Помощ в търсенето на работа-12

• 38 584
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
И за Плевен я има същата обява.

# 196
  • Пловдив / София
Някой питаше по-нагоре за автобиографията от Джобс-а.
Аз също съм на мнение /като човек, прежглеждащ автобиографии/, че не става. Не че е лоша, но е до болка позната.
Направете си собствена, разчупете малко визията.  Simple Smile

Нинчето, би трябвало да разберат и да те изчакат, ако се харесате взаимно. Успех ти желая!  bouquet

# 197
Аз също съм на мнение /като човек, прежглеждащ автобиографии/, че не става. Не че е лоша, но е до болка позната.

Мдааа, разбирам че ви е писнало да я гледате дори..

# 198

Добре де, за какво е тази ирония сега?

Нали се опитваме да помогнем....

# 199

Добре де, за какво е тази ирония сега?

Нали се опитваме да помогнем....

Не е ирония, но понякога чрез писане и четене нещата се разбират грешно. Не е същото като да говориш очи в очи с човека срещу теб. Това съм го установила много отдавна Simple Smile
Казах го сериозно. Не е невъзможно. Може и да не е вярно, просто аз така разбрах нещата. Както например сега не мога да понасям някоя песен, която навремето ми е била любима.

# 200
За обявата в джобса и чуденката коя компания е, дано да съм от помощ Peace.
Не, че знам със сигурност,(но понеже съм в тоя бранш макар и в най-черната му част) да направя неколко предположения..
Едва ли е мобилни телефони, по-добре кандидатите да прочетат  за VoIP  телефония малко, а аз лично залагам на тези http://www.callmyname.bg/bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D1%80%D0%B0%D0%B … D0%BE%D1%82%D0%B8.

Последна редакция: ср, 20 юли 2011, 18:44 от flambe

# 201
Една приятелка ме попита, та тук може да сте наясно.
Става въпрос за обява за работа в Т-маркет, предполагам си имат отдел HR и те обявяват свободните позиции?
Пуснали са обяви за управител, пощ.управител за града. Държат ли специално на опита в тази сфера, или биха наели и служител, който няма такъв?

# 202
Flambe, тая компания от линка какво общо има с войп?

# 203
Нищо. Дала съм го като мое алтернативно предположение.

# 204
Аз пък не мисля, че този софтуер има някакъв потенциал дори и близък до тоя, който има неизвестната компания.

# 205
ок Peace. Аз затова казах, че не знам нищо сигурно.

# 206
За обявата в джобса и чуденката коя компания е, дано да съм от помощ Peace.
Не, че знам със сигурност,(но понеже съм в тоя бранш макар и в най-черната му част) да направя неколко предположения..
Едва ли е мобилни телефони, по-добре кандидатите да прочетат  за VoIP  телефония малко, а аз лично залагам на тези http://www.callmyname.bg/bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D1%80%D0%B0%D0%B … D0%BE%D1%82%D0%B8.

Потвърждавам,че най-вероятно това е компанията. Няма да има въпроси за VoIP, но работата ще е на процент доколкото ми е известно. Само на процент.
Търсят се добри търговци, които да общуват свободно. Според мен е подходящо за млади хора. Ще бъдат наети от компанията, пуснала обява, а не от конкретната компания. Де юре работодателят е друга компания, но не мога да издам коя. Аутсорсинг на аутсорсинга малко ще се получава. Схемата е свежа, но не знам много подробности.

Мирама, Т-маркет предпочитат хора от бранша, но зависи колко са на зор. Знам, обаче, че не са никак добър работодател.

# 207
Йес newsm44, наистина нямах вътрешна информация, освен, че знаех за появата им на пазара.

# 208
На мен ми хареса, иновативно е, и мисля че ще е полезно приложението.Само, че в обявата бяха писали че си има твърдо възнаграждение+бонуси.Никъде не пише само на процент. newsm78

# 209
Може да не е това Simple Smile А и аз нямам пълно инфо. Аз казвам само това, което знам за линка, който flambe е пуснала--може да е полезно на някои хора.

А може и да е това, но да са променили схемата. Или да са го представили така, или така да е решила аутсорсинг компанията--варианти много.

Така или иначе утре ще разберем Simple Smile Кол май нейм не е компания сама по себе си. Успугата, обаче, според мен, е много трудна за продаване.

Успех  Hug

Общи условия

Активация на акаунт