Под Прикритие - тема 3: В тръпнещо очакване на Сезон 2 !

• 76 928
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Нищо не разбрах от промото? Какво дават?

# 601
Нищо не разбрах от промото? Какво дават?

Утре ще видим, но ще има повечко екшън в новата серия.

# 602
Оф, как се нарича на бг тая група СУАТ  newsm78 Група за борба с тероризма ли беше  newsm78 Даже участваха и в снимките на някой и друг епизод[/i]  newsm78

Да, баретите от СОБТ  Peace

# 603
  • София
На мен пък не ми хареса Милените как изпя песента.Много лигаво, особено като пееше Бееенг бееенг Twisted Evil Аз си се кефя на кавъра на Шер http://www.youtube.com/watch?v=0JDs3ZSDb_w. Rolling Eyes

# 604
  • На погрешната планета
Записвам се при вас и да си кажа-скубете си косите за лошите момчета, аз си взимам Мартинчо без да се замисля Heart Eyes.

# 605
Ох, гледам никой не се е записал за моите хора. Дано не звуча алчно, но "Пу за мен Николов и Косъма"
Сцената Бенг Бенг на Миленита и Косъма ми е номер 1.. пускала съм си я няколко пъти.. също и фоновите кадри са впечатяващо подбрани..
http://www.youtube.com/watch?v=2ClGGNQZaI0

# 606
Косъма и аз съм си го заплюла, Николов щедро го оставям на теб. На мен  Куката ми е голяма слабост.

# 607
Ма, моля ви се избирайте си по един, да останат  и за другите hahaha

# 608
На мен пък не ми хареса Милените как изпя песента.Много лигаво, особено като пееше Бееенг бееенг Twisted Evil
Нали? Ужасно беше Peace

Куката и на мен не ми е,ама хич, секси, даже ми е малко мазен Peace Виж, като актьор е страхотен.
Марто би се харесал по скоро на тийнейджърки, мисля.
А Иво... Ивко е нещо друго Flutter

# 609
Нямам търпение за довечершната серия Simple Smile Снощи гледах лове.нет и много ми хареса. Този Захари Hug и аз вече почвам да полудявам като вас hahaha

# 610
Филма е много интересен,но в последните страници чета само тинейджърски отплесвания,става досадно вече-на мен пък Куката като човек ми е страшно антипатичен с тая мазна косица,ама не го пиша на всяка страница Sick

# 611
  • София
Нямам търпение за довечершната серия Simple Smile Снощи гледах лове.нет и много ми хареса. Този Захари Hug и аз вече почвам да полудявам като вас hahaha
има ли го качен някъде?
Аз ходих да гледам Шменти капели само заради Захари Joy

# 612
при пиратите Simple Smile В темата за българските филми дадоха линк и аз го дръпнах бързо бързо Simple Smile
Шменти капели и аз искам да го гледам мои колежки казаха, че бил много хубав, но още не съм намерила с кого да ходя Mr. Green

# 613
# 614
Финална серия?Следващите епизоди след НГ ли ще бъдат?

Общи условия

Активация на акаунт