[/b]
, трети път се мажем и двамата
. Подозирам, че е от тампоните с които ходя в сутиена, но без тях е мазало и нелицеприятна гледка, а лятото бая спарва
.
[/color]

като се съберем малката е все в мен, към 10 я приспивам и се връщам при компанията
иначе и на плаж ходим и на кръчмичка и каде ли още не
и в 12 да се приберем ако се събудим се къпем ако не - сутринта
и без друго се къпем по два три пъти дневно 

Изобщо не мога да се справя със слинга! Като гледах схемите и ми изглеждаше лесно, ама като почнах да го правя - ами то е много зле!
Нито е стабилно, нито е сигурно - малко да се размърда и е навънка, а да не говорим, ако аз се наведа!
Все още не иска да яде като хората,но то и аз го усещам,че не може да диша и да си поема въздух,нито при сукането,нито при пиенето от шише.Загубена работа,мамка му 
Но ако все пак откриеш нещо - свиркай 
Писна ми вече с тези болести на малките ангелчета 
. Геройски издържа първата ваксина. Е поплака си и като се прибрахме беше доста крив, но го изведохме навън и така дълбоко заспа, че отнесе 4-5 часа. После съответно приспиването в 23:00 си беше малко зор, но си откара като по часовник пак до 3 часа. Е тогава вече голяма игра падна, ама майка му упорита и пак го приспа, до 6 часа, тогава вече той надделя и станахме. И сега съм малко 
не заслужават да минават през такива изпитания.
Как няма да се гледат в огледалото бе,ако се е метнал на майка си няма да се раздели с него(то не че за мъж е много яко),но може пък да стане някой метросексуален 

Препоръчани теми