Под Прикритие - тема 3: В тръпнещо очакване на Сезон 2 !

• 76 940
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
А, аз пък никой от тях не ща, никой ми не трЕбЕ - искам само да ги гледам Simple Smile
Аз от едно известно време искам само за мааааааалко... Джейкъб Блак от... Twilight... Може да ми е малко младичък, ама какво пък, нали сме се размечтали тука, шА си излея душата  Mr. Green
Но това е една друга тема.

# 586
Ако трябва да гледаме на героите като на мъже,на мен Мартин ми е доста...как да кажа...сладникав. Предизвиква у мен по-скоро желание да го гушкам и да му нащипя бузките,отколкото нещо друго. Повече като плюшено мече,отколкото като мъж... Simple Smile Не че не е готин,напротив. Но аз си падам по друг тип мъже.

# 587
хахаха, вие ще ме убиете... що така се заглеждате само по лошите момчета Mr. Green.

На мен ми допадат само Ивчо и Косъма...големи са чаровници. Марто един такъв...никакъв. Някоя от вас ако е еколожка може да го вземе за изследване... на дървесните видове в България  Mr. Green Иначе, е хубавец, ама няма грам излъчване...поне във филма, де Simple Smile.

# 588
  • Бургас
хахаха, вие ще ме убиете... що така се заглеждате само по лошите момчета  във филма Mr. Green.

Joy
Tи пък ...  Mr. Green Нали знаеш, че добрите момичета си падат по лоши момчета  Whistling  Mr. Green

Как пропуснах Косъма ooooh! Много чаровен и ... бе готино си е момчето  Mr. Green

# 589
Здравейте, приемате ли нови фенове на сериала? Аз съм от тези които отсвириха 1-ви сезон,защото реших, че Канал 1 нищо свястно няма да ми предложи. Гледах случайно 1-ва серия от 2-ри сезон, свалих си старите серии и вече ги гледах 2 пъти. Има сцени които ги знам наизуст.Страхотен сериал,може би най-добрия който върви в момента.

# 590
  • Бургас
Ама разбира се. Добре си дошла  Laughing И аз бях като теб. Като чуя за Канал 1 и ми става лошо. Обаче ми стана любопитно какво толкова му хвалят на тоя сериал. За 2-3 дни изгледах всичко до момента... И искам още и още  Mr. Green Laughing Определено е най-добрият, поне за момента. Дано някой се амбицира и успее да го надмине Mr. Green

# 591
Играта на актьорите ми харесва много, особено глутницата на Джаро. Той, Куката,Иво и Косъма са много добри. Близнаците и те не изостават. При добрите положението малко куца. Нямам забележки към Владо Пенев, обаче Мартин и Сани са трагични просто.

# 592
  • Бургас
Стига бе, чак пък трагични ...
Справят се според мен  Peace

# 593
Съжалявам аз не ги харесвам, на фона на останалите са ми слаби. Иначе Мартин е голям сладур.

# 594
Лошите момчета наистина имат числено превъзходство  Grinning Ама, я си представете, ако покажат в близък план и за по-дълго някое от момчетата от SWAT (групата за бързо реагиране ли се нарича на бг  newsm78 ), дали няма да захаресаме и някое от добрите момчета Thinking Laughing Wink

# 595
  • Варна
На мен ми харесват повечето, а интересно, че Мартин не ме дразни, а някакси гледам на него като на малко дете. Съни какво не й харесвате? Добре си изигра ролята на момиче, което става за два шамара. Тя всъщност не се е разгърнала още, а в персонажа й има потенциал. Всъщност очаквам някакво развитие в ролята на Миленита. Тя определено ми харесва, играе естествено (което на фона на другите "млади" не е за подценяване), а с оглед на историята й и начина, по който изпя "Bang-bang" може да направи завой в "кариерата" на послушна прислужница на мафията и да избухме в някое отмъщение за мъжа си... Но Дажро си е най-велик Simple Smile актьор, само сцените с Койна Русева можеха и да ги спестят, някакси го принизиха (според мен)

# 596
Съжалявам аз не ги харесвам, на фона на останалите са ми слаби. Иначе Мартин е голям сладур.
Tрябва да има и слаби,за да изпъкнат добрите Simple Smile

# 597
Лошите момчета наистина имат числено превъзходство   Ама, я си представете, ако покажат в близък план и за по-дълго някое от момчетата от SWAT (групата за бързо реагиране ли се нарича на бг   ), дали няма да захаресаме и някое от добрите момчета   

Някой сладур като Колин Фарел сигурно има

# 598
Съжалявам аз съм нова във форума и не можах да рамкирам цитата.

# 599
Съжалявам аз съм нова във форума и не можах да рамкирам цитата.
Няма проблем  Wink Разбрахме те  Grinning

Да, и аз искам да видя кой стои под тия пусти маски Laughing Може би нещо подобно
Heart Eyes Crazy Laughing
Оф, как се нарича на бг тая група СУАТ  newsm78 Група за борба с тероризма ли беше  newsm78 Даже участваха и в снимките на някой и друг епизод  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт