Дюкан ще помогне на всички навред как да погледнат смело напред - 253

• 40 828
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Аз си купувам Стевия Лукс - 1 опаковка е с 12 пакетчета от по 1,2г - в метро е най-евтино , има го и в Кауфланд малко по-скъпо , но средно една опаковка е около 1,20- 1,40 лв. Има го и в магазини Хит , които ние нямаме в Русе и не знам какви са цените ,а също така и в аптеките , но само в някои.

# 121
  • Бургас
Аз си купувам Стевия Лукс - 1 опаковка е с 12 пакетчета от по 1,2г - в метро е най-евтино , има го и в Кауфланд малко по-скъпо , но средно една опаковка е около 1,20- 1,40 лв. Има го и в магазини Хит , които ние нямаме в Русе и не знам какви са цените ,а също така и в аптеките , но само в някои.
Много благодаря  bouquet.Сега намерих в нета 250хапчета за 10лв,мисля да си поръчам!  Peace

# 122
  • София :(
              Добра ви вечер  Hug
          veroni76 , с какво те нагости свеки?
          p_i_i , едно време да ме беше видяла какви сандвичи си спрятах..., а сега и пресата за сандвичи, и фритюрника, че и тиганите даже стоят неизползваеми, но пък фурната и скарата как яко се трудят  hahaha Хубавата част е, че и половинката вече не налита на пържено, на сандвичи с боклуци, на полуфабрикати... Не че е минал на режима, но все по-често налита на режимни или приготвени по режимен начин храни, само трици не мога да го накарам да прояде, с изключение на някои сладкиши.
          Mira 1919 ,  Blush Ще чакам в събота снимки на кученце, ще приспиваш темата вместо мен  Wink Ти пък - събрали сме се тук има - няма сто жени, освен да се разсъскаме от време на време, какво друго да правим  Wink
          Ivlin-Ивелина , честито   bouquet Успешен "довършек" и... аз си знам, че няма да се изложиш, но да те предупредя - умната в трета, когато и дойде времето  Hug А на девойките не им се връзвай, от жегитите е  Wink
          marushok , добре престрашила се и дано този път си по-сериозна  Peace
          Дуданка , правилно си разбрала - след фазата на чисти протеини включваш зеленчуците, така че настройвай се за свежа салатка в събота, само не прекалявай със зеленчуците  Peace
           Only, какво се чудиш, то в тая жега само вода наливам и все не ми стига...
           skarlet71 , спокойно, бре, девойко хубава  Hug Не си ли разбрала, че нервите не водят до нищо хубаво  Peace Като каза обръч - лани по това време се опитах да демонстрирам на дечурлигата на работа това изкуство, което като дете владеех до съвършенство, и ... станах за резил  Blush ooooh! Пък после питам що талията ми е като Италия, а шкембо ходи три минути напред...
           lout , стари са на баба ти воловете   hahaha Ние може и да отлежаваме в темата, ама сме само с опит  Wink  А иначе си права, не е нужно да си създаваме сами битки, при положение че водим обща война  Hug
           rossykv , много се радвам на такива позитивни новини, успешно задържане   bouquet Hug
           isache, и да бяха ти го набивали с чук в главата, докато сам не го осъзнае човек - кел файда!
           twisted_logik , отговорили са ти момичетата и да ти кажа, щом аз я харесах, значи става  Wink Е, не е бЪш като захар, ама по-добре от изкуствените боклуци, които пък хич не са като захарта. Иначе Стевия можеш да намериш вече под път и над път - на прахчета, таблетки, сироп...
           ANNAFACE , кви са тия пуканки, в трета галите са две седмично, за препоръчване по обяд  Crossing Arms Пък режимните за втора трудно се намират  hahaha
           Хайде сега, след като се направих на шут, да си призная, че съм леко разочарована от тона в темата днес  Cry На няколко пъти ме сърбяха пръстите да напраскам няколко доста нелицеприятни ЛС, но... добре че шефка ми създаваше работа в "подходящия" момент, та имах време да изпусна парата  Blush Хайде наистина да се държим като зрели, интелигентни жени, не и аз де, и да не изпадаме в такива дребнави дрязги, особено с хора, които не познаваме лично  Hug Защото, всички знаем, че виртуалното общуване е трудно и няма нужда да се наежваме за глупости, все пак имаме еднакви цели и намерения - да се подкрепяме и да си помагаме в борбата да сме здрави и красиви, да се харесваме и да се уважаваме - сами себе си  Peace
          Много се разфилософствах, явно е време за козинките и възглавницата после...

Лека, мека, палава, розова, режимна, прохладна нощ  Hug Hug Hug

# 123
  • Лутаща се
МимсHug

Вече без лично мнение, ще говоря само колко килограма съм и какво ям  Peace ....................... споко, шегувам се  Mr. Green спермата вече ще си я събрам в тубичка  Joy ................... пак се шегувам, някой да не се обърка  Rolling Eyes hahaha

-------------------------------------------------------
Тази вечер установих, че кучето ми обожава тиквички. И то сурови. Не че не яде домати, краставици и моркови, но пък за тиквичките ме изненада  newsm78     Готвя пълнени чушки. Остана ми плънка и издълбах, и напълних една тиквичка. Вътрешността си я хапна Лора. Не че преди това не "вкара" половин огранен суджук де  Joy

PS: Търсих снимки на Лора, но при преинсталирането на компа са се затрили. Имам в службата. Ако искате мога да ви покажа моята "козинка". Порода Джак Ръсел териер, грубокосмест - "жив Дявол" с големи черни очи като на Алф.

Последна редакция: вт, 12 юли 2011, 23:51 от skarlet71

# 124
Леле,два дни ви изпуснах от поглед и гледай какви щуротии сте свршили  ooooh!
Друго се замислих обаче - миналата година,когато започнах режима за първи път,за подсладител използвах захарин и страшно се притеснявах от това,че децата ми все моите сладкиши искат и се чудех къде да ги скрия.Тогава,говорейки с приятелка,която от години е в Щатите ми спомена за Ствията.Не знаех,че има такова чудо в Бг.Виждам,че все още има хора,на които не им е известна.Та, мисълта ми беше - не е ли удачно да се спомене като натурален подсладител на първа страничка?  bouquet

# 125
Днес си поръчах силиконова форма за кекс с дупка и една правоъгълна , че нямам кога да обикалям града да търся - ще трябва да платя 7 лв куриерски , които са си още една форма , ама какво да се прави , ще ги прежаля  Sad  Обаче ги поръчах в 15,30ч , а след 14ч поръчките се обработват на следващия ден , а пък от кога съм се наточила на шоколадовия чийзкейк с нес кафе.... не се стърпях и сега изстива във формата без дупка  Simple Smile  Във фурната пък се пекат  шоколадовите кексчета с трици за утре сутринта..... пак се разготвих по нощите  Grinning 

# 126
  • Лутаща се
Днес си поръчах силиконова форма за кекс с дупка и една правоъгълна , че нямам кога да обикалям града да търся - ще трябва да платя 7 лв куриерски , които са си още една форма , ама какво да се прави , ще ги прежаля  Sad  Обаче ги поръчах в 15,30ч , а след 14ч поръчките се обработват на следващия ден , а пък от кога съм се наточила на шоколадовия чийзкейк с нес кафе.... не се стърпях и сега изстива във формата без дупка  Simple Smile  Във фурната пък се пекат  шоколадовите кексчета с трици за утре сутринта..... пак се разготвих по нощите  Grinning 
С дупка или без дупка - вкуса си е същия - за мен перфектен. Само дето аз го правя с какао, защото с нес кафе ми горчи  Simple Smile
Ако искаш като си идвам към Русе мога да ти купя като моята форма. Струва 5 лв.

# 127
Благодаря Скарлет , но моите ще дойдат в четвъртък  Simple Smile

Заканила съм се и на бриоша , ама там трябва белтъците да се разбиват на сняг , а пък аз все по това време се хващам да ги правя и ще събуда домочадието  Confused  Ще видим кога ще го спретна.... ама ще е скоро !   chef

# 128
  • Испания
Както се казва: седя и си мисля... И по едно време само седя.  newsm78 И пак не мога да си отговоря: какво точно си мерим тук? Да бяхме мъже, да си мерим ... достойнствата? А ние? newsm78

И аз много пъти се дразня и се паля от хииииииииииииииииииииляди неща /и съм "скачала" многократно/, ама... дали си струва?  Naughty

Има един прекрасен виц за "пиля си ноктите...", ако не го знаете, ще ви го "разкажа", ама друг път.  Joy

Хайде, останете си със здраве и с режима ни!  Hug

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 08:23 от smileys

# 129
Eeeeeee, бива ли така? Как ще ида на работа сега, без да съм чула вица!?! Mr. Green
А за "достойнствата", дето си ги мерим - жените сме по-зле и от мъжете! ooooh!

Иначе, аз сега моря свинското плюскане дето го дръпнах през уикенда. Blush Много месо и много зеленчук Blush. Като не видяла ooooh!. Пак нямам 4 след шестицата, ама нищо де... Аз си знаея, че тия последни грамове и килограми (дето съм си ги наумила) най-трудно ще се дадат.

Чакам с нетърпение срещата с градските в неделя! И ви пожелавам хубав, слънчев и поне малко по-хладен ден от вчера! Hug

Пък като сте заговорили за пухчета, ето го моето - http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1168266142794&set=a.1 … ype=1&theater! Направо ми се е сервирало! Mr. Green

# 130
  • София :(
               Добро утро  Hug
          Да започнем новия ден с кафе и усмивка  Simple Smile

Яснооо, силиконови форми явно ще си купувам като си дойда в Русе следващия месец, че тук са едни цени..., за 5 - 7 лева сигурно мога да си купя само дъното  hahaha
          smileysHug
               Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 131
             Добра ви вечер  Hug
          veroni76 , с какво те нагости свеки?

Добро утро момичета!
Мимс, мерси за сутрешното кафе и закуска Hug Свекърва ми беше приготвила печено пилешко и печено свинско месо. Този път на салатата нямаше олио. Беше сварила и картофи. Прати малкия за голяма кутия сладолед и аз реших, че този обяд ще ми се води гала-обяд. Предния го ядох преди седмица. Спомних си, че някое момиче беше цитирала Николекса относно количествата храна сравнени по големина с юмрукът ни. Та варените картофи ми бяха половин юмрук / половин шепа/, доматите и краставиците бяха една шепа, а пилешкото месо колкото два свити юмрука. От свинското си хапнах само едно кубче, равняващо се на две хапки. Колкото да го кусам след толкова месеци. Избрах си чисто свинско без мазнотии. После си хапнах към 100 гр. от сладоледа. Ами това беше с моята гала. Дано не предизвикам слюнкоотделяне на някоя второфазничка и да я вкарам в прегрешение. Момичета, бъдете стриктни, ще дойде време  и на вашите гала-обяди  Wink
Днес кантарев беше благосклонен към мен, въпреки гала-обядът. В последно време е като асансьор. Ама ми е ясно, че скоро няма да ме огрее за нов кантар Confused

# 132
  • Испания
ДобрЮтро!  Hug

Яснооо, силиконови форми явно ще си купувам като си дойда в Русе следващия месец, че тук са едни цени..., за 5 - 7 лева сигурно мога да си купя само дъното  hahaha

... или в Испания, че китайците ги продават евтино, нищо, че са испански.  Joy

Eeeeeee, бива ли така? Как ще ида на работа сега, без да съм чула вица!?! Mr. Green

Хубу де! Ти замина на работа, ама ето вицът:

Седи заекът в гората и си пили ноктите. Минава мечката и пита:

- Какво правиш, Зайо?
- Здрасти, бабо Мецо. Пиля си ноктите, ще ..а лъвицата!

Минал вълкът.

- Какво правиш, Зайо?
- Здрасти, Вълчо. Пиля си ноктите, ще ..а лъвицата!

Минала лисицата.

- Какво правиш, Зайо?
- Здрасти, кума Лисо. Пиля си ноктите, ще ..а лъвицата!

Минал и лъвът и попитал:

- Какво правиш, Зайо?
- Ааааааа, нищо. Пиля си ноктите и си говоря глупости.  Joy

Та така.

Усмихнат ви ден! Laughing

# 133
ДобрЮтро!  Hug
Хубу де! Ти замина на работа, ама ето вицът:

Седи заекът в гората и си пили ноктите. Минава мечката и пита:

- Какво правиш, Зайо?
- Здрасти, бабо Мецо. Пиля си ноктите, ще ..а лъвицата!

Минал вълкът.

- Какво правиш, Зайо?
- Здрасти, Вълчо. Пиля си ноктите, ще ..а лъвицата!

Минала лисицата.

- Какво правиш, Зайо?
- Здрасти, кума Лисо. Пиля си ноктите, ще ..а лъвицата!

Минал и лъвът и попитал:

- Какво правиш, Зайо?
- Ааааааа, нищо. Пиля си ноктите и си говоря глупости.  Joy

Та така.

Усмихнат ви ден! Laughing

hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

Момичета, пожелавам ви хубав, слънчев, прохладен, слабеещ ден изпълнен с приятни емоции и усмивки! Hug Hug Hug

ПП: Варненска среща на 17-ти юли, 13 ч. в Бирария Алба!

# 134
                       Премахвам целулит и други недостатъци на фигурата. Използвам Photoshop 8.0
                                            цена: 1000 000 Grinning

Общи условия

Активация на акаунт