La Redoute.fr - 201 - Трета седмица от намалението! 07.07.2011 - 14.07.2011

• 44 361
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Цъфс- мерси.

Въпрос към получилите хлебопекарната- колко кг е пратката?

# 121
  • София
8 и нещо е хлебопекарната, 390 гр. чантата, платих около 28 и малкто за транспорта Peace

# 122
Момичета да Ви питам , на 1.07 и на 5.07 направих поръчка с превозвача и до сега нямам колинс номер. Дали има и други като мен? За първи път пускам с превозвач.

# 123
  • гр.Добрич
Май сме много с поръчки от 01.07, които още нямат номер. Днес се придвижи на 5-та стъпка. Явно трябва търпение.

# 124
Благодаря, аз почнах да се притеснявам  Embarassed До колкото разбрах трябва до няколко дена да има колинс номер а мина цяла седмица. Затова реших да попитам дали само аз съм с този проблем.

# 125
  • София
Момичета да Ви питам , на 1.07 и на 5.07 направих поръчка с превозвача и до сега нямам колинс номер. Дали има и други като мен? За първи път пускам с превозвач.
Днес получих номер за поръчката си от 30.06, така че не се притеснявай.

# 126
  bouquet Благодаря, успокоих се   bouquet

# 127
  • Все на втория етаж
Днес си получих прахосмукачката, но е още в багажника на колата и не знам кога ще имам възможност да я разгледам. Намалението е доста постно, но от една страна ме радва, защото на зимното здраво се набулбучих с дрешоляци и нямат износване. Не се затварят вратите на гардеробите у нас.. Сега ви следя и чета, но за момента не поръчвам. Имам няколко неща в кошницата, но нищо много на зор.

# 128
...
Чудя се и на тези, дето смятат да пишат фиктивни френски адреси за фактуриране - не се ли притеснявате какво ще стане, ако ви откажат поръчката и ви пратят ваучера или /не дай си/ чека на някой французин? Особено Пума и Вербоде като външни фирми едва ли ще възстановяват парите с ваучери, по-вероятно е да е с чекове и не се знае дали ще се съгласяват да пращат номерата им по имейлите ...

Аз пак да кажа за Vertbaudet. Нещата се отказват преди да ги фактурират, така че теглят само за фактурираните неща, за отказаните няма какво да връщат. За Puma не знам, не съм поръчвала. На ваучерите и по мейла пращат номерата при поискване, ако е чек ще е сложно, освен ако не го сменят с ваучер и да го пратят по мейл.

Но така или иначе се оказа, че адресът на фактуриране няма значение за това дали ще мине поръчката при Vertbaudet. Или става въпрос за неверни наличности, или фактурират каквото и когато си искат.

Малко спам: Вашите деца наистина ли си играят с тези прахосмукачки? На моите нищо не им е интересно повече от 5 минути и изобщо не съм и помисляла да им я поръчвам. Обаче като им връча истинската прахосмукачка и много се кефят - хем чистят, хем се занимават.  Joy

# 129
Двете тениски на Вербауд са ми ги изпратили. Вече имам номер за проследяване, а и са ми дръпнали парите от картата. Не знам  дали не е защото си смених адреса на фактуриране с френски  Thinking
Не мисля, че е заради това. И моите пижами са тръгнали, даже в колисимото пише, че са шипнати в Страсбург, пък нищо не съм пипала по адреса за фактура. Peace

# 130
  • София
Какво правят ларедутци, не знам... Последните две поръчки са ми изпратени, имам мейли от днес с номер colissimo, а две по-стари от 03.07. си седят на 4 стъпка. Rolling Eyes

# 131
  • София
Как мога да поръчам каталог? Някой знае ли,кога излиза новият за 2012?

# 132
Момичета да питам, когато сте платили повече за артикул, който в момента на поръчката е изчерпан как се процедира? Връщат пари ли или ти стоят като аванс за друга поръчка. Платила съм с пей пал. 
И на кой евентуално да пиша примерно вместо пари да ми изпратят друг артикул на същата цена или същия в друг размер?

# 133
  • Варна
Момичета да питам, когато сте платили повече за артикул, който в момента на поръчката е изчерпан как се процедира? Връщат пари ли или ти стоят като аванс за друга поръчка. Платила съм с пей пал. 
И на кой евентуално да пиша примерно вместо пари да ми изпратят друг артикул на същата цена или същия в друг размер?

Връщат парите директно по картата. Ако искаш друг размер или друг артикул правиш нова поръчка.

# 134
Връщат парите директно по картата. Ако искаш друг размер или друг артикул правиш нова поръчка.

Благодаря много!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт