Дюкан ще помогне на всички навред как да погледнат смело напред - 253

• 40 697
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Добро утро и честит празник!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 721

Да сте живи и здрави, весели и щастливи, вие и семействата ви!
Като се замисля, толкова много именници имаме тук в нашата темичка, та за да не пропусна някой,няма да изброявам поименно и поздравявам всички.   bouquet Heart Eyes

Варненки пу-пу-пу, кви сте убавици. Много ми зарадвахте окото - засмени, лъчезарни, слънчеви... абе от снимките ви човек може да се зареди Peace
Благодаря на всички за милите думи и а дано пожеланията за задържане на постигнатото се осъществят  Praynig Моите обещани снимки довечера, че вчера едвам сколасах да ги сваля на компа и да ги кача във ФБ. За Дюканския албум не остана време Sad

Десииии, Корнииии
....къде се скатахте бе жени. Я аз да ви честитя месечинките да не ви пропусна. Здрави, слаби, здраво залостени Спаски,много усмивки, много настроение и хубави емоции   bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Вещи
Бъди жива и здрава, по малко "зла" и по-малко "вещица"!  Laughing
Благодаря ти за отделеното време, търпението, помощта и съпричастността, които даряваш на всички в темата
С пожелание за много късмет, успехи в личен и професионален план, много добри прозрения, чудеса и открития!!!

# 722
Честит имен ден  и от мен на всички именници ,начело с Вещи!

Да сте много живи и дълго здрави!Обичани,красиви и много ,много щастливи !

Срещата беше страхотна ,но  кратка .На мен поне не ми стигна нещо времето .Ама другият път предлагам да сме на кръгла маса ,че така изобщо не можахме да се видим като хората.Нищо.Да сме живи и здрави ,всичко останало е бял кахър. Hug Hug Hug
След срещата аз пак съм 62,5.Заковала съм ги от една седмица и не мърдам.

# 723
  • Лутаща се
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН и от мен на всички именници!
Вещи, днес разбрах, че се казваш Мария! Да ти е живо и здраво името! Благодаря ти, че отделяш от времето си, за можем ние да се подкрепяме взаимно!   bouquet
Честито и на всички останали, не знам кои сте, но бъдете здрави, красиви и слаби!  Hug

# 724
  • Варна
Честито на Вещи и на всички с прекрасното име Мария!!!

bouquet  bouquet  bouquet

аз нямам нищо за казване, но не мога да пропусна да честитя  Embarassed

# 725
  • Плевен
Да е честито на всички именици днес!
Ето малко свежи снимки от моя милост - http://bg.fotoalbum.eu/ArhMih/a634239
Вчера пощраках на село, поплажувахме край мръсничкия басейн преди да му сменим водата...Хубаво си е къща с двор и тооолкова цветя! Да ме пита човек защо не си ходя по-често там!
В събота имах минус 1 кг, а в неделя + 800 грама! Супер съм - голямо люшкане на този кантар, голямо чудо! Хванах морска болест вече от него! Но аз съм си спокойна! Нищо не плаши душите наши!
Хубава среща, хубави хора!!! поздрави на всички - най-вече на тумба-лумба и Крис, защото не се появяват вече...Мимс как върви околосветското пътуване? това се вика почивка!

# 726
Честит празник на всички, които носят красивото име Мария!!! Честито и на тези, които имат именички у дома. Да сте живи и здрави!

# 727
  • Лутаща се
ArhMih, СУПЕР СИ!
А къщата е прекрасна? Кое е това село? Да си дам заявката за един уикенд, а?  Rolling Eyes

# 728
Честит имен ден на всички именнички !!!

Може ли в трета фаза да ядем варена царевица ?

# 729
  • Испания
Може ли в трета фаза да ядем варена царевица ?

Може. В рамките на разрешените нишестени.

Да е честито на всички именици днес!
Ето малко свежи снимки от моя милост - http://bg.fotoalbum.eu/ArhMih/a634239
Вчера пощраках на село, поплажувахме край мръсничкия басейн преди да му сменим водата...Хубаво си е къща с двор и тооолкова цветя! Да ме пита човек защо не си ходя по-често там!
В събота имах минус 1 кг, а в неделя + 800 грама! Супер съм - голямо люшкане на този кантар, голямо чудо! Хванах морска болест вече от него! Но аз съм си спокойна! Нищо не плаши душите наши!

А, де!  newsm78 Питам те: защо не ходиш често на това прекрасно място? Приказно е там.
Ти се оплакваш от кантарЯ, а изглеждаш чудесно!  Hug

# 730
Ох , Смайлис - цена нямаш - особено като ми казваш такива хубави неща  Hug
Обаче сега ме притеснява друго - как аджеба да си изтегля 200г - да си изроня зрънцата ли   Simple Smile newsm78

# 731
  • Испания
да си изроня зрънцата ли   Simple Smile newsm78

Да. При това 200 г сварена, не 200 сурова царевица.  Naughty

Днес тук е неработен ден и се разходихме  Simple Smile

Последна редакция: пн, 15 авг 2011, 21:28 от smileys

# 732
200, не 200 гр., аз днес излапах мамула. Цяло лято свекърва ми вари царевица на децата. Днес ми се прияде и реших да го пиша ВХ ден. Ама на село де да намеря домакински кнтар. Пък от де зда знам колко грама има в едно мамулче newsm78 То и не беше голямо, та го излапах без угризения.

ПП: Смайлс, ако снимките са от  днес това е още един пример за успешна 4-та фаза. Някой беше задал въпрос колко % успяват да си задържат теглото. Ами ето една успяла четвъртофазничка. Peace Още ли се  newsm78 дали да се доверите на режима?

Последна редакция: пн, 15 авг 2011, 22:01 от veroni76

# 733
smileys Peace изглеждаш страхотно!

# 734
  • Пловдив
smileys newsm10 newsm51 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт