Адаптконсулт......

• 34 291
  • 249
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Ние отдадохме апартамента след основен ремонт и електроуредите бяха с фолиото и етикетите...
Въпрос на по-продължително търсене е, намират се и такива. Simple Smile

# 46
Дайте да си направим една тема за продажба/ наем на имоти между съфорумките. Доста пари ще спестим от брокер Simple Smile

# 47
Дайте да си направим една тема за продажба/ наем на имоти между съфорумките. Доста пари ще спестим от брокер Simple Smile
И аз искам. Peace

# 48

newsm10 newsm10 newsm10
Напълно подкрепям идеята!!!

# 49
  • Sofia

newsm10 newsm10 newsm10

и аз  Hug

# 50
Ako po nqkakuv na4in nqkoi nesi e svar6ir rabotata kato broker neozna4ava 4e cqla firma nestava kakto znaem nevinagi tozi koito smqtame e vinoven,davam elementaren primer ako v edno super razraboteno zavedenie v koeto sme sviknali da si pieme kafeto barmana e nov i neznae kak da si svar6i rabotata koi go otnasq?da pravilno servitiorkata a tq dali ima vina za slu4va6toto se???Az imam dosta poznati koito sa ostanali o4arovani ot tazi firma no sobstvenicite nesa bili korektni s tqh,izrazqvam li4no mnenie koeto savsem ne se sapostavq s va6eto mili dami V nqkoi slu4ai nie samite neznaem kakvo tarsim a gubim vremeto na tezi hora s prosti obajdaniq,vmesto te da namerqt na hora koito imat spe6na nujda ot jilishte,az sa6to rabotq kato broker i sa mi se slu4vali kakvi li ne situacii i znam kolko e trudno i vaob6te  ne e lesno moga da potvardq 4e mn agencii sprqha da iskat taxa  za ogledi.i standartnata cena e edin depozit i edin naem za6toto se znaem balgarite kakvi sme bokluci i kakvi mizerii tvorim,Samo za svedenie za horata koito ne sa se interesuvali v stranite 4lenki na evropeiskiq saiuz kak stava naemaneto na apartamen.Otivate v agenciqta pla6tate si maximalnata suma do koqto tarsite pla6tate komisiona na brokera kazvate kakvo tarsyte i 4ak togava vi se organizirat ogledi pokazvat vi se 5 apartamenta i tova e a ne kato tuk da gubite vremeto na horata maiki s deca zapalvashti si vremeto s kakvo li ne i gubeshti vremeto na raboteshtite hora,Taka 4e nevinagi kogato nqkoi ne ni e svar6il rabotata vinata e v tqh parvo se razberete sami za sebesi kakvo tarsite i 4ak togava se obajdate na horata,I posledno ne6to 6te kaja negledaite apartamenti na kartinki za6toto 6te si gi gledate samo v interenet ako si tarsite apartamen se doverete na edin broker ako e dostata4no kaduren 6te znae kakvo da vi nameri i vtoro ne sadete brokerite po godini zashtoto tova e golqma gre6ka vseki 4ovek e individualen i sam po sebesi razli4en az sam na 22gno moga da kaja 4e imam pove4e sdelki ot brokeri na po 30g i nqmam varnata sdelka ili nedovolen klient.vajnoto e da si obi4a6 rabotata i da q pravish za odovolstvie

--------------
Пишете на кирилица.

Последна редакция: пт, 22 юли 2011, 23:28 от Boten Mary

# 51
Мъчих се, мъчих се, но не можах да прочета докрай последния пост ooooh!

# 52
Мъчих се, мъчих се, но не можах да прочета докрай последния пост ooooh!
Аз го преформих в пощата си. Дамата е брокер. Обидена е на майките с деца, които й губят времето. И своето, но като тъй като те не работели, за тях нямало проблем.

DaVoNa, писането на български в този форум е задължително.

# 53
За толкова време във форума не срещнах майки с деца, които да се хвалят, че имат свободно време за губене, но щом дамата така смята....

# 54
  • Sofia
Това включване на брокера да не е от Адаптконсулт?

# 55
  • София
Цитат
a ne kato tuk da gubite vremeto na horata maiki s deca zapalvashti si vremeto s kakvo li ne i gubeshti vremeto na raboteshtite hora,Taka 4e nevinagi kogato nqkoi ne ni e svar6il rabotata vinata e v tqh parvo se razberete sami za sebesi kakvo tarsite i 4ak togava se obajdate na horata,I posledno ne6to 6te kaja negledaite apartamenti na kartinki za6toto 6te si gi gledate samo v interenet ako si tarsite apartamen se doverete na edin broker ako e dostata4no kaduren 6te znae kakvo da vi nameri i vtoro ne sadete brokerite po godini zashtoto tova e golqma gre6ka vseki 4ovek e individualen i sam po sebesi razli4en az sam na 22gno moga da kaja 4e imam pove4e sdelki ot brokeri na po 30g i nqmam varnata sdelka ili nedovolen klient.vajnoto e da si obi4a6 rabotata i da q pravish za odovolstvie

сега няма да е лошо да споделите агенцията, за която работите, че и направихте супер АНТИреклама. Ако съм ви работодател с чиста съвест ще ви изгоня от работа на секундата (извинете за откровението). С тези разсъждения не ставате ама изобщо за работа с клиенти, в която и да е сфера. Предполагам, че ВИЕ самата планирате да не ставате никога майка, тъй като това за Вас ще е чиста загуба на време  Laughing Съжалявам такива хора, честно Ви казвам. Въпреки, че съм кариерист отвсякъде, не бих си позволила подобно изявление Naughty Защото Вие познайте, на какво са признак думите Ви  Peace

п.с. да уточня, че изобщо не работя в сферата на недвижимите имоти, но се благодарете, че не съм Ви клиент.

Извинявам се за спама.

# 56
  • София

newsm10 newsm10 newsm10

и аз  Hug
  newsm17 и аз съм за Hug

# 57
Пускам в превод текста, защото за мен беше непосилно да го прочета във вида, в който е:
Цитат
Ако по някакъв начин някои неси е свършир работата като брокер неозначава че цяла фирма нестава както знаем невинаги този който смятаме е виновен,давам елементарен пример ако в едно супер разработено заведение в което сме свикнали да си пиеме кафето бармана е нов и незнае как да си свърши работата кой го отнася?да правилно сервитьорката а тя дали има вина за случващото се???Аз имам доста познати които са останали очаровани от тази фирма но собствениците неса били коректни с тях,изразявам лично мнение което съвсем не се съпоставя с вашето мили дами В някои случаи ние самите незнаем какво търсим а губим времето на тези хора с прости обаждания,вместо те да намерят на хора които имат спешна нужда от жилище,аз също работя като брокер и са ми се случвали какви ли не ситуации и знам колко е трудно и въобще  не е лесно мога да потвърдя че мн агенции спряха да искат такса  за огледи.и стандартната цена е един депозит и един наем защото се знаем българите какви сме боклуци и какви мизерии творим,Само за сведение за хората които не са се интересували в страните членки на европейския съюз как става наемането на апартамен.Отивате в агенцията плащате си максималната сума до която търсите плащате комисиона на брокера казвате какво тарсъте и чак тогава ви се организират огледи показват ви се 5 апартамента и това е а не като тук да гъбите времето на хората майки с деца запалващи си времето с какво ли не и губещи времето на работещите хора,Така че невинаги когато някои не ни е свършил работата вината е в тях първо се разберете сами за себеси какво търсите и чак тогава се обаждате на хората,И последно нещо ще кажа негледайте апартаменти на картинки защото ще си ги гледате само в интеренет ако си търсите апартамен се доверете на един брокер ако е достатъчно кадърен ще знае какво да ви намери и второ не садете брокерите по години защото това е голяма грешка всеки човек е индивидуален и сам по себеси различен аз съм на 22гно мога да кажа че имам повече сделки от брокери на по 30г и нямам върната сделка или недоволен клиент.важното е да си обичаш работата и да я правиш за одоволствие

Не искам да използвам враждебни класификации към дейността като цяло, но тази агенция в частност от две седмици насам буквално ме побърква. Обявила съм имот под наем в сайт, обажда ми се брокерка от съответната агенция, казва, че има интерес от клиенти, звучи възпитано, обясняваме се с нея, че имотът към момента е в ремонт и ще бъде възможен за огледи след седмица. След няколко разменени реплики си дойдохме на думата и забравихме съществуването на несъществуващите клиенти с настояване от нейна страна да снима апартамента. Обяснявам, че съм пуснала обява, за да просондирам пазара към момента и да проверя дали ще генерира интерес, и че ако е подходящ за снимане, аз самата бих направила снимки. Уговаряме се с дамата да се обади следващата седмица, за да дойде да снима жилището и да го покаже на "клиентите". След два дена, ми се обажда мъж, представя се, че е от същата агенция и репертоара се повтаря - клиенти, спешно търсят, трябва да снимам. Обясних, че преди дни съм разговаряла с негова колежка и запитах не поддържат ли връзка помежду си, най - малкото трябва да имат обща база данни. Той каза, че не знае за нашия разговор и приключихме. След малко пак звъни, извини се и попита мога ли да му кажа второто си име. Казах му, че от второто не се нуждае, но ще му кажа третото си име, след което ме попита за точен адрес, казах му го, а той милият даже поиска и номер на апартамента. Попитах го за какво му е, каза, за да знаели клиентите.  Crazy
Оттогава се звъни перманентно, но аз не отговарям, нямам нужда от такива услуги.
Не обвинявам брокерите като цяло, според мен системата е доста объркана и хаосът на пазара на недвижими имоти е пълен. За съжаление няма система от правила, няма критерии за наемане на брокери, но някой има изгода от целия този безпорядък, заради което ние страдаме.

# 58
DaVoNa, колкото и да се опитвах да прочета написаното от Вас, не успях по две причини:
1. В този форум е задължително да се пише на български език, а не на "маймуница";
2. По-неграмотно написан текст скоро не бях виждала - да сте чували за пунктоация, главни букви, глаголи в отрицателна форма...
Ако съм Ви работодател бих Ви уволнила на мига - не мога да си представя, че ще осигурявам работа на човек, който не се е научил да пише на български език. Как завършихте гимназия?

П.С. Пише се: не си
не означава
не става
не винаги
не знаем
апартамент
себе си
не гледайте
удоволствие

А сега по същество: през май от тази агенция ме побъркаха да ми звънят по всяко време заради обява, пусната от мен през октомври миналата година. Всеки път ме питаха, дали имотът случайно не е свободен. Като ги питам защо ми се обаждат, ами била съм включена в тяхната база данни...От какъв зор - не разбрах. Накрая се накарах на една нахална дама и й предложих да отбележи в "базата данни", че не желая да работя с тях. Разгеле спряха да звънят.

# 59
  • София
malvinaina, внимавай, ако публикуваш снимки като частно лице. Ситуацията с нашия апартамент беше аналогична - ремонтът беше към края си, бях пуснала снимки и обявих, че ще е свободен от еди кога си. Идеята беше да приключим съвсем с довършителните работи.
Не само, че не престанаха да звънят един през друг, ами най-нагло си бяха копирали моите снимки и го предлагаха от тяхно име. Звънях им неколкократно да свалят снимките, писах мейли на администраторите на сайта, нищо не помогна.
Една година по-късно продължават да ми звънят.

Общи условия

Активация на акаунт