Под Прикритие - тема 3: В тръпнещо очакване на Сезон 2 !

• 76 927
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Пише "на финала на новия епизод " никъде не е написано "финалната"  Peace

# 616
Ох добре, минах  го набързо и не съм видяла  Crazy
Всъщност ще има ли коледна почивка? newsm78

# 617
  • София
Гледам ,че Коледа 25.12 е неделя - може само тази вечер да не го излъчат ако има някакви Коледни програми  Thinking и 01.01 е Неделя  Tired

# 618
Ох, гледам никой не се е записал за моите хора. Дано не звуча алчно, но "Пу за мен Николов и Косъма"
...

Аммм /покашляне/ НЕ пипай Николов  Naughty Заплют е вече  Joy

# 619
Още един глас за Деян Донков Simple Smile Платонично.... Peace И като образ ми е интересен.

# 620
Не пипайте Деян! Twisted Evil Mr. Green

# 621
Е няма де  Peace Аз само като естет се изказвам.... Joy

# 622
 Tired
Не си ли ги разпределихте вече?

# 623
 Не сме, защо, искаш да се включиш ли?! Все ще се намери някой много "над нещата" да размаха пръст или да лепне огорчен и натъжен емотикон.

# 624
  • София
Нормално е да се намери след като последните 3 страници се напълниха с тийнейджърски въздишки и публикации коя кой актьор би искала да прикътка. То стана досадно вече...

# 625
 Ок, досадно става, но пък следва серия днес и ще се спре в крайна сметка  Peace

# 626
E какво толкова. От серия до серия има по цяла седмица. След като се обсъдят основните сюжетни линии, нещо трябва си говорим все пак. Стига сте се дразнили за глупости. Crossing Arms

# 627
 #Crazy Не знам как е при вас, но за мен тая серия беше с много адреналин. Все едно мен ме стреляха и преследваха. Много вълнуващо. Shocked Не мога да опиша чувството с думи.

# 628
И на мен ми хареса серията,малко мътно ми беше кога успя Косъма да се обади на другарчетата си.Интересно развитие за Деян Донков.

# 629
  • Stuck in a moment
Някой преди 2-3 страници беше писал, че като чуе БНТ му става лошо.
Вярно, по някое време и ние я бяхме зарязали тази телевизия, но сега са по-добре и се радвам, че не бълват единствено забавни програми и разни бози.
"Малки истории" е една от най-вълнуващите и смислени тв продукции, които съм виждала напоследък. На новините им какво им е по-различното от тази на др. телевизии?
Яд ме е, че промениха "Здраве" и сложиха Мира Добрева.
Както и да е.
Джаро само в началото не ми се вързваше с образ на гангстерски шеф. За секунди се превръща в тотален гадняр. Особено като ги среже с по един поглед и "Млък!" или към Иво "Какво?!"

Днешната серия ме изкефи отново. С мъжа ми коментирахме, че на моменти музиката е като от филми на Тарантино...да речем "Криминале".  Simple Smile
Не разбрах Мартин дали изревнува като видя Съни с Иво на терасата....?

Общи условия

Активация на акаунт