Дюкан ще помогне на всички навред как да погледнат смело напред - 253

• 40 736
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
mimensita - Успях да я кърмя само 3 месеца и започнах режима щом ми спря кърмата. Просто искам съвет за добри витамини.

# 76
Здравейте, мили!
Аз си карам третата нормално..........май  Sunglasses   Килограмите са в норма. Макаронени още не съм яла. Хляб не ям, защото дюканския ми е по вкусен. Току що си направих принцеса с белтък, извара, обезмаслен кашкавал /подарък от Италия/ и накълцано телешко. Това ще ми е закуската утре.
Направих си и сладко от сливи. Приятелка ми даде цяла торба. Ядох, ядох, но останаха. Снощи ги нацепих и им сложих подсладител. "Отлежаваха" нощес в хладилника и сега ги сварих. Излязоха две бурканчета от бебешко пюре леко кисело сладко. Превъзходно!   Mr. Green

Я ми кажете....човека ми вече месец стои на едни килограми. Мотае се още във втора. "Закова" на 115кг. и не мръдва. Вярно че свали 15, но има нужда от още. Кара схема 5/5. Какво да направим, че да започне пак да сваля?  newsm78  Имаше един момент, остана без работа и не можеше да се храни както трябва. За това застопори. Организмът му цеди всяка калория, явно влезе в икономичен режим. Как да обърнем процеса?
Нека мине на схема 1/1.Така ще раздвиже метаболизма.Това го прочетох тук в темата и го изпробвах-действа.

# 77
  • София
Здравейте момичета!

При мен третата нещо "куцо върви", в смисъл П и ПЗ дните си ги правя без проблем, нишестените също добре, но като дойде гала - то стене не гала вечеря, а гала полуден - ужас, няма удържане, няма дисциплина  Embarassed Embarassed Ще има да се превъзпитавам още дълго май, а толкова се старая иначе, но  Sick

Mira 1919, невероятно добре се справяш, просто ти се възхищавам   bouquet

skarlet71, защо не почне по-интензивни разходки твойта половинка, например около час бързо ходене за няколко дена. Ако не му се иска, тогава сменете схемата с 3/3 или нещо друго или пък да намали малко млечните. При мен се отразява добре като няколко дни мина само на рибка или рибка със зеленчуци - почва да мърда кантара.  Hug

mims, хайде бе душо, само се каниш. Вземи една отпуска малка, рейсчето и хайде на морето за ден - два  Joy

veroni76,  Hug Hug

siska_s, аз пия "от А до Я" на Doppelherz, доволна съм.

Дълго стана, хайде лека и отслабваща нощ! smile3524

ЕДИТ: ilkmon , май сме писали заедно  Wink

# 78
Добър вечер на всички. Два дена направо се скапах  ooooh! , но кантара ми се отблагодари - тази сутрин показа 60,7 кг   newsm44  Сега е момента да ви се похваля , че си спечелихме обзавеждане за детска стая от един конкурс във Фейсбук - Готови за лека нощ - и вчера довършвах почистването преди слагането на мебелите - чистих прозорците - направо кошмар - всичко ме боли днес. Тази вечер пък чистих мебелите и подреждах дрехите на баткото - имаше едни движения нагоре-надолу , нагоре-надолу.... а дано утре кантарев пак да ме зарадва  Praynig  Лека и прохладна нощ на всички   love001

# 79
  • Испания
euphoria_84, благодаря ти. Много си мила.  Hug

Исаче, много се радвам за придобивката ти и за показанията кантареви, разбира се. Със здраве да си ползват дечицата детското обзавеждане и ти отслабващото тЕло!  Wink Hug

# 80
Благодаря за пожеланията , а аз ти благодаря за труда , който полагаш , за да се храним вкусно и режимно   chef  bouquet

Аз пак се разготвих по нощите - току що сложих във фурната пилешкото суфле от страница 6  Heart Eyes
Ще докладвам как е станало - още веднъж ти благодаря    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

А между другото си мислех за онези шоколадови бисквити , че е по-редно да се казват шоколадови кексчета, защото стават меки и пухкави точно като кексчета. Утре ще си изям и третата порция фалшиво мляко с ориз и вечерта пак ще си спретна кексчета - засега мисля известно време да закусвам с тях   Grinning Hug

# 81
  • София :(
              Добро утро  Hug
           Едва вторник... Хайде на кафето  Grinning

skarlet71, виждам че вечи са ти дали съвети, аз само ще стискам палци да не се демотивира и да се откаже  Peace
             siska_s , добре, така съм съгласна. И поздравления за чудесния резултат   bouquet
           MariDi , уф...
           isache , със здраве да си ползват дечица придобивката, а Кантарев да те слуша много.
                Хайде - усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 82
Добро утро момичета!
Мимс, мерси за кафето Hug
isache, честито ви придобивка! Да са ти живи и здрави дечицата и да я ползват докато станат големи и отлетят от домашното гнездо Grinning Преди 3 години като обзаведохме детската стая заявих на синчето, да си пази мебелите, че с тях ще го женя. Други няма да му купувам Laughing

При мен третата нещо "куцо върви", в смисъл П и ПЗ дните си ги правя без проблем, нишестените също добре, но като дойде гала - то стене не гала вечеря, а гала полуден - ужас, няма удържане, няма дисциплина  Embarassed Embarassed Ще има да се превъзпитавам още дълго май, а толкова се старая иначе, но  Sick

При мен гали-те пък хич не вървят... Два пъти имах киселини от тях. Дори и не ми липсват нережимните храни. Днес ще ходим на гости на свекървата. Ще видя какво е наготвила. Може и гала-ден да направя, ако ми хареса яденето й. Но така съм я инструктирала за повече от 5 месеца, че винаги ми приготвя месо със зеленчуци Mr. Green ГолЕма е...
Лакомията ми е в повече. Леко взех да покачвам. Кантара ми е като асансьор. 62 и нещо, 63 и нещо. Наложи се да пия Прогестерон. Дано не ми влияе зле Thinking Още 2 месеца трябва да го вземам. После пък минавам на Естроген. Sick Изпадам в ужас от тези хормони как ще ми повлияят на новопридобитата и още не излязла от трета фаза фигура. Но си карам по схемата...

# 83
Привет на всички:)))Уникални снимки отново и перфектна нова тема:)))))Честито на всички празнуващи,отслабнали и леко бременеене на бъдещата мама:)))
Хубав ден от мен:)))

# 84
Добро утро и от мен,Mira 1919браво за резултата,пожелавам ти много мотивация и постоянство което определено показа newsm51,аз не пиша много,но всеки ден ви чета и се мотивирам повече и повече,скоро правя 2 месеца от Дюкан и аз ще се похваля с добри резултати,но още имам доста до 3-та фаза.И аз да си призная 2 дни имах мааалки прегрешения,със свинско месце много малко,кашкавал колкото кибритена кутийка и малко плод, и 2сока от 2 лимона,искам да си призная и се засрамвам от себе си и тръгвам с нови сили пак към целта Grinningи от двата дни  прегрешения насам съм само на чисти протеинчета и повече няма да правя прегрешения.Но искам да ви споделя нещо,Дюкан наистина за 2 месеца ме превъзпита,преди с другите диети като прегрешавах веднага се нахвърлях към пици,дюнери,сандвичи с един пръст маргарин и много кашкавал и много салами,толкова,че не мога да си затворя пресата за сандвичи Embarassed,но това беше преди,сега наистина се научих да се замислям и да избирам какво да слагам в устата си,вярно и сега сгафих,но пък със месо-протеин,повече зеленчук,все полезни неща и дори и през ум не мие минавало да ям тестени неща(а преди това и ден не можех без хляб и тестени закуски)е да не казвам голяма дума,че да не разваля магията която Дюкан направи с мен,но ето вече 2 месеца не ми се яде сладко и тестено и нямам и намерения да посягам  Mr. GreenИскам да ви попитам,видях,че дюкан дава сока от един лимон да се изстисква върху месото,аз имам 5 лимона дали е проблем всеки ден да ям по един лимон без захар или трябва само сока newsm78Приемам всякакво мъмрене и   #Sniper  341uu  ruporuu за гафа си  bouquet  bouquet  bouquetстана малко дългичко Laughing

# 85
  • гр.София
p_i_i  много се смях със теб  Joy Joy Joy  Hug

# 86
  • Бургас
Добро утро,красавици!
Благодаря на всички за поздравленията!Колко е хубаво да отслабваш и да има с кой да споделиш!
Пии,да приемем,че свинското е било нетлъсто и печено,не е много страшно,но го спри!
Кашкавала и плода са за трета фаза,може да задършиш известно време,ама се сърди на себе се!Ако случайно няма подследствия,най вероятно ще посегнеш пак,а това е началото на края,вярвай на думите ми!
Колкото до хапването преди,ами явно си има причина да сме тук,то от зеленчуци и плодове,нямаше да трупаме,ама станалото,станало,да си го оставим в миналото!
isache,честито ти сваляне и нова детска стая.Дайда насам някой конкурс,цяла къща имам да обзавеждам,боли ме главата като си помисля Laughing
mimensita,разкошна както винаги,видя ли ти поста сутрин и бягам да си направя закуската.А заради козинките всяка вечер,се навих да си взема куче,то пристига в събота,даже имаме име вече!
MariDi ,дръж се не се давай на галите!Няма да те изненадам,ако напиша,че това не го чета за първи път,нооо всичко трябва да се контролира,няма начин!

# 87
Здравейте, милички!  Hug
Да ви се оплача - сега като имам позволена още една порция плодове и на порцийка по половин пъпеш изяждам. Просто не мога да се спра, НО не мога да се спра и вода да пия. Пия промишлени количества и като привърша и с пъпешчето се чувствам като малко, подуто топче..ама пък е вкусно  Laughing

# 88
Здравейте мили момичета! Hug HugПърво да се похваля!Ура-а-а-а-а-а-а-а- видях 6-цата на Кантарев.Тази сутрин съм 68 кг-от хи-и--и-и-и-и-и-ляди години не съм виждала цифрата 6.Чувството е неописуемо ,удовлетворението-огромно!А сега с поздравленията:Mira 1919 поздравления за чудесните резултати,isache,честито за придобивката,със здраве да ги ползват рожбите ти,поздравления за добрите килца,Мимсблагодаря за кафето,p_i_i  пожелавам ти по-малко прегрешения,twisted_logik спокойно вече храниш твоята рожба,veroni76  Hug Hug,smileys ,желая ти чудесен ден, и на всички останали желая усмивки и спокойствие!!!!!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: вт, 12 юли 2011, 10:47 от Ivlin-Ивелина

# 89
Здравейте и от мен. Отдавна ви чета,но не се престрашавах да пиша.Та да се представя. На 30год. сам,от 14юни сам на режима за втори път,но може да се брои и като първи защото тогава беше много несериозна работа и за кратко.Иначе цял живот се боря с кг. и от както се помня съм все дебела-кога повече,кога по-малко...Та сега се надявам да се отърва от излишните кг.Успех на всички!!!

Общи условия

Активация на акаунт