4 свещички на тортата горят - АВГУСТинчетата наши бързичко растат

• 30 316
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
  • Видин
Ехо, аз съм тук и си ви наблюдавам Heart Eyes
Лулу, стахотни са децата, но ми е много интересно Сашундера как стоя да го гримират Whistling
Валеске, дано всичко да се нареди по-възможно най-добрия начин Praynig
Баща ми много гледаше рибки до 2003г. В един момент имахме един 100л и няколко по 30-40-50 литра. Гупи, Хелери, Златни, Сомове, Скаларии имаше и още но не се сещам как се каваха. Но си беше и голяма играчка. 2 пъти годишно, се източваше целия и се миее основно, а всеки месец се сменяше водата Tired

# 676
Ето и още снимки от фотосесията на пандишпаните. Grinning
http://lulumba.snimka.bg/children/tedi-i-sashi-modeli.617455
Страхотни са пандишпаните  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А Теди е станала наистина красавица  Flutter След някоя и друга годинка ще има да се бият за нея, не знамкак ще я опазите  Whistling

# 677
  • В светлината на слънцето
Или, тя сама си се пази.  Mr. Green Още след първата година в ДГ се ориентира в ситуацията и разбра, че ако иска да не я бият трябва сама да се оправя. И... стана първа дружка с хулиганите в групата, които вече не я биеха, а я гледаха в очите и изпълняваха без ропот команди. А който смееше да посяга си го отнасяше яко от самата нея. Дето се вика животът я научи. Mr. Green
Ния, да му се ненадява човек, но изтърпя стоически всичко: и жегата от прожекторите, и тежкия грим, и самата фотосесия. Сега отвреме-навреме като стане дума за снимките и само констатира с въздишка: "Много болеше този грим и беше много топло". Mr. Green

# 678
Или, тя сама си се пази.  Mr. Green
Аз имах предвид, че ще има разни "момчетии" да тичат след нея и да се бият ЗА нея Wink
А това, че тя ги поотупва е много хубаво  Peace Ние толкова се опитваме да научим Яни да се защитава, ама той е такава мека Мара, че на никого не смее да посегне  Confused

# 679
  • София
Здравейте  Hug.
Лу, страхотни са ти децата Heart Eyes. Сигурна съм, че когато списанието има нужда от деца - модели тях ще привикват. А Теди наистина е много чаровна и нежна Peace.

Моите искат котка, но у нас такова чудо скоро няма да влезе Naughty. Първо, защото Ани 100 % ще се разкашля от нея, второ имаме диван от ест. кожа и какво по - добро място за острене на нокти би намерила котката в апартамента от него Mr. Green и третата причина е, че за това животинче ще трябва да се грижи не кой да е, а аз и на мен никак не ми се нрави това Crossing Arms.
Риби, по бих се навила да гледаме, но хлапетата пък не искат, защото с тях няма как да си играят.

# 680
Аз и риби не щЯ NaughtyИвон е толкова чувствителна,че жална ми майка,ако умре рибата (което се случва често).Освен това,Ал е във фаза на проучване и не знам как точно ще ги опазя.
Куче или котка-обичам ги,но не благодаря.За сега 4-то дете не искам,пък и така се привързваш (особенно към кучето),че после... Cry
За това какъв ангажимент са,няма какво да говорим Crazy

Лу,аз имах 2 папагала като малка,но направих алергия и нашите ги махнаха.Не бяха Жако,но много си ги обичах- Чико и Чоко Grinning

Хубаво е да има животни около децата,но си е ангажимент,който на днешното натоварено време малко поемат Tired

И да се оплача:За добре дошли от морето,днес вадихме кърлеж от врата на Ивон.Малък беше,ама като го видях ми призля ooooh!И тя какъв рев му дръпна,все едно я колат-много е чувствителна,ужас направо ooooh!
Има ли други такива,как се справяте?

# 681
Ле-ле, Ади, добре че сте го открили навреме.  Shocked

# 682
ooooh!И тя какъв рев му дръпна,все едно я колат-много е чувствителна,ужас направо ooooh!
Има ли други такива,как се справяте?
За реването ли питаш? Моя като кихне и му излезе сопол от носа и изпада в дива паника  #Crazy Да не говорим за ходене на лекар- невъзможно е да му отворим устата, за да погледнат гърлото, камо ли пък нещо по-сериозно, не дай си Боже  Praynig

# 683
Здравейте момичета!

От много време не съм се включвала, доста неща ми се случват, за жалост повечето неприятни, за това и не пиша, нямаше с какво да се похваля. Но днес имам повод и не мога да не споделя с вас Simple Smile
Неди днес тръгна на истинско училище  Crazy Тук започват на навършени 4 години  Crazy Party Та ето ми го ученика  Heart Eyes

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150309777473886&set … ype=1&theater

Целувкиии!!!

# 684
Фети,дано вече му се види края на лошото при теб Hug
Не мога да го видя Неди,не е достъпно съдържанието,но пък му желая да е здрав и отличник във всичко  bouquet

# 685
Мерси Ади  Hug

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150309876263886&set … ype=1&theater тук би трябвало да се види  Crazy

# 686
Танче, прекрасен ти е ученика! С желание да ходи и много нови неща да научава!  Heart Eyes
Надявам се и при теб нещата да се оправят, каквото и да ви е дошло до главата, да си заминава и да си гледате малкия ученик на спокойствие  Hug Гуш  Heart Eyes

# 687
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здрасти народе  Grinning

Честит празник, Марти,много усмихнати дни и много здраве   bouquet И моята сестричка днес е рожденничка  Grinning

Аз вече втори ден почивам, голям е кеф. Само  си мачкам децата, особено Мила, немога да им се нарадвам. Почти не ги виждам като хората когато съм на работа.

Лулу страхотни деца, друго нямам какво да кажа.   bouquet

Танче дано скоро приключи черната серия при теб. Нас вече втора година ни държи, ама и ние не се даваме, ще види кой кого накрая  #2gunfire Неди е просто един път, наслука в училищния живот, много да се гордеете с него  Hug

Ние иначе сме добре, аз работя кът кон, мъжо гледа децата и къщата у се справя просто страхотно. Аз му казвам, че е роден за това, той не вярва  Laughing.

Йована ми надува главата за училище за балет, натова отгоре е разгласила и на цялата градина, а ниее на този етап, колкото и да искаме, излишни пари за това няма как да намериме. Но се радвам на мерака й, при първа възможност, ще я запишем.
Не ги изядоха тези боровинки от двора на градината, всеки ден си я прибираме лилава до ушите, няма измиване това чудо, но поне здраво вкарва вит. Ц  Laughing

На 15ти едва успях да й запиша час за кариеса, но само при сестра, да проверяла дали е кариес. Карах се и с тях, ух какви са малоумни в тази страна, дума нямам. Остава да немога да различа прост кариес  #2gunfire #2gunfire. Та отрано я подготвям да няма драми, че като види медицинско лице и изпада в истерия данеби да й прави боц  ooooh!. Засега е навита да ходи, ще видим като седне на стола какво ще става  Laughing

# 688
Охооо, имаме си рожденичка днес.  Heart Eyes
МАРТИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН! БЪДИ ЩАСТЛИВА, ОБИЧАНА, РАДВАЙ СЕ НА КЪСМЕТ В ЖИВОТА И СБЪДВАЙ СМЕЛО МЕЧТИТЕ СИ!

Фети, чуден е ученикът!  Hug Да го нагушкаш силно от мен.  Hug И пожелание от всички - да му върви много, ама много в учението занапред!   bouquet А на теб ти пожелавам от сърце да излезеш най-после от тази черна серия. Не се предавай, светлината в края на тунела наближава - ей, там е, точно зад ъгъла и те чака.  Hug Hug Hug
Бобче, сигурна съм, че при вас вече всичко ще бъде наред щом татито е наблизо.  Heart Eyes Страхотно нещо си е пожелала Йованка. И дано скоро успеете да намерите начин да сбъднете желанието й. Кой знае, Дядо Коледа вече чука на вратата... Heart Eyes

# 689
Марти, честит рожден ден и от мен! Здраве, късмет, усмивки, щастие и пари ти желая!   bouquet   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт