Дюкан ще помогне на всички навред как да погледнат смело напред - 253

• 40 842
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
"Повечето задават недопустимо тъпи въпроси" - кой ли питаше дали спермата е режимна Joy
И кой след въпроса си се сдоби с нов прякор  Joy?

# 106
  • Лутаща се
Поредното доказателство, че ти ЦвеTи се включваш само с цел дразнене и заяждане.

Няма никакво значение имам или нямам прякор. Какъв е не знам, защото явно си го казвате зад гърба ми. Е как да уважавам хора, които плюят някого зад гърба му? Никак, те не са достойни за това.  Naughty

Пък и явно са тези, които не са схванали шегата и закачката във въпроса ми. Хора без чувство за хумор  hahaha

Ето копие на един от следващите ми постове  тогава:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Извинявам се, ако съм засегнала някого!    Мир.
Просто съм такава, с малко лееееекинко изместено чувство за хумор.
Та рекох малко и да се посмеем, не само да се разхождаме с "асансьора" нагоре-надолу. А случката е истинска
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Това си направих труда да го издиря и сложа тук за тези от вас, които тогава не са схванали, че се шегувам.

Последна редакция: вт, 12 юли 2011, 16:56 от skarlet71

# 107
Тук няма човек които в очите на друг да не задал тъп въпрос.
Когато правиш нещо за първи път ...примерно едни варени яйца ,нямаш представа колко време и т.н.Попиташ ли някой който го прави всеки ден ще е тъп въпрос за него нали?
Крайно време е да се разбере ,че този режим е толкова прост,че е трудно да се разбере,без да се изпита.За това има тъпи въпроси,защото няма точна схема на спазване.

# 108
  • Бургас
Абе аз не съм чела книгата,признавам го не за 1път,я ме светнете дали някъде пише,че заяждането за дребни и глупави неща,води до отслабване.
melindas,браво на теб,да се махат и последните килца и да се наслаждаваш на 3та Peace
rossykv ,браво за успешната трета,а прекрасното настроение да е винаги с теб!
lout,честито и на теб отслабване,скорошно постигане на желаното тегло!

# 109
Mira 1919 резултата по Дюкан не е далеч,но май няма да са ми желаните мерки.На мен целта не са ми определени кг,а да имам талия,защото и 71 кг реално на височината не са ми чак толкова зле.Талията ми е проблем 83 см към днешна дата ,а започнах от 101.Иначе имам слаби крака и ръце,но шкембето след 2 бременности и 2 пъти секцио е гадна гледка.Така че ще продължа до талия 70 см,а и коремни преси съм започнала че има за стягане желе от шкембе.

# 110
  • Лутаща се
Талията ми е проблем ...
Опитай да въртиш обръч. Ефикасно е, поне при мен дава резултати. Но трябва да е тежък обръч, сега наскоро купих един нов, но е много лек. Така че го подарих на едно дете, а аз си използвам стария, той е с дърво вътре.

# 111
Само да вметна нещо и да сложим край на спора за това диета ли е , режим ли е , какво е....

Ако преди две години някой ми беше натяквал , че това не е просто поредната диета , с която със сигурност ще отслабна /както и се случи/ , а е ДОЖИВОТЕН РЕЖИМ НА ХРАНЕНЕ , сега нямаше да съм на поправка ! Аз мисля , че всички , които повтаряме постоянно , че това не е диета , а режим , го правим именно заради това - за да не решат новите момичета , че като отслабнат през втора фаза , няма смисъл да се тормозят повече в трета и четвърта. Така че хайде стига сме се хващали за гушите , а да се хващаме за тенджерите и силиконовите форми  Grinning  и да майсторим вкусотии    chef

# 112
"Повечето задават недопустимо тъпи въпроси" - кой ли питаше дали спермата е режимна Joy
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 113
Искам да попитам нещо не толкова свързано с режима, а по-скоро с един продукт от него. Понеже не съм наясно дали цикламатът е задължителен в състава на подсладителите ми е интересно дали някоя от вас има подсладител без цикламат? Аз търсих, но не намерих, а ми се искаше, понеже използвам не малко, а както може би знаете, цикламатът е причинител на сериозни заболявания, като например рак. Не казвам, че от употребата му известно време може да се разболее човек, но то се натрупва - от него малко, от друго малко и ми се искаше ако мога да го заменя с нещо малко по-полезно.  Embarassed

# 114
Веднага ти отговарям - почти четири месеца не си приготвях нищо сладко точно заради изкуствените подсладители - докато не открих перфектния - СТЕВИЯ !!!  Абсолютно безвреден , дори е полезен !!! Можеш да пуснеш търсачката и да прочетеш. Само дето излиза малко скъпичко, но по-важното е да сме здрави !!!

# 115
Варненска среща 17-ти юли, 13 ч. в Бирария Алба!

Заповядайте да поклюкарстваме, да споделим повече или по малко опит, да обменим опит в дюканските ястия и десерти. Вземете си доброто настроение, усмивките и желанието за прекарването на един хубав, приятен юлски ден!

# 116
isache , благодаря за бързия отговор. Потърсих и май ще го поръчам. Вярно, не е евтино, но когато здравето е малко не е добре.

Не знам дали съм ви казвала, но от известно време и мъжът ми яде каквото режимно приготвя. И тъй като той се занимава сериозно със спорт, предимно със силови упражнение, от тези протеини резултатите при него са много добри, е, разбира се откъм мускулна маса. И това, което казвам сега се отнася предимно за lout Та реших и аз да мина само на  силови упражнения и съм много доволна. Може да не съм кой знае колко слаба, но всичко е доста стегнато. За теб, може би, ще е подходящ вариантът от малко кардио + силови. Така хем се топят и допълнително мазнини, хем човек се стяга.

Последна редакция: вт, 12 юли 2011, 19:09 от twisted_logik

# 117
"Потърсих и май ще го поръчам" - не знам дали имаш предвид да поръчаш от вън, но Стевия се продава по нашите аптеки и в  някой вериги магазини - 200 таблетки около 12 лв. или 50 мг. за 2.30лв. и т.н.

# 118
 Popcorn Popcorn Popcorn

И да знаете, че в момента доказвам сама на себе си колко и какъв ми  е прага на търпението  и за това не се включвам  Mr. Green  Twisted Evil Whistling Whistling

Mira 1919 Peace   Shocked  браво женооо...евала Peace

# 119
  • Бургас
Благодаря и на ANNAFACE
Явно ти е по висок,вече ме убеди! Peace
Я ми кажете от къде купувате Стевията и под каква форма.Аз ползвам само в кексчето сутрин,но ако мога да махна и там,ще е добре,най вече защото децата умират да ядат, точно моя кекс!

Общи условия

Активация на акаунт