Дюкан ще помогне на всички навред как да погледнат смело напред - 253

• 40 719
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте  момичета .
Леле от тия жеги нищо не ми се яде ,насила се храня.А така ми се хапва сочна студена диня.

# 61
siska_s много си закъсняла с приема! Витамини и минерали се започват още при ударния! Моя съвет е да се консултираш с медицинско лице, 30 килограма са сериозна загуба на телесна маса и е задължително да пуснеш едни изследвания. Мога да ти кажа аз какво пиех и миналия път, и сега (ако искаш на лични, за да не стане реклама), но въпреки всичко горещо ти препоръчвам лекарска консултация!

# 62
  • Испания
Добър ви ден!   Nature Sunny

Aludra, благодаря!  Hug Сутринта се смях на глас, като те четях, та се замислих  newsm78 : на кучо ли дадохте първо да опита, за да видите дали ще му стане нещо, или вие опитахте малко и останалото изяде кучо?  Wink Joy

Mira 1919,  smile3501 Честито за страхотния резултат! Като си стриктна, мотивирана и информирана, всичко се получава.  Hug

Only, благодаря! Така е, невинаги всичко се получава, затова и човек опитва. Превеждам всичко дословно и понякога забелязам, че има някой продукт, който после липсва в описанието на рецептата, та може в някоя рецепта и да са пропуснали някоя тънкост испанките, като са публикували. А на сполучливите нямаш ли  smile3509? Ако имаш, пиши ми ЛС.

siska_s, браво за резултата ти. Но не мислиш ли, че не е тук мястото за въпроса ти?

Обръщам се към всички момичета с някакъв здравословен проблем. И преди бях писала по този въпрос многократно: момичета, има лекари за тази цел. Не питайте в темата, идете на лекар и се отнасяйте отговорно към здравето си. С най-добри чувства ви го пиша.

# 63
smileys  Joy Ами то идеята беше да направя нещо като торта за кучо, че имаше месечинка...а след като му надупчи главата едно лошо куче си заслужаваше успокоение. Та и за него имаше, ама без какао. Сложих малко риба тон вместо какао и подсладител и станаха страхотни хорско-кучовски бисквити! С овесени трици... Така че вече имаме и куче-дюканче  Mr. Green

# 64
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Привет момичета!  Hug
От днес съм във вашите редици. Дано приемате нови попълнения. На 33 години съм с една бременост. Преди тежах 60 кг. а сега съм 88 кг. При ръст 165 см. представяте си какво съм меченце. При мен излишните килограми ми се трупат в областта на корема, бюста и ръцете.
Като гледам вашите резултати и се амбицирам да изкарам този режим пък дано да отслабна. Ришила съм да стана 73-75 кг. Стискайте ми палци.
Поздравявам всички ви с търпението и упоритостта.
  bouquet

# 65
  • гр.София
Здравейте милички  Hug
няколко дена ме нямаше и нова теме вече има  Grinning
Вещи благодаря   bouquet  bouquet  bouquet
Аз свалям бавно но славно за 40 дни 6кг. вече съм на кг. на който забременях , но бях понапълняла та продължавам напред  Peace
Страхотни рецепти принтирах си няколко и довечера ще запретвам ръкави   chef
Чао за сега от мен  Hug

# 66
Здравейте Дюканки-сладюранки!

Добре дошли на новите ммомичета! Прочетете първа страница, ако имате желание изтеглете си и книгата от там. Бъдете стриктни и ще успеете.
MariDi, ами че накъде среща без теб бе момиче Hug Хайде, чакаме те.

Варненска среща на 17-ти юли от 13 часа в Бирария Алба /срещу сградата на Община Варна/

# 67
  • Плевен
Привет и от мен! Аз съм си с обичайните заподозрени - минуси и плюсове - но не мога още да падна под 82,1! Нещо предозирах зеленчуците и тези дни уж да почна чист протеинов, накрая става ПЗ! Едни хубави домашни градински вкусни домати са ми паднали сега от родителите...направо ме хвърлят в грях всеки път и то вечер като седнем със сина ...и аз уж само едно парченце, хайде още едно с мръвките и така!  Embarassed Нека се червя сега като домат! Но като знам колко витамини носи...нека пък това да ми е прегрешението!
Добре дошли на Дуданка и Люксен (тя още проучва режима!)
Хайде - слабееща и гореща седмица, морна или морска, но усмихната за всички!

# 68
 Здравейте, прекрасни!
 Вчера писах ли писах и накрая не знам какво стана - изтри ми се всичко! Мале, полудях ooooh!. Днес пак ще пробвам, пък дано не замине всичко...
 Отбих вече беба. От няколко дена не суче. Къпем се в басейна на терасата, разходки и така...
 Няма много за споделяне при мен. Напоследък дооооста бавно вървят нещата  Crossing Arms. Ма пък сега съм с МЦ, та да видим...
 Мойто съкровище се кани да се присъедини към мен, да станем екип „Дюкан - no more дебелан”, ма нещо все за утре го оставя newsm78, пък всичко му  е маааалко малко. И аз да питам, че не си спомням добре, ама след като има камъни в жлъчката, режима би трябвало да му се отрази добре, нали?
 И със закъснение да поздравя всички рожденнички, които празнуваха наскоро. Да са живи,  здрави и много щастливи! И да честитя на twisted_logik! Страхотна новина! Бебе дюканче! Леко бременеене и още по-леко раждане  Heart Eyes! И не прави само като мен - да ядеш по 5 киткат-а, щото видиш ли бебчо иска  Blush
 На Смайлсчето да благодаря за труда и за винаги изчерпателните отговори, придружени от интересни цитати  bouquet!
 И друго имаше  Rolling Eyes, ама като се сетя!
 Хубав ден от мен!!!

# 69
  • Варна
Да се запиша все пак в темата, нищо, че е на 5-та стр.

Мира1919 - браво, момиче! Ти си наша гордост!!!

Здравей, Дуданка,
пробва ли с калкулатора на Дюкан? между 60 и 73 кг има доста разлика и ми се струва, че ако дълго време си била 60 кг е възможно да си поставиш по-амбициозна цел  Hug
Добре дошла в отбора.

# 70
Dorchester ще се радвам и на 73 кг. Всичко е в това как ще изглеждам на тези кг. Ако успея да се побера в някои по-стари дрешки ще съм много щастлива. От 10 месеца съм отказала и цигарите та качих 9-10 кг.
Но все пак днес ми е първия ден. Дано успея и да удържа фронта без плодове. Сега е сезона на дините и пъпешите на които аз едвам устоявам.

# 71
  • Варна
Дуданка, Поздравления за отказването на цигарите  Peace Peace Peace

сега бих искала да ти направя забележка за изречението
"... да изкарам този режим пък дано да отслабна"

Ако правилно си запозната с режима, значи знаеш, че той няма "изкарване"  Wink защото е доживот - започни с тази нагласа!
А пък ако спазваш всичко, което е написано в началото на темата, отслабването е неизбежно, уверявам те - и успех!

# 72
  • София :(
              Добра ви вечер  Hug
          Mira 1919 , честита месечинка   bouquet
          siska_s , я кажи ти като си от 8 месеца на режима, тази красавица на 11 месеца кърмиш ли я?
          Aludra , с риба тон и аз сигурно ще ги харесам   Thinking Не зная защо, но триците ги предпочитам солени. Не че и сладки не си ги хапвам, но доста по-рядко, най ми харесват на някакво хлебче - да си направя сандвич за закуска. В последното има говеждо в собствен сос; апропо - в Била добарах някакво на прИмоция - 400 гр за 2.49, ако не е минала, утре ще си взема още 2 -3; и мариновани яйца, освен традиционните извара, яйца, мляко... и трици де  hahaha
           Дуданка, добре дошла, но... с тази пораженческа нагласа... Освен с режима, се отслабва с добро настроение и усмивка  Peace А, и да знаеш - режима "изкарване" няма - докато не го превърнеш в начин на хранене, на мислене, на отношение към себе си, към храната, все ще си гладна и дебела, повярвай ми  Wink Пък то... пъпеши и дини, пък и всякакви други благини, винаги ще има  Peace
          veroni76 , как ми се иска да се телепортирам за два - три часа на среща по морето...  Cry
          ArhMih , като те слушам... и все едно виждам мене си - цял ден мога да изкарам на домати  Blush
         euphoria_84 , казват, че нямало проблем, ама... по-добре да се консултира мъжО с доки, да няма после Дюкан виновен  Naughty
          Dorchester ,  Hug
          Докато се нашаря и изпиша то станало време да раздавам козинките, че днес голямо търчане търчах, все по жегите, ама народа чака аванс, ако може от днес за вчера и нали си ги обичам... - юрнах се в 14 часа към банката, ама поне се разходих. Хайде сега и кожухчетата да наредя  Grinning

Лека, мека, палава, розова и прохладна режимна нощ  Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 11 юли 2011, 21:37 от mimensita

# 73
Благодаря ви момичета за топлото посрещане.  Hug
Определено ще си взема поука от вашите съвети.   bouquet

# 74
  • Лутаща се
Здравейте, мили!
Аз си карам третата нормално..........май  Sunglasses   Килограмите са в норма. Макаронени още не съм яла. Хляб не ям, защото дюканския ми е по вкусен. Току що си направих принцеса с белтък, извара, обезмаслен кашкавал /подарък от Италия/ и накълцано телешко. Това ще ми е закуската утре.
Направих си и сладко от сливи. Приятелка ми даде цяла торба. Ядох, ядох, но останаха. Снощи ги нацепих и им сложих подсладител. "Отлежаваха" нощес в хладилника и сега ги сварих. Излязоха две бурканчета от бебешко пюре леко кисело сладко. Превъзходно!   Mr. Green

Я ми кажете....човека ми вече месец стои на едни килограми. Мотае се още във втора. "Закова" на 115кг. и не мръдва. Вярно че свали 15, но има нужда от още. Кара схема 5/5. Какво да направим, че да започне пак да сваля?  newsm78  Имаше един момент, остана без работа и не можеше да се храни както трябва. За това застопори. Организмът му цеди всяка калория, явно влезе в икономичен режим. Как да обърнем процеса?

Общи условия

Активация на акаунт