Декемврийски мами се разхубавяват, а бебенцата вече шават

• 24 411
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
  • София
...

Последна редакция: чт, 18 юли 2013, 12:46 от wa_wa

# 181
 Joy Joy Joy малко се разсмях извинявай,и на мен са се подигравали като малка, но сега вече не е така,има всякакви имена,не само бг  Grinning

# 182
  • Отвъд алеята зад шкафа
Не виждам проблем да си кръстиш детето на починал човек, че то с всяко име има хиляди починали, ако го кръстиш например София, на светицата, че то тя е умряла от ужасна смърт. Но за мен е по-важен живота на един човек, а не смъртта му. Но аз така или иначе не съм грам суеверна, напротив - християнка съм и с вяра в Бога не ми пречи, че детето ми ще носи име, което са носили хиляди човешки същества и че един човек от тях, който е специален, случайно е починал. Тия суеверия хич не ги понасям и ме дразнят. Майка ми, която е много вярваща, от време на време ми вкарва някоя заръка подобна, от сорта "не се къпи еди кой си ден", "не подстригвай детето на еди коя си дата" - дрън, дрън.

# 183
Моето пък име/Янита/ все не можеха да запомнят и много се дразнех като се обръщаха към мен с друго име.Имах чувството ,че всички са глухи.Как може да не различаваш Янита от Янислава?!Или пък "ц"-то от Яница толкова ли им звучи като "т"?! #Cussing out  newsm78 И до днес като се запознавам с някого се налага след като си кажа името,да го повтарям бавно,на срички,и накрая като се обърне към мен и ми каже Яна или Яница и ми идва  #Sniper bash Толкова ли е сложно?!?!?!?! newsm78 #Cussing out

# 184
Не виждам проблем да си кръстиш детето на починал човек, че то с всяко име има хиляди починали, ако го кръстиш например София, на светицата, че то тя е умряла от ужасна смърт. Но за мен е по-важен живота на един човек, а не смъртта му. Но аз така или иначе не съм грам суеверна, напротив - християнка съм и с вяра в Бога не ми пречи, че детето ми ще носи име, което са носили хиляди човешки същества и че един човек от тях, който е специален, случайно е починал. Тия суеверия хич не ги понасям и ме дразнят. Майка ми, която е много вярваща, от време на време ми вкарва някоя заръка подобна, от сорта "не се къпи еди кой си ден", "не подстригвай детето на еди коя си дата" - дрън, дрън.
Да ти кажа и аз точно това казах че както и да го кръстя някой се е казвал по същия начин. Нашето дете със сигурност няма да го кръстя на починалата баба просто името по случайност съвпада. Но някак си като израснеш с такива поверия и е трудно да ги пренебрегнеш.

Patilanka мерси за съвета, не се бях сетила. Сега проверих и Каля е съкращение на Калина (горско дръвче )

# 185
Здравейте мами как сте в жегите, питах си се днес ей тая табличка на 1 страница с седмиците и месеците дали е вярна аз все нея гледам и се ориентирам по нея, последния път като ходих при доки забравих да я питам И ТОВА !!!

Да ви се похваля днес както си стоях на компа и си гледах едно филмче и усещам бебо мърда яко поглеждам към корема си (ниско долу) направо се сепнах така подскочи че се забеляза доста ясно с  hahaha просто и не въоръжено око как корема ми подскочи и сега още и още си го усещам как ме подбутва или все едно плува вътре незнам как точно да го обесня, вие така ли сте не е ли рано още да се вижда отвън как мърда  newsm78 да не би да чуствам друго а да си въобразявам  Thinking

# 186
Стефи, аз от няколко дни забелязвам как от ляво и от дясно на пъпа имам като издутина и се мести. Ама не усещам нищо.

# 187

Кръстница ли ще ме правите  Grinning. Едно време децата в училище много ми се подиграваха заради името, викаха ми Кристин Олег Манукян човек пиян, човек в буркан и какво ли още не. Сега вече смесените имена и чуждоезичните не са рядкост и надявам се нашите деца няма да ги бъзикат. Спомням си, че ревях на майка ми да ми сменя името. Добре, че не ме е послушала.
И мен много ме бъзикаха за името ми и то постоянно, а и още е така. Аз се казвам Жулиета и когато се запознавам с някого и най- вече с мъже отговора е " Ами аз съм Ромео"! Много мрънках на майка, че само да стана пълнолетна и ще си сменя името, че ми писна,  ама все още си го държа.
Ох ние днес цял ден бяхме на село и прахме килими и мих колата и малката се кисна в басейна си и сме много уморени. Не знам как ще изкараме поне до 9-10 без да заспим.  newsm78
Честито на булката!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Стефи, май не е рано да се вижда отвън как мърда, защото аз онзи ден легнах по гръб и като се размърда бебо викнах Ива да си сложи ръката на корема ми и сега върви навсякъде и се хвали, че бебето я ритало по ръката  Joy .

# 188
Да ви се похваля днес както си стоях на компа и си гледах едно филмче и усещам бебо мърда яко поглеждам към корема си (ниско долу) направо се сепнах така подскочи че се забеляза доста ясно с  hahaha просто и не въоръжено око как корема ми подскочи и сега още и още си го усещам как ме подбутва или все едно плува вътре незнам как точно да го обесня, вие така ли сте не е ли рано още да се вижда отвън как мърда  newsm78 да не би да чуствам друго а да си въобразявам  Thinking
[/quote]

stefito_8986и аз това видях онзи ден  и чак не повярвах.А милото вика,че било невъзможно, та се опита да ме убеди че си въобразявам, но аз знам какво видях. Heart Eyes
И аз да ви се похваля днес купихме едни много много сладки бодинце,шапчица и възглавничка за малчо  Blush Естествено универсални цветове, че таткото все още не е много убеден че ще е момиченце и няма търпение да отидем на 3D, за да се убеди. Mr. Green Всеки ден ме пита кога трябваше да сме на лекар hahaha
Хубава вечер ви желая.Аз излизам на разходка  Heart Eyes Hug Hug Hug

# 189
аз от месец и нещо усещам бебчо как плува и как мърда, от около месец - как ритка...вече си свикнах с него,отначало само се стрясках и ми беше странно,мести ми се леко корема, но не може да се види,защото тумбака ми е мнооого дебел и таткото не го усеща още newsm78 newsm78 като го пипа,но да ви кажа като лягам на една страна и корема ми става по слаб и изпъква бебчето,мъжо го гали, а то мирува сладко.... Grinning Grinning Grinning след няколко дни ще ходя на 4Д ,дано вече видим какво е

# 190
понеже бебчо ще бъде зимен и ми дадоха зимни дрешки, та ще почна направо пролетни да купувам,да си ми е по-така  Grinning Grinning Grinning  вече купихме 2 костюмчета и количка

# 191
  • Варна
понеже бебчо ще бъде зимен и ми дадоха зимни дрешки, та ще почна направо пролетни да купувам,да си ми е по-така  Grinning Grinning Grinning  вече купихме 2 костюмчета и количка

Деси, количка ли  Shocked . Я сподели каква, що, как. Аз все гледам, гледам и ако ми хареса модел цветовете не ми допадат и все си казвам, че има време за количката до януари, за да излязат и нови модели и цветове.

# 192
и аз количката за януари я оставих. Но вече имаме детски басейн и надуваем делфин за по големи дечица и всякакви плажни принадлежности за малки и големи деца. И преди да ми се смеете ще кажа че мама работи лятото като камериерка и прибира всичко детско което става. Днес ме "зарадва" че едни туристи дори количката си оставили ама била само лятна и пакет неотворени памперси но за 11 кг. бебе  Joy  Joy  Joy
така че ние засега сме снабдени с възможно най-неизползваемите вещи  Mr. Green Grinning

# 193
Аз попаднах на уникалната промоция на Чиполино,количка със зимен кош(твърд),летен,кошче за кола и чанта за козметика за 450 лв.Беше последната и една зеленичка... уникална... Толкова ни хареса,за малко да я купим,накрая решихме ,че е прекалено рано и ще има още промоции до декември и се отказахме ... сега малко ме е яд , ама дано е било за хубаво  Rolling Eyes

# 194
Аз попаднах на уникалната промоция на Чиполино,количка със зимен кош(твърд),летен,кошче за кола и чанта за козметика за 450 лв.Беше последната и една зеленичка... уникална... Толкова ни хареса,за малко да я купим,накрая решихме ,че е прекалено рано и ще има още промоции до декември и се отказахме ... сега малко ме е яд , ама дано е било за хубаво  Rolling Eyes

Не се ядосвай, винаги е имало и пак ще има. Може да попаднеш на по-добър модел.

Общи условия

Активация на акаунт