и мене тва момиче много ме кефи, и облеклото и самата тя е хубавица...

, амааа сега е добре лапето... днес мрънка, мрънка, пък заспа... докато се обичахме с татито
Но умората си е умора, нормално е да не ти е до кексове,мексове...

. 

дано скоро се похвалиш с разликите преди и след 
. Пусни нещо да ви се порадваме 
да расте здраво и щастливо детенце

и аз съм на биричка в момента 
какво да ви кажа едно време не знаех ни марки коли ни нищо - сега им коментирам моделите
с какъвто се събереш такъв ставаш - Габи ще си има бензинова детска кола и ще ремонтира със затворени очи

страхотни бебоци виждам
най-хубавите 
че тате не харесва планетата
мама си слуша вероника под душа обаче 
и ние нямаме червен конец вече 

аз нямам проблеми с мойто къри 
или да ни дойдете на гости в аспарухово
много сте хубави и пораснали - голяма усмивка е Монито пу пу пу
страхотен сладурко и страхотен батко

Моя мъж, който по принцип е голям параноик що се отнася до бебка, взе да проверява разни саитове и статии може ли или неможе да се пие бира по време на кърмене и Познайте какво пише (той е турчин и тва го чете в турки сайтове): В никакъв случай да не се пие бира! детето спи много добре и след това става много раздразнително и нервно! Та биричката ми се размина за съжаление

А така действам за следобедния порцион 

Да са живи и здрави! 

Трябва по-честичко да го правим 
,въпреки ,че ММ се потресе и не иска и да чуе.Нищо,че ми била изгоряла,да съм я пуснела до кръста пък тогава да режа изгорялото
да бяхме правили. Ама карай, днес ще го пишем дъждовен.

на някое муле съм заприличала. 

На миналите ваксини тази "екстра" ни се размина,но този път не ни пропусна.Все още е 37,5,дано не се вдигне повече,но аз не съм давала нищо засега.Ще дремя за да наблюдавам
Мама на Тони и Ванко,ние сме едно към едно с палеца в устата и вече съм се видяла в чудо,но тъй като ние биба да не чуем,това ни е начинът да се успокояваме и да заспиваме.Незнам как да го отуча,защото като му го махам от устата започва да нервничи веднага 

Може би това,че повечето деца в темата качват доста,а моя толкова малко,ме събори много,но да се надяваме,че другия месец ще сме по-добре 

Ще пропусна някой и за това няма да изброявам поименно, нооооо много красавици, много чудо - Филип ще има избор!

-дънки, панталон, гащеризон и суетчер (без да броя 3-те костюма за които наддавам в ибей)

Ама като си дойда зимата , от сега да знаете, задължително ще спретнем едно купонче в нас (място има, та ще чакам и ЕЛфундерчето и Херундерчето и Лусиундерчето и всички останали
а Венци е толкова сладък, че как да му се сърди човек
Препоръчани теми