Дюкан ще помогне на всички навред как да погледнат смело напред - 253

• 40 716
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Nimowe   tatiankaчестит рожден ден,пожелавам ви радост,мир и много усмивки

# 46
Nimowe ЧРД миличка   bouquet  Heart Eyes

tatianka ЧРД!   bouquet

# 47
  • София :(
               Добра ви вечер  Hug
          Тази вечер май само ще раздавам козинките, че и без друго стана никое време...

Лека, мека, палава, розова, режимна и, дай Боже, прохладна нощ  Hug Hug Hug

# 48
  • София
Момичета, аз съм тъпа!  Laughing Чета от 10 минути къде ли не как се прави тази диета и не успях да разбера за периодите, как се правят, кога се спират, кое с кое се съчетава...и се опасявам, че няма да разбера нищо, а така няма да я почна, ако не съм сигурна какво мога да съчетавам, кога да спирам и почвам периоди, защото няма смисъл.
Сигурно имате често такива момичета, но ще ви помоля за малко помощ, да ми обясните някак си кое колко време продължава, кое с кое се съчетава..., за да не объркам нещо. След това обещавам да стана редовна, да пиша резултати иии да се забавлявам с вас. Просто имам нужда от малко разяснение и ако вие не ми го дадете...скоро няма да я започна. Просто ми е сухо написано така и не успявам да се ориентирам. Sad

# 49
  • Бургас
Люксен-1фаза-чисти протеини-период на продължителност м/у 5-7дена,за предпочитане 5д
Втора фаза е до постигане на желаното тегло,като редуваш 5 дена протеини-5 дена протеини със зеленчуци.Значи веднага след 1 фаза,включваш зеленчуците,като избираш схема,може да е както казах 5п/5пз или 3/3,1/1.зависи колко дена на чисти протеини са ти добре.
Трета фаза е след като постигнеш желания резултат,за всеки свален килограм,трябва да добавиш 10 дена,ако си свалила 20кг= 200дена в трета фаза!Тази фаза е много важна,не е подценявай,че всичко ще замине.
Четвърта си е  до края на живота,винаги се спазват някои правила!
Прочети цялата първа страница,ще ти стане ясно.

tatianka,Nimowe,бъдете,здрави,красиви и много обичани,жени!  bouquet  bouquet  bouquet
twisted_logik,честита ти прекрасна новина,много спокойна и лека бременност ти желая,след 8-9месеца,чакаме снимки на новото, разкошно ,Дюканско бебе!

# 50
  • София
Мира, ето това е обяснение!   bouquet Много ти благодаря, направо ми изясни цялата ситуация. Simple Smile

# 51
  • София
Nimowe,   tatianka, Честит Роджен Ден!!!

Да сте живи и здрави и всичко, което днес сте си пожелали - да ви се сбъдва!!!

twisted_logik, честито! pregnant
Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам! Времето лети в такъв момент и скоро ще гушкаш едно хубаво и здраво бебче!   bouquet    bouquet

ЕДИТ: Виждам варненки на балкона. Момичета, пристигам във Варна на 15-ти сутринта, дръжте се, че къде варненска среща без мен  Joy Joy

Последна редакция: пн, 11 юли 2011, 00:07 от MariDi

# 52
  • София :(
               Добро утро  Hug
          И отново е понеделник, нооо... за известно време ще се радвам много на всеки понеделник пък  smile3534 Хайде да пием и кафе  Grinning

Люксен, там ти е грешката, че четеш къде ли не - четеш първия пост на темата, в който Вещи е синтезирала всичко ясно и простичко и ти се изяснява.  Виждам че Mira 1919 ти е обяснила, така че няма да повтарям, но... дай повечко инфо за теб ако искаш да те приемем сериозно - възраст, ръст, сегашно тегло, цел - такива неща...
               Усмихнат, слънчев и режимен ден от мен  Hug Hug Hug

# 53
Добро утро и от мен! След горещия уикенд и спешни посещения при ветеринарите, аз съм с 2 килца надолу, въпреки ПЗ  Crazy. Не знам дали е от нерви или от жега, но съм доволна! А и пробвах на smileys (благодаря ти за труда!) рецептата за мъфини/ бисквити в силиконови формички, така че всичко завърши добре с малко какаов вкус посред нощите, и аз доволна и мъжа доволен, и кучо доволен.
Хубава седмица от мен и много минусчета!

# 54
  • Пловдив
Люксен, ти прочете ли поне първата страница на темата?

# 55
MariDi, Mira 1919, благодаря ви много  Hug
Сега по темата: днеска мъжлето рано- рано (7 часа) ме изненада със закуска. Беше се развихрил в кухнята и трябва да кажа, че импровизацията му беше доста успешна. С позволените ми продукти ми беше приготвил нещо тип яйченик само, че с добавени парченца праскова. Много вкусно беше   Kissing Heart И след това ме води за бански. Понеже бързахме да избягаме от жегата, още от първите 2 магазина, си купих по един. Чакаме да дойде края на месеца, че да се изфръцка и третофазничката по бански  smile3534

# 56
  • Бургас
Добро утро,милички  Hug
Не успях да се запиша на 9ти,когато имах месечинка,но сега ще си напиша резултата.
Мерките не мога да ги запиша,че ме е стам да ги меря,особено на талията и паласките под нея.
Старт на 09.05-100кг
              09.06-91кг
              09.07-85кг   Общо:-15кг
Това е за моите нови Дюкански постижения,много съм доволна,при все,че съм на режима за 3 път.
Вещи,много благодарност,че се грижиш толкова време да ни има  bouquet  bouquet  bouquet
Мимс,закуската,както винаги,разкошна  bouquet
Люксен,успех и чакам резултатите!
Ivlin-Ивелина,разкошен старт на деня,напомни ми колко много искам да съм пак слаба и да прекарам целия и ден на плажа!
Aludra,честито ти сваляне на килца,жегата няма да е,режима е виновен за тези хубави показатели на кантара.

Последна редакция: пн, 11 юли 2011, 10:26 от Mira 1919

# 57
Mira 1919 поздравления! Страхотен резултат, особено при потретване, продължавай в съшия дух! Ех, обнадежди ме и мен повтарячката, че ще стане работата.

# 58
  • Пловдив
Добър ден скъпи мои Дюканки-сладуранки Hug

При мен нещата вървят бавно,но славно.Забелязах последните дни,че нещо нямам апетит,та чак не мога да повярвам Praynig

В събота се развихрих в кухнята и си приготвих някои от рецептите на Смайлис. Някои станаха доста сполучливи,други не толкова.Не ми сеполучиха Трюфелите,сместа стана доста лепкава,оставих ги за през нощта в хладилника,но пак не се получи.Също така палачинките със сирене Тофу,ама карай..... newsm78 ще се пробвам пак. Peace

Но сметка не това прекрасно ми се получиха-Мраморният чийзкейк,течния шоколад,шишчетата и Дюканските мъфини.

Благодаря сърдечно на Смайлис за всичко,коео прави за нас   bouquet  bouquet  bouquet

Целувки на всички и успешен ден  Hug Heart Eyes Hug

# 59
Здравейте!
Искам да попитам какви витамини взимате, аз вече съм от 8 месеца на режима и съм минус 30кг., остават ми още 10кг. Започнаха да ми излизат лишеи по цялото тяло и е време или да спра или да взимам някакви витамини. Какви ще ме посъветвате за взимам и да не пълнея от тях?   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт