Декемврийски мами се разхубавяват, а бебенцата вече шават

• 24 369
  • 734
  •   1
Отговори
# 315
# 316
  • Варна
Момичета, как плащат болничните? В какви срокове?

Мимс, аз ако бях щях да изляза в болничен, въпреки че незнам как ще ми се отрази толкова време у дома  Rolling Eyes

# 317
на мен ми се стори много странно доктора като ми каза че бебката е 560 грама,не е ли много голяма

# 318
# 319
Мами да ви развеселя малко с едно супер тъпо хрумване , което ме осени преди малко  Joy  Joy  Joy Забравила съм да оценя факта,че съм супер щастлива ,че от няколко месеца нямам цикъл  hahaha  Joy  hahaha  Joy Май забравихме това да го оценим като позитив на бременността Simple Smile

# 320
  • София
на мен ми се стори много странно доктора като ми каза че бебката е 560 грама,не е ли много голяма

На мен в 14-та седмица ми казаха, че е 106 гр., което според линка, който пуснах, отговаря на 16-та. Аз не го отчитам като проблем, но 560 ми се вижда много и не знам дали изобщо е възможно...Според мен не го е измерил правилно  Peace

# 321
  • София
Момичета, мене също не ме осигуряват на това , коетпо дефакто взимам. Когато казах на работодателите, че съм бременна нищо не казаха. Аз си казах, че няма да се унижавам да ги моля за нещо, което ми се полага, представете си. Просто реших, че няма да се върна след 2 години при тях и това е. Това за осигуровките е във 80% от фирмите ... сивата икономика работи яко Simple Smile

# 322

и на мен ми каза, че 2ри месец е 70 грама newsm78, което е невъзможно,имай впредвид, че ехографите много грешки дават

# 323
да  бе и на мен ми се стори супер много,ама от де да знам и аз кат нищо не разбирам

# 324
лелееее, колко сте бързи, едвам смогвам да се вместя.....

# 325
много е половин кило бебе в 4 месец  Simple Smile то по негови изчисления ти си още малко и готова да раждаш  Grinning мойто в 16 беше 160 грама , сега да е макс. 200 си мисля...... ама половин кило...надали  Simple Smile

# 326
Момичета, как плащат болничните? В какви срокове?

Мимс, аз ако бях щях да изляза в болничен, въпреки че незнам как ще ми се отрази толкова време у дома  Rolling Eyes

На 15-то число всеки месец, счетоводителката ми го внася в НОИ, най-късно на 23-то число имам превод!!!
Вземи си от НОИ ПИК-код, за да следиш тези неща в сайта им. Peace
Първия болничен се бави. Пр. ако е за Юни, той се внася в НОИ, когато се платят осигуровките за съответния месец, с една дума до около 10-ти Юли, така че превод може да се очаква след 20-ти Юли.

Последна редакция: пн, 11 юли 2011, 16:08 от crazy_baby

# 327
ох,знам ли и аз вече нищо не разбирам ама се надявам бебе и аз да сме си добре и да нямаме проблеми,пък другото здраве му кажи

# 328
  • София

На 15-то число всеки месец, счетоводителката ми го внася в НОИ, най-късно на 23-то число имам превод!!!
Вземи си от НОИ ПИК-код, за да следиш тези неща в сайта им. Peace

Да, ама пък с тоя ПИК не става ясно кога да очакваш превод, а какво е изплатено до момента и за колко дни. Иначе май досега за предстоящ превод съм разбирала само от смс-са от НОИ и после от банката като получа парите. Аз вече три болнични съм представила, разбрах, че счетоводителката ми ги е предала два от тях на 27.06, аз кога да очаквам превод?

# 329
а усещате ли вече мъничето да се движи

Общи условия

Активация на акаунт