Адаптконсулт......

• 34 264
  • 249
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Здравейте, може би не е тук мястото ми за питане, но спешно търся квартира в Света Троица, обзаведена на прилична цена. Позволявам си да пиша тук, защото наистина трябва да намеря квартира в най-кратък срок, а вече втора седмица брокерите не могат да ми предложат нищо.

# 166

ЗДРАВЕЙТЕ

Последна редакция: сб, 29 окт 2011, 14:17 от NANSY22

# 167
Не разбрах конкретната цел  на този патетичен пост, нито какво точно го е провокирало. Форумът е затова, всеки да споделя мнения. Какви са тези лозунги тип предизборна агитация? Ако имате добри впечатления от агенцията, споделете ги просто, няма нужда от тези рецитации..., пък и крещене  newsm78

# 168
ЗДРАВЕЙТЕ

ПИША ВИ ПО ПОВОД ВСИЧКИ АБСУРДИ НАПИСАНИ НАПОСЛЕДЪК
ОТНОСНО АДАПТКОНСУЛТ ООД.

В БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ НЯКОЙ НИ Е ВИНОВЕН ЗА ВСИЧКО,В БЪЛГАРИЯ ИМА МНОГО СЪРДИТИ И НЕДОВОЛНИ ХОРА,В БЪЛГАРИЯ ИМА МНОГО ЗЛОБНИ И ЗАВИСТЛИВИ ХОРА.В БЪЛГАРИЯ ДОВОЛНИТЕ ОТ УСЛУГИТЕ,ОТ ДОБРА СВЪРШЕНАТА РАБОТА НЕ СЕ ВЗИМАТ ПОД ВНИМАНИЕ.

АДАПТКОНСУЛТ Е БИЛА ВИНАГИ КОРЕКТНА ФИРМА КЪМ КОРЕКТНИТЕ ХОРА.НАМЕРИЛА Е ДОМ ЗА МНОГО ХОРА И ПРОДЪЛЖАВА ДА ГО ПРАВИ.СЪЩО ТАКА Е ОСИГУРИЛА НАЕМАТЕЛИ ЗА СОБСТВЕНИЦИТЕ НА АПАРТАМЕНТИ. ХОРАТА СЕ ОБАЖДАТ И ЖЕЛАЯТ ДА ОСЪЩЕСТВЯТ КОНТАКТ ОТНОВО, ЗА ДА НАМЕРЯТ ОТНОВО ИДЕАЛНИЯ ЗА ТЕХНИТЕ ПРЕДПОЧИТАНИЯ ДОМ,ИЛИ  СЪЩИЯ КОРЕКТЕН НАЕМАТЕЛ ЗА ТЕХНИЯ АПАРТАМЕНТ.

ДОВОЛНИТЕ ОТ АДАПТКОНСУЛТ СА СТОТИЦИ, ПРОДЪЛЖАВАЩИТЕ ОТНОШЕНИЯТА С АДАПТКОНСУЛТ СА СТОТИЦИ РЕАЛНИ ХОРА КАТО ВАС. ДОВОЛНИТЕ С ВСЕКИ ДЕН СТАВАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НАРАСТВАТ.ХОРАТА КОИТО ИСКАТ ДА СЕ СВЪРШИ ДАДЕНА РАБОТА НЕЗАВИСИМО ОТ КОЯ СТРАНА СЕ НАМИРАТ НАЕМАТЕЛ/НАЕМОДАТЕЛ/ТЪРСЕЩ РАБОТА ИЗБИРАТ МНОГО ЧЕСТО АДАПТКОНСУЛТ. НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ НЯКОЛКО ЗЛОБНИ КОМЕНТАРА НА НЕКОЛЦИНА НЕНАМЕРИЛИ ТЪРСЕНОТО ОТ ТЯХ..

ДОВЕРИЕТО ВЪВ АДАПТКОНСУЛТ НЕ Е САМО ОТ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ,НО И ОТ ЧУЖДЕСТРАННИ,ПОВЕРЯВАЩИ ИМОТИТЕ СИ,КАТО НАЕМОДАТЕЛИ, ИЛИ ТЪРСЕЩИ УСЛУГИТЕ НА АДАПТКОНСУЛТ КАТО НАЕМАТЕЛИ.

ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ПОВЕЧЕ ЩАСТИЕ В ЖИВОТА И ПО-МАЛКО ПРОБЛЕМИ С АГЕНЦИИ -СОБСТВЕНИЦИ/НАЕМАТЕЛИ/РАБОТОДАТЕЛИ.
 Naughty

Последна редакция: сб, 29 окт 2011, 14:22 от NANSY22

# 169
Не разбрах конкретната цел  на този патетичен пост, нито какво точно го е провокирало. ....newsm78
Че как да разбереш нещо от този невероятен микс на неправилна пунктоация, агресивност в изказването и дълъг, безмислен монолог?

# 170
  • София
За мен този пост е нищо друго освен негативна реклама за някаква си агенция, всъщност вече й запомних името и то не с добро  Peace

# 171
Леле мале!

# 172
Авторката на поста май си помисли, че я викаме на ,,бис,,, та повтори изпълнението си Mr. Green Mr. Green

# 173
 Laughing Оу, тук станало много весело.
milittana , надали пише някой особено доволен от работата на агенцията, по-скоро пише някой, който работи там.

NANSY22, колкото и да ви е неприятно, точно потребителите/ползвателите на дадена услуга, могат да дават оценка.И при положение, че има толкова негативни коментари, явно има причина.
Кое е лъжа-че имате безброй фиктивни обяви ли, че пускате обяви на една цена, а когато се обади клиент се оказва печатна грешка, и още безброй подобни "хитринки".
И такива глупости сте написали, че по-добре го изтриите.С това си изказване, доказвате правотата на хората, които са недоволни от тази агенция.

# 174
Добър вечер   bouquet
За Адаптконсулт мога само да кажа, че съм ги търсила преди време за наем на жилище, не ми свършиха никаква сериозна работа. Поне 50 % от обявите им са "зарибяващи" и нямат абсплютно нищо общо с реалността.
Към наемодателите имам един конкретен и много простичък въпрос:
На вас случвало ли ви се е да влизате в жилището, което сте отдали под наем и да ровите във вещите и документите на наемателите си, докато тях ги няма с обяснението: "Защото исках да видя да не съм забравил нещо тука аз, извинявай?" След което да го оставите като по филмите точно след обир както ги дават екшъните... Защото на мен по-бившият наемодател след 7 години мирно съжителство ми го направи този номер и се занимавахме с полиции, ала-бала, та ми е интересно, дали съм попаднала на уникат просто, или това е практика за жилищата, за които имате ключ (ако имате де  Mr. Green). Аз повече ключове не давам, в момента, в който се нанесем с гаджето, ключалката се сменя, все пак от прокуратурата ми казаха, че имам право на свободно и необезпокоявано ползване на имота. Ако реша да ги поканя на гости или те си поискат, се каним взаимно, хора сме все пак, но необявени посещения не приемам, сори, и аз съм човек Heart Eyes Heart Eyes В крайна сметка се разбра, че човекът си беше чиста доза параноик и е търсел  вносните бележки за наема, понеже се страхувал от данъчните. Бяха ми "прибрани" актът за раждане, някои други лични документи и въобще, каквото намерил  Grinning Намериха ги при обиск в дома му, затова ги знам тези подробности, та да кажа, моля, мили другарчета, дайте да играем задружно и не правете така  bouquet  Ама това аз го разбрах при предаването на апартамента при изнасянето ми от думите: "И сега какво, няма да си ми дадеш вносните бележки, така ли?"
Зная, че България е пълна с некоректни хора, и от едната, и от другата страна, но постоянният лайтмотив да се изкарват наемателите 100 % некоректни до един леко започва да ме дразни, не че нещо  Mr. Green Mr. Green Само който не е сменил в София поне 3-4 квартири би могъл да твърди, че всичко е черно и бяло и ние сме лошите, а вие сте добрите  Joy Joy
Та, да си дойдем на думата, Адаптконсулт за наеми специално не стават.

# 175
  • София и там където не се пуши
Къдрокосче, не не ми се е случвало, но аз не обичам да имам ключ от апартаментите, веднага предавам всичко и им казвам, да си сменят бравата, а като предават, да ми върнат същата брава и ключове. Обаче обратното ми се е случвало, да ми взимат например книги от тавана, където съм ги оставила и от сорта на Под Игото, защото сме имали две  newsm78 , а защо да не си вземе тя, да си направи библиотека  Shocked . Ама съм толкова далече от тази вещомания, та дори не се ядосах на наглостта и разни предмети, които бяхме оставили и тях си беше взела, прибрано момиче, като имаш предвид, че е от доста богато семейство и не е оставена така.

А иначе си обявявам наема и не се притеснявам от разписки. Ама ги губя и всяка година по памет ги описвам в данъчната.

# 176
Dorothy, само да отбележа, че съм и наемодател на 2 имота в провинцията, мятам ключовете и след това единствено си следя по сметката дали получавам наема и сметките дали се плащат пак електронно ги следя. Имот в София нямам просто защото сега, когато мога, вече не искам и заминавам за чужбина. Далеч съм от желания да влизаме в глупави спорове, наясно съм с поразиите от хора, които не приемат отговорно това, че са в чужда собственост. Даже в София пак се съобразяват сякаш повече според мен, аз като се прибера, няма да хукна по селата да се занимавам кой ми е задигнал диваните, просто в провинцията всичко в квартирата е "общо"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Целта ми беше единствено да разкажа, че има доста фрапантни случаи и от двете страни, защото толкова има и монетата. Да не обобщаваме колко са "гадни" всички наематели, защото не са всички, дайте да си мрънкаме от конкретни хора. Ти даваш много добър пример с мацката с книгите, това е добро попадение наистина, съчувствам ти, за съжаление май няма правопропорционална зависимост между финансовите възможности и интелекта на хората, уви  Sad Sad   bouquet 

Някой ден ще пусна тема по въпроса за взаимоотношенията между наематели и наемодатели, но имам доооста големи съмнения, че ще стане война, затова "мир и любов да има, пък...", както казваше баба, Бог да я прости.

# 177
АЗ СЪМ КЛИЕНТ НА АДАПТКОНСУЛТ И СЪМ ДОВОЛНА ОТ ФИРМАТА.

БЛАГОДАРЯ ЗА ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ.

АГРЕСИЯ НЕ Е ИМАЛО,А ПО-СКОРО РАЗОЧАРОВАНИЕ.

С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ПРИЯТНА ВЕЧЕР И ХУБАВ УИКЕНД НА ВСИЧКИ!

# 178
За вас разбрахме, госпожо  Mr. Green
Радвам се, че поне един човек е доволен, и това е нещо. Аз пък не съм, и по служебна линия не съм, като сменяхме офиса, и там се разочаровахме от тях, такава ми е информацията от колегите.
  bouquet

# 179
  • Sofia
тази Нанси много чуФствителна изглежда, особено за доволен клиент  Laughing newsm78 newsm78

Аз пък ще кажа по повод на Адаптконсулт - благодаря ви, че ми скъсахте нервите и си играхте с мен доста време, за което също не осъзнахте, че съм потенциален клиент.

Общи условия

Активация на акаунт