Адаптконсулт......

• 34 260
  • 249
  •   1
Отговори
# 180
В неделя, около 15,00  часа, докато си спях кротко завита с две одеала, ми звъни мобилния, казвам си "ще позвъни, ще позвъни и ще се откаже". Да, ама не. Звъня докато не му изключи, после втори път, на третия не издържах и вдигнах - оказа се някакъв малоумник от Адаптконсулт, който видял в интернет моя обява от преди година и нещо и много се интересува, дали случайно имотът не е свободен, че имал клиент. Ако ми беше пред очите, щях с чиста съвест да го  #2gunfire #Cussing out smile3511 smile3512

# 181
АЗ СЪМ КЛИЕНТ НА АДАПТКОНСУЛТ И СЪМ ДОВОЛНА ОТ ФИРМАТА.

БЛАГОДАРЯ ЗА ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ.

АГРЕСИЯ НЕ Е ИМАЛО,А ПО-СКОРО РАЗОЧАРОВАНИЕ.

С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ПРИЯТНА ВЕЧЕР И ХУБАВ УИКЕНД НА ВСИЧКИ!

С цялото ми уважение Nasny, но аз контактувам с МНОГО хора, и ми се е налагало, за мен или за познати, доста пъти да ползвам услугите на всякакви агенции, и да, Адаптконсулт, не само на мен, но и на още страшно много хора са на първо място в черния списък!!! Некорекртни, нагли, необразовани, без капчица отношение към клиента, поемат ангажимент, после не се обаждат, фиктивни обяси, и още безброй неща. Няма смисъл да се води този разговор, форумът е именно,за да изрази всеки мнението си, аз следя още една тема за квартири,където пак името на Адаптконсулт изпъква, и то изключително негативно. Така, че... и ще ми е много много интересено, някъде, някога да попадна на доволен от услигите им... Crazy

# 182
Наистина не могат да свършат работа. Аз също съм недоволна от тях.

# 183
Според мен тези вече спряха да се представят като "Адаптконсулт", а с други имена от сорта на Димитров имоти и пр..
По снимките ще ги познаете Simple Smile

# 184
Мда.много съм разочарована от Адаптиконсулти,Маджестик,Сънсетпропърти,ФамилиИстейтс и много,много други тем подобни.Само нереални обяви-хубави жилища на атрактивни цени.Ти звъниш за конкретна обява със снимки,те ти предлагат "подобно"жилище,което не само че е безподобно,но и на "атрактивната" цена от 250-270 евро. ooooh!

# 185
Мда.много съм разочарована от Адаптиконсулти,Маджестик,Сънсетпропърти,ФамилиИстейтс и много,много други тем подобни.Само нереални обяви-хубави жилища на атрактивни цени.Ти звъниш за конкретна обява със снимки,те ти предлагат "подобно"жилище,което не само че е безподобно,но и на "атрактивната" цена от 250-270 евро. ooooh!
Търси си от Позвънете и избирай обяви от собственик. Simple Smile

# 186
Когато към обявата има снимки, проверявайте ги с гугъл за съвпадения, става за секунди, поне да не си хабите парите за телефони. Ето една случайна:
http://www.imot.bg/2d129681667924493
http://m2.zoznam.sk/ponuka_1218627_2-izbovy-byt#/prenajom_bratis … alka_2-izbovy-byt

# 187
  • Sofia
Когато към обявата има снимки, проверявайте ги с гугъл за съвпадения, става за секунди, поне да не си хабите парите за телефони. Ето една случайна:
http://www.imot.bg/2d129681667924493
http://m2.zoznam.sk/ponuka_1218627_2-izbovy-byt#/prenajom_bratis … alka_2-izbovy-byt

ок , как се проверява снимка за съвпадение?

# 188
И аз това щях да питам.Не се сещам друго ,освен с копи пейст,но не става. newsm78

# 189
- записваш снимката на компютъра си
- отваряш гугъл
- избираш "Изображения"
- търсене на изображения (картинката фотоапаратче)
- качване на изображения
- разглеждане
- избираш снимката, където е записана
- "open"

# 190
  • Sofia
- записваш снимката на компютъра си
- отваряш гугъл
- избираш "Изображения"
- търсене на изображения (картинката фотоапаратче)
- качване на изображения
- разглеждане
- избираш снимката, където е записана
- "open"

благодаря много   bouquet

# 191
Не се сърди човече,

златна си!

# 192
  • varna
Момичета моля за съвет , майка ми пуска обява за продажба на имот в една варненска агенция , брокерката и иска копие от наториалният акт на имота .И сега в къщи е паника да не стане някоя измама .Имали такава вероятност.

# 193
И защо й е на брокерката копие от нот.акт? Откъде накъде?! Майка ти може да й ПОКАЖЕ нот.акт, ако иска да се увери,че тя е собственик, но дотам! По никакъв начин не бих дала дори зачеркнато копие на нот.акт на брокер!

# 194
  • София и там където не се пуши
Момичета моля за съвет , майка ми пуска обява за продажба на имот в една варненска агенция , брокерката и иска копие от наториалният акт на имота .И сега в къщи е паника да не стане някоя измама .Имали такава вероятност.

Копие само да се покаже - до сега каквото и да съм правила, все са ми искали само да покажа копие. Иначе може да си продавате някой чужд имот.

Общи условия

Активация на акаунт