според мен в статията искат да изтъкнат, че същото се е писало и за Ебру и не е излязло истина и да не се вярва много,много на писаниците по пресата, тъй като понякога пишат лъжи. Спомняме си също, че преди известно време и Мурат се изказа негативно за пресата, като подчерта, че не всичко което пишат е истина и не трябва да им се вярва
ще го преведеш ли, моля те помагай, защото аз разбрах, че Туба има връзка с италиански сервитьор
ама с моя турски да не взема да сътворя някоя пикантна новина
Много мислих как да напиша този пост,за да не прозвучи гадно на фона на вашето настроение,но все пак ще си го кажа-радвам се за Туба и Онур.Почти съм убедена,че е истина и това е единствената разбираема причина за мен Туба да се оттегли за 1 година от екран.Много е вероятно да се окаже и че вече са се оженили(и то не в Турция
).Не мслите ли,че и затова майка и може да е била в МК,просто след сватбата да се е разходила с нея до МК
Предполагам,че в най-скоро време ще има изявление от Туба и Онур.
не разбирам много турски, за това се доверявам на твоя превод аз исках да изтъкна само, че не за първи път се пишат лъжи по турската преса те ще вземат да бият и нашата жълта преса да не би да има някакво съревнование между комшии

сякъш талийката наистина й е поизчезнала и леко закръглена
Препоръчани теми