Отговори
# 555
  • София
Бебчо,опитах при мен става опитах и в двата  Hug

# 556
  • София
Благодаря ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥Димяни ♥

# 557
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте мили момичета
влизам да се наплача при вас.
Сестра ми катастрофира много жестоко с бебто си ( 2 м),докато е шофирала за 1 път ,е погледнала малчо, той бил до нея ,колата е Смарт.И Е паднала в канавката ,колата се е объркала с гумите нагоре. Мн ми е тежко да го споделя,но наистина ми е мн зле .Тя е мислела ,4е ще умре ,и не  могла да излезе или да вземе беб4о Sad( .Едвам го е изкарала с копчето и е пропълзяла с него до пътя боса и цялата надрана. Минали няколко коли преди да спре някой да я спаси.Има счупени ребра и беб4о  си е ударил главичката.Молим се да не е сериозно.Но шока ,който е изживяла и просто кошмарен. Всички вярваме ,че детето не е засегнато и е добре.А е толкова малък. Оставила е колата и през това време някой е откраднал Айфона и Sad( .Вечерта полицията я притеснявали и и написали акт за 100 лв + точни .Взима ли и проби и т.н. .Тъпаци. Нямат милост.
Извия вайте ако съм натъжила някой само ви моля да се помолите за тях ,знам че колкото повече кора мисля положително ,това ще и помогне. Наистина тя изглеждаше мн тъжно .Всичко бих направила да изтрия кошмарния спомен ,който ще я преследва всяка вечер.

# 558
  • София
*АДРЕНАЛИНКА*, ужасно съжалявам за случилото се, надявам се всичко да се оправи. Вярвам, че физически ще се възстановят и двамата, а от теб и останалите близки ще получат силна морална подкрепа. Много добре разбирам как се чувстваш - когато бях бременна с баткото баща ми падна от 7 м височина, имаше счупени ребра и шийни прешлени...Лекарите ни дадоха 24 часа срок - по техни думи "ако доживее до сутринта, ще остане инвалид за цял живот". Това бяха най-кошмарните часове в живота ми. Сега татко е много добре, възстанови се много бързо и дори младите не могат да му насмогнат на темпото на работа Simple Smile. Вярвай, че всичко ще се оправи, бъди позитивна! Силни прегръдки от мен

# 559
  • София
Адреналинка,много неприятно Confused
Моля се всичко да е наред и да няма последствия! Praynig Hug

# 560
  • у нас
Боже Адреналинка, направо ми се разхлопа сърцето Confused представям си как се е чувствала Cry дано бързо се възстановят Praynig

Бебчо, да не би снимките ти да са с голям размер и за това да не става качването newsm78

ние нощес пътуваме за морето. Дано се върнем живи и здрави. Малко ми е притеснено-път, бебе, как ще бъде... дано си изкараме хубаво Peace

# 561
Здравейте и от нас!

Благополучно се прибрахме след седмица и няколко дни! Беше страхотно, все едно не бях на черноморието ни, то толкова чисто море не бях виждала от доста време. Мястото (Русалка) беше много чисто, поддържано и зелено, невероятна природа, никаква навалица и блъсканица от туристи и ако може да се каже успяхме да починем, въпреки бебо, който беше мноооого щастлив и щур. Живот и здраве другата година пак ще сме там  Heart Eyes Само точно в деня, в който си тръгнахме на мен ми стана много лошо и се отбихме в Каварна в спешното, сложиха ме на системи и след 2 часа бях нов човек, а нали мъж ми няма книжка и честно казано на късмет успях да се закарам до болницата. Казаха, че било от слънцето, а не вирус, но и те не разбраха със сигурност, какво ми е било, важното беше че ме съживиха  bowuu Но най-важното е, че Симон остана здрав и непокътнат. Кърмех го по 3-4 пъти на ден там  Peace сега пак редуцирах.

Минахме за един ден през Русе, после през Велико Търново Царевец и си изкарахме много хубаво и свежо. Симон що-годе изтърпя мъжки пътя, но той, милия, нали за първи път го изведохме от София, та направо мъжки изтърпя промяната и всичко ново за него. На морето му избиха горните два зъба та вече станаха 4. А на 23 юли вечерта докато събирахме багажа, Симон се пусна и прави вече по 3-4 крачки сам  Heart Eyes , но на морето нещо не се престрашаваше ( и слава Богу) но вече вкъщи пак почна.

Почнах да ходя на антицелулитни процедури на бедрата, че не смея по бански да се покажа на плажа, а пък не мога да се гледам такава  Sick. Нямам много, но доста изчетох и е хубаво от рано да почне да се третира, че после става страшно.

Много сте изписали, а нямам нещо напоследък много време да чета, така че, колкото успея-толкова  Peace

Адреналинка,  Praynig Praynig Praynig

# 562
Момичета,с какво чистите ламината и плочките-тези които имате кучета?Хем да е чисто,хем да е безвредно за  пълзящите  деца.Взехме си  куче бебе и сега е пълна лудница унас.

# 563
Адреналинка, ужасно съжалявам за това, което се е случило със сестра ти. (Още повече, че аз самата имах много съмнения преди да започна да шофирам пак сама с малкия.) Стискам палци на бебчето да му няма нищо сериозно, а на нея - да се възстанови бързо от шока!

# 564
АДРЕНАЛИНКА, много съжалявам за случилото се  Praynig Praynig Praynig моля се на бебчо и на сестра ти да им няма нищо и да забравите скоро кошмара  Hug Hug Hug

# 565
АДРЕНАЛИНКА , моите искрени съболезнования , но вярвам че ще се оправят и двамата и всичко ще е на ред!  remybussi

# 566
*АДРЕНАЛИНКА*, толкова ми е мъчно за бебенцето и за сестричката ти (и за теб), дано се оправят по-бързо  Praynig Малките бебенца са много издържливи, дано травмата на главичката не е сериозна. Praynig Hug

Нямам настроение да пиша сега за друго, дано имаме скоро добри новини.  Praynig Бъди сигурна, че всички ще се молим нещата да са наред.

# 567
Адреналинка много съжалявам за случилото се
моля те дръж ни в течение.

Praynig Praynig Praynig Praynig

# 568
Добро утро.

Адреналинка - надявам се съвсем скоро да пишеш добри новини за бебчо и сестра ти...  Praynig

Ние заминаваме на море днес, за 2 седмици. Дано нямаме здравословни проблеми и да изкараме една хубава почивка, защото имаме нужда... Няма да имам интернет там, но ще се опитвам да ви чета от телефона си. Предварително се извинявам, че ако се наложи да пиша, ще е на маймуница, ама през телефона не мога по друг начин.

Желая ви хубави дни!  Hug

# 569
Добро утро  bouquet

Адреналинка-много ужасна ситуация,вярвам че малкото е добре,то е още малко и с меки костички и най-вероятно няма нищо лошо,а и мама да се оправя бързо,дано няма последствия,а на колата м... и

Ние днес заминаваме на Балкана,с малката и още едно бебе и едно на път,дано няма дъждове и изкараме добре Peace

Общи условия

Активация на акаунт