Декемврийски мами се разхубавяват, а бебенцата вече шават

• 24 384
  • 734
  •   1
Отговори
# 255
Пушещите мами - сега имате идеална причина да откажете цигарките завинаги   bouquet
Лара, тази безалкохолна бира....хубава ли е? Прилича ли на алкохолната  Rolling Eyes  ?
Да вярно е че ще имаме стимул да ги откажем, само после пак да не ги почнем. МИналия път още спрях да кърмя /след 20-я ден на Ива/ и си купих цигари  Embarassed.
А за безалкохолната бира, аз не я предпочитам, гадна ми е малко. Предпочитам по 1 чаша от обикновената.

# 256
Пушещите мами - сега имате идеална причина да откажете цигарките завинаги   bouquet
Лара, тази безалкохолна бира....хубава ли е? Прилича ли на алкохолната  Rolling Eyes  ?

Ами по-различна е, макар че си зависи и от марката. Незнам там какви имате.  newsm78

# 257
  • София
Цигара и аз пуша сутрин с 2 глътки кафе за да ми дойде музата за тоалетната. Но често забравям и ми се случва да не пуша по няколко дена. От върла пушачка станах тотална непушачка. Третото чудо в моя живот.  Винаги съм казвала, че от цигарите никой не може да ме отдели, а то какво стана...

# 258
аз пуша по малко и пия по малко повече само бира в тези жеги не се търпи...... безалкохолната ми е много гадна
целувки на всички, аз нямам много време да пиша, но със сиг чета и когато имам време пиша по някой ред

# 259
една моя приятелка веднага и се отвратиха цигарито нооо Shocked каза веднага като ми мина упойката (ражда секцио) и се усиферих и така ми се допушиииии че веднага намерих една и запалих на терасата и другото което веднага и се доправило е Секс,като видяла мъжа си и и се искало да му се хвърли.... така че родим ли може би вс ще се върне

# 260
Браво на мен. Записвам се на 18 страница. Peace

# 261
  • София
И аз Mr. Green
Почвам да чета, за да мога да се изкажа.

# 262
Здравейте и от мен Simple Smile
Относно пушенето и аз си мислех,че няма да успея да ги спра,но вече става месец и 3 дни откакто не съм палила цигара.Спях ги изведнъж като влязох в болницата.Дори на път за болницата не посмях да запаля,защото много се бях уплашила от кръвоизлива,който получих.Сега от една страна се чудя как може да са ми харесвали-та те миришат ужасно и оставят толкова лош дъх,а и вкус в устата.Но от друга страна понякога така ми се пуши и съм сигурна,че в момента,в който спра да кърмя,ще пропуша отново Embarassed просто си ги обичам явно тия пусти цигари #Cussing out
А иначе моя също ми помага/понякога помрънква малко/мойта свекърва като не мрънка трябва някой да я замества Laughing/но пък гледам да му вляза и аз в положение,че и неговата не е лесна.
Милия го карам да излиза навън да пуши,не че на мен ми пречи/дето се вика-да издиша дима в мен ще е най-добре/,но не искам да навредим на бебо,и колкото и да ми е жал,го гоня навън.В редки случаи се съгласявам да запали 1 цигара вкъщи и ако толкова много ми пречи,просто аз излизам малко на терасата.Все пак компромисите трябва да са и от двете страни  Simple Smile .И като цяло съм много доволна от него.

# 263
А,и да ви се похваля-днес бяхме на ФМ и доктора каза ,че според него бебо си е добре  Simple Smile Praynig
и както и на миналия преглед първо си показа пишката,че да го видим всички какъв мъж е  newsm62

# 264
  • Русе
Да си кажа и аз .....не пия нищо друго ,освен вода WhistlingХа-Ха,ама не защото съм бременна,а защото и преди не пиех.Виж с цигарите е друго,пуша всяка сутрин по една трета цигара,защото иначе не мога да посетя тоалетната.Ако обаче само кафето вземе,че ми подейства,минавам и без това.Ура!!! CrazyНапоследак се изхитрих и си правя кафе на джезве,за да е по-силен аромата.Кипвам го по няколко пъти,за да докарам аромата,та си спестявам цигарата.
Та в общи линии..това е-не пия,не пуша..почти,а секса в къщата е мираж! Praynigсе това да е достатъчно за едно здраво бебе,щото иначе крилца ще ми поникнат..или рогца,ако продължавам така със секса Joy
След това откровение мога само да ви пожелая сладки сънища!!

# 265
Добро утро-явно днес аз съм най ранобудна,така че ще ви сервирам по кафенце....

Най свежото нещо   welcome welcome welcome
За имената и аз да кажа каката ми е кръстена на баща ми-мъжа ми сам го предложи тогава,нито съм настоявала,нито съм предлагала аз.Ние живеем у нас-нашите много ни помагат и мисля,че това беше нещо като жест на благодарност от негова страна.А и баща ми си е голям добряк и стабиляга де.От друга страна неговите родители въобще не се интересуват от нас,не защото не ме харесват или нещо такова-те просто са си такива темерути хора.За никого освен за себе си не се вълнуват,така че живот и здраве и за второто име няма да видят-то май няма да е кръстено на никой!

# 266
jiorjita, Изпревари ме. Тъкмо търсех чаша кафе да сервирам.
Добро утро. Аз тази сутрин като да не повярва човек станах рано да пия кафе с мъжът ми по скайп и да се приготвим да отиваме на лекар по-раничко докато е по-хладно.
Лек ден на всички, прекрасна седмица и да се пазите в жегите.

# 267
Добро утро мамчета, jiorjitа благодаря за кафето по принцип не пия но такава красота бих опитала  Laughing

Мамчета уж станах с кеф,без будилник и след 15 мин. взе да ми се гади пак и да ми се върти всичко няма ли вече да минават тея грозни неразположения че да си взема малко въздух и сега така ми се гадиии че чакам да повърна и тогава да тръгвам за работа.... да не правя беля по пътя УЖАС УЖАС Sick

# 268
Добро утро.За имената -свекъра е Кръстьо,но кръстих сина си Кристиан,без да се обяснявам на никога и той човека много се зарадва ,не очакваше.За съжаление свекърва ми почина преди 3 години,но сега мъжът ми ме помоли с тъга,ако имаме момиченце,да го кръстим на нея,още първия път му бях обещала ,но с е роди момче.Аз нямам проблем с това и ако е момиченце Praynig Praynig Praynig,ще е Лили.Ако е момче ще си измисля име,но не мога да се спра на нищо Embarassed.
А за цигарките,и аз сутрин не мога да отида до тоалетна ако не изпуша половин.

# 269
Добро утро и от мен! Абе какво става с пипилота!?! Нещо много дълго отсъства! Трябваше да разказва за амниото!

Общи условия

Активация на акаунт