Майче маха със ръчички и усмихва се на всички! - Тема 3

• 26 131
  • 722
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, майчета , Hug

Благодаря на всички за успокоението  Hug Hug Hug Hug, хубаво е когато можеш да споделиш и да те разберат  Hug, амии вчера да се похваля ходихме на плажната ивица с ММ и с бебо, прибрахме се в 22.00 часа, даже да не беше и 22.30 ч. малкия пич спа в ресторанта, много му хареса явно гръцката музика, отвреме на време се посъбуждаше, но бързичко заспиваше отново  Mr. Green, мама видя звездите  Mr. Green, ох добре беше, само дето объркахме режима малко, ама то от сутринта тръгна така в 10.00 забравих да го нахраня, ама и той не реве, чак в 11.30 яде (от 6.00), таа после така ги нагаждах нещата че 00.00 да е последно хранене, яде 5 пъти, но оправихме нещата... къпахме се преди последното хранене, което обаче не ми допадна..
Запазила съм си час за масаж и маникюр утре, така че ще релаксирам  Mr. Green  pletka

Ей, това хлапе неще да спи следобед и това е, най - много 30 мин и то много рядко, вчера например само дремна за 10 мин... днес 2 часа се приспивахме и сега заспа, уж в 17.00 трябва да се храни, ама ще видим кога ще стане, да спи, че майка му вече подлудя  Crossing Arms  

Вчера малкия вдигна малко температура 37 градуса, ако се определя като такава де, дадох му пак панадолче, но иначе смятам че ваксината добре се отрази, т.е. не му се отрази зле, искам да кажа..

Зазкааа, честито първо зъбче!!!  baloniАмаааа не е ли много рано???  newsm78   Hands Clap

Амиии забравих какво щях още да пиша, като се сетя ще се включа...  smile3538

# 301
Браво Гери,имате напредък.  Hug
И аз искам на масаж,ама още ми е дискомфортно да лежа по очи.
Зазка честито зъбче...леле на 2 месеца и със зъбче,браво:)

# 302
zazka честито зъбче, тези деца се раждат с 2 висши  Joy
Павел е добре, явно чревният му дискомфорт е в следствие на нещо, което аз съм яла, но не знам какво. Но всичко вече е ОК.

# 303
Зазка, честито зъбче! Много се радвам, че ви е харесала играчката! Hug
 Нелии, играчката аз я купих от Амазон, а после и Херунгерчето от там си я поръча, явно доставят до БГ. Дали Боримечков я харесва обаче не разбрах  newsm78 Ето линк за Амазон (розово конче ):
http://www.amazon.com/Fisher-Price-Ocean-Wonders-Soothe-Seahorse … 739641&sr=1-6
Луси, ние с теб верно във всички клубове сме заедно  Mr. Green Еми ще се трудим , к'во да се прави. Ама пък после ще сме красивиииии  Heart Eyes Crazy Нали труда красял човека  Mr. Green

# 304
добър ден и от нас,пиша набързо щото моита пикла неще да спи и седим в шезлонга с един куп играчки и се занимаваме  Tired нямам сили в таз жега,но поне си се занимаваме с бебка и времето минава бързо:)Честито първо зъбче на Зазка,нека и следващите зъбки пораснат безпроблемно:) да добавя,че нещо много рано почнахме да се лигавим та нищо чудно скоро да почнем и с зъбките един по един:)щях и друго да пиша но моита реве явно и омръзна и иска на раце та ви оставям момичетя,лек ден smile3514

# 305
  • София
Привет от нас!

Влизам са споделя, че вече сме си вкъщи и мама ще има най-хубавия подарък за рождения ден. Измъчи се и нашето дете с тия абокати и преливания. Така и не разбраха какъв е тоя вирус и откъде това малко бебе го е прилепило, при положение че е на кърма и не се е срещало с болни хора. Ама ей на! Бяхме в Инфекциозна болница! Няма по-ужасно нещо да гледаш детето изпито, дехидратирано от повръщане, разстойство и жеги, да те гледа с жален поглед и ти нищо да не можеш да направиш. А абокатите и системите.... не питайте как се кърми.
Но няма и по-прекрасен момент от този, в който детето се пуска доволно от гърдата и се усмихва. Не бях виждала тази усмивка цяла седмица.
Важното е, че сме вкъщи!
Пожелавам на всички здрави бебоци и се пазете от жегите!

Прегръдки от нас!

# 306
Браво бе, zazka, и зъби вече! Значи вече можете да започвате с пържолите. Ей на това му викам аз захранване "водене по бебето"...

Jira, радвам се, че вече сте добре, здрави и най-после вкъщи!

# 307
  • София
Хоупче, в БГ доставят само от английския и немския амазон. Гледах го там , но с доставката ми излиза над 60 лв. . Не ми се дават толкова пари  Rolling Eyes
В БГ сайтове го няма и в момента нямат внос на кончета
Май ще си останем без него  Confused
Я кажете нещо за това чудо

Пак е на същия принцип като кончето, има 6 мелодии и лицето му свети. В you tube има клипчета

П.П.: Свирено, поръчах светулката  Mr. Green

П.П.2: Samiimami добре дошла при нас  Hug   записах те на 1-ва стр.

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 22:36 от nellyli

# 308
  • Айтос/Бургас
Здравейте от нас!  Hug
Абе като ви чета и се чудя-Калоян още не е"забелязал" ръцете си и съответно не докосва играчките,а вие пишете,че вашите бебчовци ги бутат и блъскат newsm78
Друго,което ми прави впечатление е,че не се смее с глас,издава разни звуци,но не ми прилича на смях.Дали пък нещо не е наред? И ние будуваме много малко-на ден я ни се съберат 3-4 часа,без периодите,когато се храним,това нормално ли е? Rolling Eyes

# 309
И едното му оченце продължава да секретира с пълна сила,каквили не капки не слагахме.Слъзното каналче му било запушено.Има ли някой с такъв проблем?
sve82 ние имахме такъв проблем, но го оправихме вече  Party Две седмици ходехме всеки ден на масаж при очната и накрая се оправи. Доколкото знам няма нищо притеснително, оправя се бързо и е сравнително често срещан проблем.

# 310
Здравейте от нас!  Hug
Абе като ви чета и се чудя-Калоян още не е"забелязал" ръцете си и съответно не докосва играчките,а вие пишете,че вашите бебчовци ги бутат и блъскат newsm78
Друго,което ми прави впечатление е,че не се смее с глас,издава разни звуци,но не ми прилича на смях.Дали пък нещо не е наред? И ние будуваме много малко-на ден я ни се съберат 3-4 часа,без периодите,когато се храним,това нормално ли е? Rolling Eyes

Наш бебо си забеляза ръцете (свити в юмрук и ги разглежда като странен предмет, който някой му е набутал пред лицето), но не може да ги контролира и да бута играчките с тях. Ако го направи, то по-скоро е неволно и ако ги докосне, не разбира, че той го е направил. Но мисля, че е нормално това за тази възраст.
А за смеха - при нас и аз не бих го определила точно като смях с глас - усмихва се с широко отворена уста,гънещ се като червей, но звуците, които издава са по-скоро гукане и викане.
За спането - не мисля, че трябва да се притесняваш, всяко дете е различно, има някои спящи почти непрекъснато, други будуващи почти непрекъснато.

# 311
  • До морето :)
Jira, толкова се радвам, че сте вкъщи вече. Дано повече никога не влизате в болница. Направо ми се къса сърцето като ви чета. Какви герои си имаме  Hug Hug Hug
Sve, и ние имаме запушено каналче. Слагаме Тобрекс (без особен ефект, макар че ако ги спря за ден и гурелчетата стават повече). На нас доки ни каза, че още е малка за манипулации и да й слагаме капките. До годинката по принцип се оправяло от самосебе си. Но наистина можеш да идеш на очен лекар и с него да се консултираш  Grinning
Зазка, честито ви първо зъбче.  Hug
Златка, недей да сравнпяваш децата въобще. Всяко дете си е различно. Това, че Калоян не прави нещо определено не означава, че в нещо друго не е по-напрад, а и ние още не махамш с ръчички. Само гледаме ако има нещо над нас (а тавана ни е особено интересен  hahaha Седи, гледа го, усмихва му се и му говори  Joy ) А за спането - то при нас всеки ден е различен. Един ден спи постоянно, друг не мигва и за минута.
В този ред на мисли, това моето все едно ме усеща, когато ме няма до него  ooooh! Приспах го, отидох да простирам и наду гайдата, пак го писпах, изчаках повече, отидох до магазина и като се върнах пак я чувам да реве още от стълбите  ooooh!
А колко работа върши човек, когато детето му спи, а интернета не работи  Crazy

# 312
Хоупче, в БГ доставят само от английския и немския амазон. Гледах го там , но с доставката ми излиза над 60 лв. . Не ми се дават толкова пари  Rolling Eyes
В БГ сайтове го няма и в момента нямат внос на кончета
Аз се разрових и го намерих в БГ сайт и мисля да го поръчам
http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.5655

# 313
Мили ми МАЙчета, днес преди ЦЕЛИ 4 години в 12.50 проплака голямата ми гордост Цвети и след като оревах целия свят, докато си я прибера, днес ми заявява "ти не си госпожа"-разбирайте детска учителка, в милите моменти, когато й се карам  Mr. Green.

Почерпете се за нейно здраве, да ми е жива и здрава и усмивката да не слиза от лицето й  Heart Eyes.
И понеже правя статистика:
Цвети е родена на 16-ти понеделник в 12.50
Тодор е роден на    17-ти вторник в       00.50
остава третото да го изстрелям  на 18-ти сряда
 Joy hahaha Joy.

Жира добре дошли със Сияна, пожелавам ви следващото й влизане в болница, да е по повод, че ставаш баба  Heart Eyes.
Зазка честито ви зъбче, браво на борбената Стефания!

# 314
Zazka, честито зъбче! Дано всичко да е безпроблемно с останалите!
Jira, много се радваме за вас  Hug И вече да сте здравички!!!
Elissee, честита ти рожденничка! Да ти е жива и здрава и да има много много късмет в живота!
Изобщо, мили мами, дано са ни живички и здравички милите слънчица, на всички ни!!!
  love001
Моята бебка пак не иска да спи, вече съм хронично недоспала, но само като я видя да ми се усмихва и така ми се разтапя сърцето  newsm53
Zlatttka, бебоците ни растат с часове и това, че сега не прави тези неща, не значи, че след 2 дни нещата няма да са други  Wink Някои бебчета тук са по-големички, а понякога и 1 седмица разлика е съществена. И най-вече - както казва д-р Бенджамин Спок: "Никога не сравнявайте вашето с другите деца". Моята бебка също едва от два дни се опитва да прави тези неща - къде съзнателно, къде не...

Общи условия

Активация на акаунт