Декемврийски мами се разхубавяват, а бебенцата вече шават

• 24 388
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас

Като споменахте биричка, само аз ли си пийвам по половин чашка почти всяка вечер?

Не се притеснявай, не си единствена. И аз си пийвам от време, на време по една чаша  Peace

# 241
Чува ла съм,че даже има свекърви ако не стане по тяхното неискат да виждат децата- УЖАС  bash

Ооо, аз съм такъв случай! Казвам се Михаела  bowuu , а баба ми - Марина. Искала е да съм Марина или Марияна. Заради разправии с името ми, майка ми е нямала кърма от тревоги  Close , а последствие майката на баща ми не е искала да ме вижда и изобщо не е идвала у дома. Имам спомен за нея около година преди да си отиде. Много мъчно ми е било, защото разбирах и знаех какъв е проблема! Заради тази случка моята майка ми е казала - не искам да се кръщава на нас, както вие искате- така.
Според мен, момичета, ние сме сега на границата на изкореняването на тази традиция с имената. Нашите деца няма да имат такива проблеми, сигурна съм  Wink

Като споменахте биричка, само аз ли си пийвам по половин чашка почти всяка вечер?

и аз си пийвам по половин или една чаша , но от скоро, до преди това не можех да я помириша, а преди да забременея пиех по 2 литра на ден вместо вода даже  Grinning

# 242
да кажа,че по приницп моя мъж и той адски много ми помага (чисти,готви,пере- всичо)и според мен много ще се грижи за бебка, обаче примерно има някой неща които ме дразнят. То няма как де,ама  и аз примерно искам на плаж и даиграя волейбол,ама нестава с коремчето вече Simple Smile а той понеже няма такива ограничения и си е ок като отиде,а това че аз немога и съм у нас и чистя и го чакам да излезем примерно,щото неми се стой у нас... Трябва да звънна и да го подсетя- ина4е няма проблем!

Eдна неделя, скоро беше, и моя отиде за риба с приятели и аз трябваше да остана сама, но нямаше как да не го оставя да отиде, като знам че ходи само няколко пъти в годината, а обича много. Той по принцип и мен си ме кани с тях, но аз въобще не обичам, особено в тези жеги. Не можем да ги затворим и тях в къщи затова защото сме бременни, според мен не е правилно, или да не правят неща само защото ние не можем. Моя например си пийва всеки ден биричка и на мен ми се пие но не мога, но не бих му забранила да го прави, примерно.

Ох... почти в същото положение съм. Моя мъж днес ми заяви, че много му се ходи на плаж, но заради мен ще си стои вкъщи, защото не било справедливо. А нали док забрани басейните. Та другата неделя съм му обещала да отида с него, като аз ще си седя на бара, а той да си прави кефа. Ми не мога да го лиша, заради себе си. В крайна сметка, като знам как ме носи на ръце и всичко дава и прави за мен... сърце не ми дава!!!

# 243
  • USA
Ние поне сме достатъчно далече,че да нямаме проблеми с родата от към акъли как да си кръстим детето.За сега никой не е предявил претенции.Единствено баща ми настоява да е християнско,което и мен ме устройва искам детето да си има имен ден Peace
Иначе и аз съм от тези ,които не си обичта свекървите ,ама не защото ме е обидила с нещо,а защото виждам,че всичко което до момента ми е накривило шапката с действия или изказвания е било защото си е проста Rolling Eyes не от лоши намерения. Но понеже сме далече не и забелязвам и гледам да си пускам коментарите покрай ушите,защото моя мъж много и се кара и ми писва да слушам скандалите им дори по телефона.Сега не съм и се обаждала от както майка ми почина.Просто много се разстройвам всеки път когато мисля или говоря за нея ,а съм много горд човек и не си изпускам сълзите пред всеки.
А от моя мъж единственото ми оплакване е ,че много ме пази и ме побърква понякога.Недей да плуваш,недей да вдигаш това и онова ,яж ,че и това дето наддаде ще изгубиш.Да не говорим,че бебето още не се е родило ,а той ми вика няма да го водиш по моловете докато не стане на 3 месеца,че някой ще му кихне в лицето и ще трябва да го убия CrazyА аз съм решила да го кача на самолета за БГ като стане на 3 месеца hahahaще имаме разправии

# 244
  • Beyond the Frontiers
Аз си позволявам по чашка бяло вино от време на време. Embarassed

# 245
  • София

Аз всеки ден. Обикновено поръчвам на сервитьора половин чаша вино, а той ме гледа тъпо.

# 246
А от моя мъж единственото ми оплакване е ,че много ме пази и ме побърква понякога.Недей да плуваш,недей да вдигаш това и онова ,яж ,че и това дето наддаде ще изгубиш.Да не говорим,че бебето още не се е родило ,а той ми вика няма да го водиш по моловете докато не стане на 3 месеца,че някой ще му кихне в лицето и ще трябва да го убия CrazyА аз съм решила да го кача на самолета за БГ като стане на 3 месеца hahahaще имаме разправии
Kalalily  радвай се че мъжа ти си те гледа и трепери над вас това значи само едно ОБИЧА ТЕ  и то много, вярвай ми не е по добре да чакаш мъжа си с радост да се прибере от работа и да не те пита едно как си, днес беше ли ти лошо... и т.н. просто си го обичай и ти и не му се качвай на главата като е добър с теб.

# 247

Аз пък си позволявам цигарка от време на време. Embarassed Embarassed Embarassed А и док каза да не ги спирам изведнъж, а да припалвам чат-пат.

# 248
офффф момичета много тъпо  така с тия претенции за имената......как може да има все още хора с такива остарели разбирания Sad ние слава богу нямаме такъв проблем, защото още преди 30 години като се е родил мъжа ми неговите родители са решили да не го кращават на никой а на себе си, така че сега в наши дни, определено хората нямат никво намерение да изискват внука им да се казва на тях . а моите родители се определниха като " женската страна , която няма право да има претенции за името" тъй че и те са ок да си го кръщаваме както на нас си ни харесва Simple Smile

по въпроса с алкохола, аз до сега съм си пийвала максимум 5-6 пъти по 2-3 глътки бира и не ми се и пие повече, малко колкото да си прокарам ако няма друга течност пред мене Simple Smile

# 249
  • Хасково
и аз от време на врем правя компания на мъжа с чашка бира преди много я обичах но първите три месеца нито кафе нито цигрка нито бирка сега от време на време си позволявам кафе и бирка и си пуша по цигара две взе да ми се пуше зверски вече
за помагането мъжа е винаги до мен милия върши всичко без проблеми с майка му и баща му имаме чудесни отношения като приятели сме си с тях а с мохте не си говорим от година

# 250
 и аз пуша от време на време,но ще ги спирам напълно,но не мога отраз...

# 251
И цигарки припалвам от време на време и по половин биричка си пийвам. По чаша бира или вино не вредят, за първата бременност се консултирах с 3-ма лекари и всички така казаха. А за цигарите много ми е мъка, но ще трябва да ги спра, щом искам да кърмя.

# 252
И цигарки припалвам от време на време и по половин биричка си пийвам. По чаша бира или вино не вредят, за първата бременност се консултирах с 3-ма лекари и всички така казаха. А за цигарите много ми е мъка, но ще трябва да ги спра, щом искам да кърмя.

newsm10 и аз съм на това мнение  Grinning Grinning Grinning искам да кърмя и пусти цигари ще ги зарязвам.....

# 253
Ох мами, досега чистихме градината с мъжа ми. Помагах му въпреки жегата, че той горкия сам незнам как ще ше да се справи, сега го оставих да довършва. Много работа, ама като искаме градина така ще е, а и не беше чистена отпреди да зaбременея. Дано да не съм навредила по някакъв начин на бебчо, все пак си беше жега въпреки сянката, а и се поуморих.  Tired  И сега като ви чета как си пийвате май ще си отворя една безалкохолна бира, че много ми се допи.   beer Ще ми бъде 3тата безалкохолна бира откакто съм бременна. По-принцип избягвам.

# 254
  • Варна
Пушещите мами - сега имате идеална причина да откажете цигарките завинаги   bouquet
Лара, тази безалкохолна бира....хубава ли е? Прилича ли на алкохолната  Rolling Eyes  ?

Общи условия

Активация на акаунт