Нямам още бебе, но си имам тебе - 3

• 15 131
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Зузи, много пишеш  бре моме Crazy
Нийке, що да пия много бе?  newsm78
Зази, снощи явно си била гладна Wink Я мини и вкъщи да изчистиш, че оня моя сега боядисва в спалнята и паркета пак е #Cussing out
МалИИИИ, срам мА е! УжасТ!  Embarassed Пак за пукница съм мислила явно...уф, виновен съм, навеждам глава...горкичкия аз, мъничък кучо  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 121
Бубу, кво надничаш през шпионката, я Ила тука

# 122
Хелооооо

Аз цял ден хайманосвам и не мога да ви скивам какво правите.
Да се похваля - купих си престилката  Joy Ако не си Аресам деуга, ще съм с нея на "вечеринката".
Ако намеря все пак нещо по-хубаво, тази ще остане в архива  Mr. Green

Гледам за китки си говорите. Аз съм ужасна цветарка. Хазяйката ми остави бая саксии и се чудя как не съм ги уморила още...
Добре, че орхидеите ги даде на съседката  Mr. Green

# 123
Ло, много ми е дражко да се срещнем пак. Я да видим престилката. Дай подробности...цвят, модел, едно друго

# 124
Зузу, ей ма. Прослушвам ви какви ги вършите  Laughing  Аз сега мисля една-две седмици да съм волна птичка преди да започна да уча за другия държавен и ще ви следя зорко  smile3508 Сега се опитвам да ви изчета ама вие не сте се запряли значи - писали, писали....

# 125
Зузу, ей ма. Прослушвам ви какви ги вършите  Laughing  Аз сега мисля една-две седмици да съм волна птичка преди да започна да уча за другия държавен и ще ви следя зорко  smile3508 Сега се опитвам да ви изчета ама вие не сте се запряли значи - писали, писали....

Ами даже сме калпазанки напоследък с писането. Това лято хич не ни се отразява добре. Онова куку и то къде изчезна пак - Близнацата.  newsm78

Ти какви специалности учиш, бе жена, че 2 си ги изпръщяла на един път  Shocked

# 126
МИО (там предстои държаен) и Икономика на индустрията. Ма то какво да ти кажа - луд умора нЕма - само се поти  Laughing

# 127
МИО (там предстои държаен) и Икономика на индустрията. Ма то какво да ти кажа - луд умора нЕма - само се поти  Laughing

Моята бакалавърска е МИО. Много си ми харесва и това си работя. Къде учиш?

# 128
http://www.incity.ru/collection/181/72537/

туй престилката, бях ви я показвала Mr. Green

Трябва само да й измисля презрамки, че иначе има опасност цяла вечер да се държа за прелестите Mr. Green
Не, че пада, но имам някакви фобии Joy

Да си призная, пак си сипах водка и хич не ме е срам  Joy

# 129
МИО-то ми е задочно в Ботевград, а индустрията редовно в УНСС
lolilita_ вземи таз престилка  Mr. Green

# 130
Ло, ама ти до сега ли се мъдри с таз престилка бре....аз мислих, че вече си я взела, а сега си купила и друга. То много престилка, много нещо  Joy

Пий си водката, аз съм на биричка, но пак ставам за компания.  Mr. Green

Бу, МИО-то не е шега работа. Надявам се да мине благополучно изпита и да с Blush похвалиш скоро. Кога е датата? ..Ти за щастие и трето да беше записала...едно право примерно не ми звучи зле  hahaha hahaha hahaha Аз лично имах такива мераци, ама бързо ми манаха...след магистратурата не искам да видя учебник....особено, ако трябва пак да уча в мноооого реномирания Икономически университет на Врана  Shocked (не Врана, а Варна  hahaha hahaha hahaha)

# 131
Бубче, взех я Joy
Въх, студЯнтки...
Аз завърших като вземах семестрите по 4 в година  Mr. Green и изооообщо не искам да си спомням за този период...работа - изпит-разбота-изпит.....беше кошмар, бях остлабнала страшно много, мъжо се чудеше кога ще изчесзна безкрайно  hahaha
Като завърших, реших че това което съм учила, не мио харесва като практика, но като се замислих, че трябват още 4г за преквалификация се отказах Mr. Green
ПЪК не ме кефи да уча rotfImao

# 132
Зу, туй старата престилка, нямах време през седмицата...мноУ раУта  Sick

# 133
zuzi_79 , те всичките ни университети са едни "реномирани"....А за изпита има много време - на 18.09, ама първо трябва да добарам малко теми отнякъде, че нещо 47 не виждам как ще ги развия и науча дотогава  Rolling Eyes А ще ги направим 3 за щастие - с магистратурата  hahaha Аз от сега не искам да виждам учебник, ама нали съм хванала инерцията  Whistling
lolilita_ , ти пък голям зор, голямо нещо бързо да завършваш. Мен все ме бъзикат, че съм вечната сесия. То тъкмо свърши в единия и почва в другия. А веднъж имах 2 изпита в един ден на двете места. Добре че бяха в различни чаосве, та се явих и на двата, ама ученето беше доста зорно  ooooh!

# 134
БУ, мноуу УбичЪм паритИ и ме преназначиха с условието бързо да завърша Joy
Пък живях в Пловдив, а университета ми беше във Варна.
Реших да изкарам на бързо последните години, взместо да се точа дълго и тъжно  Mr. Green
Честно казано, сега не мисля, че съм направила какво ли толкова голямо и ако се върна на зад бих завършила нормално, но тогава периода беше друг  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт