Дюкан ще помогне на всички навред как да погледнат смело напред - 253

• 40 774
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Здравей те момичета.
Как сте днес?
Аз да споделя днес кантара ме изненада с целите -500 гр. newsm44 newsm44 newsm44 newsm44.

# 91
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Привет и от мен!
Аз мисля да се отчета в събота сутринта, когато приключа с първите 5 дена ударен режим.
Имам въпрос към вас. Веднага от събота ли трябва да включа зеленчуците? Като четох книгата така го разбрах. В смисъл постоянно от началото трябва да се придържам към този режим 5/5 (аз този съм си избрала) или пък от събота още 5 дена П и после започва редуването?
Така го обясних, че не знам дали някой ще разбере какво съм искала да попитам.  newsm78

# 92
  • Пловдив
Дуданка,отговорът е да,още от събота включваш зеленчуците,но гледаш да не прекаляваш. Peace

Момичета аз немога да се позная,от жегата ли от какво ли ,но продължавам да нямам никакъв апетити вече съм твърдо80 кг. Peace Пия много вода и продължавам !

Целувки от мен Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 93
Здравейте дюканки! Simple Smile
От вече месец съм на диетата и съм свалила 7 кг. За сега съм на 2 режим до постигане на желаното тегло. Диетата е страхотна. Успех на всички  Hug

# 94
  • Лутаща се
До всички нови

Моля ви, не можете да си представите колко дразни!

Ние не сме на диета. Ние спазваме доживотен РЕЖИМ на хранене.

Извинявам се за грешката - допуснала съм я ядосана и от недоглеждане.

Последна редакция: вт, 12 юли 2011, 15:22 от skarlet71

# 95
До всички нови

Ние не сме на диета. Не спазваме доживотен РЕЖИМ на хранене.

Права си - така е !!!  Само да те коригирам , че не е "НЕ СПАЗВАМЕ" ,а "НИЕ СПАЗВАМЕ"  -  Hug  , че току виж някой го възприел дословно без да се усети , че е печатна грешка !  smile3534

# 96
До всички нови

Ние не сме на диета. Не спазваме доживотен РЕЖИМ на хранене.
Нито е диета, нито е режим, какво ли е тогава?  Whistling ooooh!
Хора, оставете новите момичета да си наричат както искат и каквото си искат! Намирам за нормално в началото всеки да го приема като диета, защото се започва като такава. В последствие с времето става режим!

Така, че малко по-спокойно! И който пък се дразни толкова много -да не чете!

# 97
  • Лутаща се
Така, че малко по-спокойно! И който пък се дразни толкова много -да не чете!

Честно казано слава Богу, че и ти, и аз пишем рядко.
Теб не те чета! Сега отговарям, за да те успокоя  Whistling

# 98
Диетата е хранителен режим, при който се спазва определен тип хранене с цел да се коригира теглото на човека или да се подобри здравословното му състояние.
ДО ВСИЧКИ СТАРИ ДЮКАНКИ нямате представа колко дразни да се хващате за всяка точка и запетая.Който го приема като някаква си диетка ще се върне пак.Не е ли пак начин на живот?
Всеки има право да си живее както поиска и да се изказва както си желае.
И поправете преводача на книгата защото само на първите 10 стр. е преведено диета над 1000 пъти.
"Протал не е просто най-сигурната и най-резултатната диета за отслабване......"
Така че всичко е въпрос на гледна точка.

Добре дошли на новите  bouquet
Самата аз си мълча вече цял месец,защото трудно се приемат нови.Но пък я как хубаво си слабея и без да пиша. Peace

# 99
  • Лутаща се
ДО ВСИЧКИ СТАРИ ДЮКАНКИ нямате представа колко дразни да се хващате за всяка точка и запетая.Който го приема като някаква си диетка ще се върне пак.Не е ли пак начин на живот?
Всеки има право да си живее както поиска и да се изказва както си желае.

Първо нека те коригирам - нито съм стара, нито нова! На режима съм едва от 5 месеца. И вече не слабея, защото отслабнах достатъчно. Сега успешно задържам постигнатият резултат.

Твоят пост автоматично означава, че и аз мога да пиша каквото и както си поискам!
Наистина ме дразнят изказвания като "диетка". Нека някой го приеме за заяждане. Но по лични наблюдения, от както съм тук - която говори за режима по този начин не изкарва дълго. Повечето задават недопустимо тъпи въпроси, не си правят труда да попрочетат, искат информацията сдъфкана и наготово.
И после пак се връщат..........да, това е начин на живот  ooooh!

# 100
  • София
Записвам се и се връщам назад, да ви "мина" диагонал. Напоследък много бач и времето за нищо не стига. Иначе съм ОК, карам си трета, поуспокоих се май. Килограмите варират с 1,5-2 + и съответно минус след Протеините. Събота и неделя разпускам (не съм толкова вманиачена и внимателна), през седмицата затягам коланите. Ям си от всичко позволено в трета. Чувствам се прекрасно!!!

# 101
  • Пловдив
Момичета,успокойте се  bouquet  bouquet  bouquet

# 102
Мили момичета!Напълно разбираемо, хората сме различни и имаме различни гледни точки - в това няма нищо лошо! Важно е, обаче, в такива моменти, когато имаме различия, да общуваме с много такт и внимание, и да се опитваме да проявим разбиране към гледната точка на другия, без да се нараняваме!Това е нашият любим ФОРУМ!Така е, всеки е прав за себе си и всеки има своята истина!Остава ни единствено да се научим да обичаме и да изучим това безценно Изкуство - умението да общуваме! Мисля, че ще ни донесе много радост и усмивки, и ще ни спести много болка и разочарование!Дано да овладеем това умение и да се научим не да приемаме, а да се опитваме да разбираме гледната точка на човека до себе си!От това ще произлезе само добро за всички нас!Между другото какво е ДИЕТА/от Уикипедия, свободната енциклопедия/
-Диетата е хранителен режим,при който се спазва определен тип хранене с цел да се коригира теглото на човека или да се подобри здравословното му състояние.Спазване на диета не означава лишаване от храна, а правилната ѝ консумация. В нея е важно количеството, качеството и съотношението на приеманите храни.Моето пожелание е-нека в нашия форум властва разбирателство и уважението!С най-  добри чувства към всички! Hug

# 103
"Повечето задават недопустимо тъпи въпроси" - кой ли питаше дали спермата е режимна Joy

# 104
  • Лутаща се
"Повечето задават недопустимо тъпи въпроси" - кой ли питаше дали спермата е режимна Joy

Това беше майтап bigbaba3, и съм убедена че всички го разбраха и възприеха като такъв.
Честно казано се надявам сега да се шегуваш  Peace

послесловие: Явно греша и не се шегуваш...........жалко. Точно от теб очаквах да "хванеш" хумора. Не съм и предполагала, че мислиш че задавам този въпрос сериозно....
Наистина жалко...

Последна редакция: вт, 12 юли 2011, 22:12 от skarlet71

Общи условия

Активация на акаунт