • Пловдив
Двете тениски на Вербауд са ми ги изпратили. Вече имам номер за проследяване, а и са ми дръпнали парите от картата. Не знам  дали не е защото си смених адреса на фактуриране с френски  Thinking

# 115
Дрехите на Вертбоде колко са умалени - с един номер или с повече?

Последна редакция: сб, 09 юли 2011, 16:09 от Слънчогледка

# 116
  • Пловдив
Двете тениски на Вербауд са ми ги изпратили. Вече имам номер за проследяване, а и са ми дръпнали парите от картата. Не знам  дали не е защото си смених адреса на фактуриране с френски  Thinking

не моя адрес на фактуриране си е български ....... и пак ми пратиха сандалите
за статистиката ; платих с пей пал

# 117
  • Пловдив

не моя адрес на фактуриране си е български ....... и пак ми пратиха сандалите
за статистиката ; платих с пей пал

странно  Thinking явно пращат избирателно ...

# 118
  • Пловдив
http://www.laredoute.fr/vente-serviettes-d-invite-420-g-m2-%28lo … =1&prodsize=0
момичета и аз пак се зарибих по тия намаления...та имам въпрос за тези хавлии-някой поръчвал ли е пт тях и с какви размери са...
благодаря педварително!

Dimensions de la serviette éponge 40 x 40 cm.
Vendues par 4.

# 119
MAMA GALQ много мекички,40*40см

http://www.laredoute.fr/vente-robe-3-trous-pur-lin.aspx?producti … mp;prodsize=00042

Четох,назад за тази рокля,но се чудя какъв номер?№38 или 36.
АЗ съм с талия 77,Ханш93. #Crazy
Който си е взел да пише.

Общи условия

Активация на акаунт