Под Прикритие - тема 3: В тръпнещо очакване на Сезон 2 !

• 76 925
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
#Crazy Не знам как е при вас, но за мен тая серия беше с много адреналин. Все едно мен ме стреляха и преследваха. Много вълнуващо. Shocked Не мога да опиша чувството с думи.
Оооо, явно ще е страхотен епизод  Party  Party Party Утре ще го гледам, че досега зяпах финала на Х-фактора  Crazy

# 631
  • София
Не знам дали повредта е при мене - половината от диалозите не ги разбирам.
Мърморят си под носа, не чувам казаното. Гледам сериите от Ви бокс, качени от екипа на филма.

# 632
ЕГН-то на Мартин в доклада, който Попов прегледа беше "женско" Laughing Предпоследната му цифра беше 9. Не че е важно, но такива дребни детайли ме подлудяват Crazy
Иначе серията ми се видя много динамична. Грабна ме в началото и не разбрах кога успя да свърши, изгледах я на един дъх.

# 633
Някой преди 2-3 страници беше писал, че като чуе БНТ му става лошо.
Вярно, по някое време и ние я бяхме зарязали тази телевизия, но сега са по-добре и се радвам, че не бълват единствено забавни програми и разни бози.
"Малки истории" е една от най-вълнуващите и смислени тв продукции, които съм виждала напоследък. На новините им какво им е по-различното от тази на др. телевизии?
Яд ме е, че промениха "Здраве" и сложиха Мира Добрева.
Както и да е.
Джаро само в началото не ми се вързваше с образ на гангстерски шеф. За секунди се превръща в тотален гадняр. Особено като ги среже с по един поглед и "Млък!" или към Иво "Какво?!"

Днешната серия ме изкефи отново. С мъжа ми коментирахме, че на моменти музиката е като от филми на Тарантино...да речем "Криминале".  Simple Smile
Не разбрах Мартин дали изревнува като видя Съни с Иво на терасата....?

Аз май няколко пъти съм го писала, но пак да кажа, че БНТ ми е от каналите - фаворити.

Днес бяхме на гости в сестра ми, там го гледахме, та зарибих зет ми, много му хареса, започва и той да го следи Simple Smile
Поредната силна серия! Да видим с Николов какво ще стане...
Съни дали няма да погледне на Иво с други очи пък?? И стрелбата на Зори едва ли е случайна, може би по-нататък ще й се наложи да ползва уменията си не само на стрелбището.
Куката с библията!!! Grinning
Оф, просто е страшен сериала и това си е!

# 634
Утре ще коментирам! Много силна серия!

Новия трейлър - Бащата на Мартин в комбина с него. Появата на Чочо  - изрежда супер добре!

Накрая една тъжна новина. Почина актьора Велко Кънев! Cry Cry Cry Cry R.I.P.
Не е свързано със сериала, ама ми беше един от любимите актьори! newsm45

# 635
  • София
ЕГН-то на Мартин в доклада, който Попов прегледа беше "женско" Laughing Предпоследната му цифра беше 9. Не че е важно, но такива дребни детайли ме подлудяват Crazy

И аз това забелязах Joy Ама трябва да е нереално, че защита на личните данни Wink

# 636
  • София
Жестока серия,през цялото време бях под напрежение!

Джаро как крясна на Койна,чак аз подскочих на стола!
Ще ми хареса много ако Иво и Съни се залюбят,усещам нещо там!

# 637

И аз това забелязах Joy Ама трябва да е нереално, че защита на личните данни Wink
Ама и вие сте едни следователки. Grinning Дишате във врата на екипа на филма. Grinning
Може пък нарочно да е фалшиво ЕГН-то, нали е "под прикритие".
Джаро като изсъска на мен ми смръзява кръвта. И хубаво, че така се държи, че с тая любов дето въртеше с адвокатката ми стана една сапунка. По реалистично е да вкарат някоя нова балерина или певица  hahaha, нали имидж си прави.

# 638
  • На погрешната планета

Как се разбира кое ЕГН е женско и кое мъжко?

# 639

[/quote]

[/quote]

Ако предпоследната цифра е нечетна, значи е женско:)

Серията беше супер:) Два пъти я изгледах благодарение на минусовия канал.

# 640
Добре де, а в крайна сметка героят на Деян умря ли?! На такива мисли навежда и трейлъра! Някой знае ли нещо?

# 641
Добре де, а в крайна сметка героят на Деян умря ли?!
Не.

# 642

[/quote]

Ако предпоследната цифра е нечетна, значи е женско:)

Серията беше супер:) Два пъти я изгледах благодарение на минусовия канал.
[/quote]
Е моето егн завършва на 0 newsm78
както и да е серията беше жестока. На мартин баща му обаче не го понасям!

# 643
  • Пловдив
tinki_15,за предпоследната цифра става дума Mr. Green

Аз не успях да догледам серията,прекъсна ми интернета снощи #Cussing out Така че днес вечерта с моя човек ще си пуснем края Simple Smile

# 644
Отново много силна серия! Николов няма да е загинал. Казаха, че в новия сезон ще има по сериозно участие.. Тодоров изненада!

Общи условия

Активация на акаунт